Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

meslek spv degeri

Greencard Loto Başvurusu Soruları
25 9 3.1k 8

Benzer Başlıklar

• Dv Lottery İsim Yanlış Yazılmış!

Greencard Loto Başvurusu Soruları green card
    7
    0 Oy
    7 İleti
    392 Bakış
    Y
    @EzgiLera valla şu cevabı keşke önceden alsaydım içim rahatladı bir nebze de olsa aşırı komikmiş 🤣 çok teşekkür ederim.
  • Doğum Yeri Kuzey Kıbrıs Olması Sorun Yaratır mı?

Taşındı Greencard Loto Başvurusu Soruları
    16
    0 Oy
    16 İleti
    2k Bakış
    E
    Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
  • meslek ispatı ?

Taşındı Greencard Loto Başvurusu Soruları
    5
    0 Oy
    5 İleti
    1k Bakış
    K
    Ben de aynı durumdayım, benim Diplomam var fakat eşim Lise terk daha doğrusu hala açık öğretim de okuyor Liseyi, meslek olarak kendisi uzun yıllardır Dünyaca ünlü bir kuruluşun Makyaj uzmanlığını yapmakta, biz de başvurumuzu yaptık ama Açık Öğretim lisesini bu süreçte bitirmesi için de elimizden geleni yapıyoruz.
  • Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?

Sabitlendi Taşındı Greencard Loto Başvurusu Soruları
    1k
    1
    30 Oy
    1k İleti
    151k Bakış
    D
    @AliCan-n hayır bulamadım. Başvurular başlayınca deneyeceğim olursa oldu. Olmazsa yeni foto çekeceğim. Ya da bir ihtimal bir şekilde boyutunu arttırmaya çalışacağım yazılımlar ile vs. Tabii bu da resmi bozmayacaksa.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k