Forum guncellemesi sirasinda yasanan veri kaybi!
-
@Muhtaradana isterseniz bu durum duzelene kadar ekran fotosu olarak paylasin, daha sonra link olarak paylasmaya devam edebilirsiniz...
-
@Muhtaradana onizleme yaratan eklentilerin hicbiri calismadi; o nedenle youtube haric hepsini kaldirdim; en azindan su an link olarak gorunuyor. Bu konuya birkac hafta icinde bir cozum getirmeye calisacagiz.
-
Merhaba, eskiden özel mesaj bölümünde gönderdiğimiz mesajları düzenleyebiliyorduk.
Az önce bana gelen mesaja cevap yazdım ama yazım yanlışımı düzeltmek isterken yapamadım.
Bu özellik artık yok mu? :face_with_monocle:
-
-
@FreeWoRLD, içinde söyledi: Forum guncellemesi sirasinda yasanan veri kaybi!
Merhaba,
Tekrar deneyebilir misiniz? Şimdi yapabiliyor olmanız gerekli.
Evet, şimdi oldu.
Teşekkür ederim.
-
guest giris mumkun deyil.uye girisi yaparken uyari geliyor OK geliyor.Tesekkurler.Bu forum Baska bir forum.Kendinize iyi bakin )))
-
@Aydin-Osmanov, içinde söyledi: Forum guncellemesi sirasinda yasanan veri kaybi!
guest giris mumkun deyil.uye girisi yaparken uyari geliyor OK geliyor.Tesekkurler.Bu forum Baska bir forum.Kendinize iyi bakin )))
web browser'daki cookie'leri temizleyin isterseniz. Daha once bu web browser'dan giris yaptiysaniz "oturum uyusmazligi" hatasi verebilir, cache ve cookie'leri temizlerseniz sorun cozulur...
-
merhabalar, bu güncellemeden sonra konu başlıklarının içine girdiğimde en son okuduğum yere değil de hep sabit bir sayfaya geliyorum.. Örneğin,
DV2021 Bekleme Odası hep 733. sayfadan
DV2020 Mülakat Deneyimleri de 312. sayfadan başlıyor..
Bu şekilde konuları güncel olarak takip etmek çok zor oluyor.. nasıl düzeltebilirim?
*** Sırala seçeneği hep "en yeniden en eskiye" şeklinde.. -
şu şekilde yapa bilirsiniz

-
@yapay-zeka yanıtınız için teşekkürler.. :folded_hands_light_skin_tone:
sorun sıralamanın nasıl olduğunda değil, kaldığım yerden değil de ya en son sayfadan ya da bi önceki postta yazdığım gibi hep aynı sayfadan başlıyor olması.. sırala seçeneğini denedim daha önce.. -
@hayallerabd, içinde söyledi: Forum guncellemesi sirasinda yasanan veri kaybi!
merhabalar, bu güncellemeden sonra konu başlıklarının içine girdiğimde en son okuduğum yere değil de hep sabit bir sayfaya geliyorum.. Örneğin,
DV2021 Bekleme Odası hep 733. sayfadan
DV2020 Mülakat Deneyimleri de 312. sayfadan başlıyor..
Bu şekilde konuları güncel olarak takip etmek çok zor oluyor.. nasıl düzeltebilirim?
*** Sırala seçeneği hep "en yeniden en eskiye" şeklinde..bilgilendirme icin tesekkurler, hemen inceliyorum...
-
@crazycells ilginize çok teşekkür ederim Ali Bey.. :folded_hands_light_skin_tone:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum