Forum guncellemesi sirasinda yasanan veri kaybi!
-
@Muhtaradana Çok haklısınız, ani olarak mecburen geçiş yapıldığından biraz zamansız oldu :)
-
Cok ufak bir veri kaybi olmus yedeklerin her 6 saatte saglikli bir sekilde alinmasi cok akillica. Cogu gercek enterprise uygulamalarda bile yedekleme prosedurleri bu sekilde degil. Ayrica bu kisa sureli kayip icin bile duyuru yapilmasi cok hos.
Elinize saglik @crazycells @FreeWoRLD -
@FreeWoRLD @crazycells gecmis olsun. Verilerin yedegini manuel alabiliyor musunuz? Eger oyle ise buyuk kucuk demeden foruma her mudahele oncesi yedek almayi deneyebilirsiniz. Boylece kayip en aza indirilmis olur.
-
Merhaba ssl ile bir sorun var. Ssl certificate iyi yapılandırılmamış. Birde maill sunucu ile alakalı sıkıntı var sanırım üye olduktan sonra mail gelmedi. re log yapıp isteyince geldi.
-
@crazycells emeğinize sağlık hocam
Açıklama içinde teşekkürler -
@AgeGuns, içinde söyledi: Forum guncellemesi sirasinda yasanan veri kaybi!
@crazycells hocam smf mybb varken :)
biz NodeBB'den memnunuz simdilik sayin @AgeGuns :)
-
@HockeyUmpire2, içinde söyledi: Forum guncellemesi sirasinda yasanan veri kaybi!
Sukurler olsun kavustuk formumuza. Geceden beridir ugrasıyorum. Oturum uyusmazlıgı sorunu alıyordum ama halloldu sımdı. Gecmıs olsun hepimize. @FreeWoRLD emeğinize saglık, tesekkur ederiz. @crazycells dısarıdan hackleme işi olabilir mı? 20 tane hesap açan daha neler yapmaz. İnsanın aklına gelmiyor degıl. 🤷♂️
yok, baska arkadaslarla bir ilgisi yok :) tamamen bizden kaynakli bir sorun, ama ne oldugunu net olarak bilmiyoruz.
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: Forum guncellemesi sirasinda yasanan veri kaybi!
@HockeyUmpire2
Sayın @crazycells ve @FreeWoRLD foruma reset attı biride 2020 ye reset atsada sizin şu güzel konu başlığına geri dönüp 2020 ye silbaştan başlasak
Merry Christmas and a Happy New Year ! https://yesilkartforum.com/forum/post/110340ufak yenilikler var, degisikliklerin cogu guncelleme :) forumu cekilis sonuclarina hazirliyoruz diyelim :)
yenilikleri daha sonra ozetleyecegim, su an sadece her seyin dogru calistigina emin olmak istiyoruz :)
-
NodeBB stabil ve hızlı bir yazılımdır ama işte node.js üzerinde yazıldığı için özellikle server yapılandırması hususunda çok bilgi isteniyor. Birde yeteri kadar modül ve eklenti bulunamıyor. Ama yinede Nodebb candır. Alternatif olarak phpbb smf falan düşülülemez bu versus şuna benzer. sizde bmw var rakipte şahin gibi. olmaz yani belki discourse, flarum alternatif olabilir.
not: yazılım spor.:)
-
@keysnambır aynen oyle sayin @keysnambır , bundan sonra o sekilde yapacahiz... fakat bu bizim her ay yaptigimiz standart bir guncellemeydi, bugune kadar problem yasamadik, o nedenle hazirliksiz yakalandik :)
-
@thestars, içinde söyledi: Forum guncellemesi sirasinda yasanan veri kaybi!
Merhaba ssl ile bir sorun var. Ssl certificate iyi yapılandırılmamış. Birde maill sunucu ile alakalı sıkıntı var sanırım üye olduktan sonra mail gelmedi. re log yapıp isteyince geldi.
bilgilendirme icin tesekkurler, email sunucunun su an dogru calisiyor olmasi lazim.
ssl konusunu sayin @FreeWoRLD 'a forward'liyorum...
-
@thestars, içinde söyledi: Forum guncellemesi sirasinda yasanan veri kaybi!
NodeBB stabil ve hızlı bir yazılımdır ama işte node.js üzerinde yazıldığı için özellikle server yapılandırması hususunda çok bilgi isteniyor. Birde yeteri kadar modül ve eklenti bulunamıyor. Ama yinede Nodebb candır. Alternatif olarak phpbb smf falan düşülülemez bu versus şuna benzer. sizde bmw var rakipte şahin gibi. olmaz yani belki discourse, flarum alternatif olabilir.
not: yazılım spor.:)
evet, bizce de NodeBB'nin su an icin tek dengi Discourse; fakat goruntu, hiz ve kullanim kolayligi bakimindan hala NodeBB onde... Gittigi yere kadar NodeBB ile gidecegiz :) ayrica NodeBB'nin kurucularindan Baris da -sagolsun- yardimci oluyor karsilastigimiz problemlerde. Fakat forum kulturune asina olan arkadaslarin alismis olduklari sistemi istemesi de dert degil, NodeBB'ye gecis yaparken cok sikayet duyduk :) fakat cogunlugun su an foruma alistigina eminim... :)
-
acaba NodeBB için hangi hosting özellikleri gerek
yesilkart forum hangi hosting şirketini kullanıyor
internette herkes yardım istiyor kurulumu nasıl yapılır diye ben birkaç kişiye denk geldim böyle -
@yapay-zeka Bu sorulari NodeBB destek forumlarinda sorabilirsiniz :)
-
@yapay-zeka, içinde söyledi: Forum guncellemesi sirasinda yasanan veri kaybi!
acaba NodeBB için hangi hosting özellikleri gerek
yesilkart forum hangi hosting şirketini kullanıyor
internette herkes yardım istiyor kurulumu nasıl yapılır diye ben birkaç kişiye denk geldim böyleEvet, suradan kendilerine ulasabilirsiniz:
Biz digital ocean kullaniyoruz, sanirim one-click app ile ilgili calismalari var fakat ne durumda oldugunu bilmiyorum, kendileri daha cok yardimci olabilirler.
-
Sayın @crazycells @FreeWoRLD
şu anda farkettim eskiden Twitter dan bir link paylaştığımızda o tweet direk görüntüleniyor, şimdi bu yazının sonuna bir tweet paylaşıyorum, ama gözükmüyor, sadece gri bir çizgi gözüküyor
-
Şu anda diğer link paylaşma yöntemlerine de baktım, maalesef onlarda çalışmıyor yada ben bulamadım

-
@Muhtaradana @FreeWoRLD "embed" eklentisiyle ilgili bir probleme benziyor, farkli web browser'lardan deneyince de gorunmuyor... bunu listeye ekliyorum...
-
@Muhtaradana isterseniz bu durum duzelene kadar ekran fotosu olarak paylasin, daha sonra link olarak paylasmaya devam edebilirsiniz...
-
@Muhtaradana onizleme yaratan eklentilerin hicbiri calismadi; o nedenle youtube haric hepsini kaldirdim; en azindan su an link olarak gorunuyor. Bu konuya birkac hafta icinde bir cozum getirmeye calisacagiz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum