DV2019 bekleme odası
-
O konuda @crazycells üstadım daha iyi bilgi aktarabilir. Bende ilk başvuran olduğum İçin sonrasında araştırma yapacağım.
@emre-koç DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@likable teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak çıktığı zaman DS-260 forumun da nerede ikametgah edeceksiniz gibi bir soru var bunu nasıl doldurmamız gerekiyor?
-
@rastaman-vibration merhabalar ben bu 18 yas altı meselesini anlamadım yanı eskiden basvurulamiyordu şimdi 18 yasından küçükler başvurduğunda kabul edilecek mi?
-
@likable tekrar teşekkür ederim bol şans salı günü gecesi görüşmek üzere sağlıcakla kalın...
-
@likable DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Gazete haberlerine baktım başvuru sayısı 150bin civarı 5000-6000 kişiye kazandığı bildiriliyor. Ve bazı ülkelere kısıtlamaya gidildiği için bu sene artış gösterecekmiş kota
bu tur yazilara inanmayin sayin likable, bu arkadaslar sarlatan. Amaclari sizi korkutup tek basiniza basvuru yapmanizi engellemek, istiyorlar ki onlari bu konuda 'otorite' olarak gorun ve onlara para vererek basvuru yaptirin. Bu arkadaslara inanmayin, son yillarin basvuru sayilari henuz hicbir resmi sayfada aciklanmadi, sayilari kendileri uyduruyorlar.
-
@egeada DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@rastaman-vibration merhabalar ben bu 18 yas altı meselesini anlamadım yanı eskiden basvurulamiyordu şimdi 18 yasından küçükler başvurduğunda kabul edilecek mi?
DV Lottery yas sinirlamasi getirmiyor(daha once de yas siniri yoktu). En az lise diplomasi veya tanimli is tecrubesi kosulu nedeniyle, 18 yasindan kucuk olan cogu basvuru sahibi elenecektir. Elbette 18 yas oncesinde bu kosullari karsilayanlar varsa kuraya katilma hakkina sahipler.
-
@mardinli DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
merhaba kıymetli forum üyeleri. ilk mesajım forumda. evliyim ve 4 çocuğum var. 20,18,10,4 yaşlarında olmak üzere. en merak ettiğim hesabımda kaç para olması. yani 4 .çocuk eşim ve ben 6 kişiyiz. pasaportlarımız yok. sanırım green kart sürecinde gitmeden bile herhalde 15 bin tl gider. ayrıca uçak biletleri ve hesapta para. çıksa bile karara kara düşündüren ayrıntılar benim gibi para biriktirmemiş biri için. bir diğer konu da ziraat mühendisiyim. yüksek lisansım var. green card çıkarsa mesleğimi yapabilecekmiyim yoksa denklik gibi bazı sınavlaramı girmem gerekiyor. umarım herkes hayallerine kavuşur. gitmemin en büyük nedeni maddiyattan ziyade çocuklarımın bir geleceğinin artık ülkemde olmadığıdır. malum eğitim, sağlık, v.b. birçok şey geriye gitti. yeni bir hayat kurmak istiyorum. herkese bol şanslar.
DV2018 yilinin mulakatlarinda Ankara konsoloslugu daha rahatti o nedenle forumdaki vize almak icin minimum maddi birikim formulunu bu yil icin $10.000 + her extra aile uyesi icin +$4000 olarak degistirecegiz. Lakin bu demek degil ki ABD'de daha az parayla rahat yasayabilirsiniz. Resmi yoksulluk siniri degerlerine gore hala $15.000 + diger aile uyeleri icin +$5000 degerleri gecerli. Bilginize.
-
@emre-koç DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@likable teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak çıktığı zaman DS-260 forumun da nerede ikametgah edeceksiniz gibi bir soru var bunu nasıl doldurmamız gerekiyor?
En gec mulakat zamanina kadar bir adres bulmalisiniz yoksa vize alamazsiniz, ayrintilar icin imzamdaki paketten yararlanabilirsiniz.
-
sayin @hadi lutfen provokatif cumlelerden kacinin, herkesin hayattan beklentisi farkli olabilir, yasayacaginiz eyalete ve sehre gore harcama miktariniz oldukca fazla degisiyor, bilginize :)
-
@hadi çıkarsa mülakatta da bu üslupla devam et 👍👍
-
-
mulakat için posta kutusukiralansa bir sorun cıkarırlarmı cıkarmıyorlarsa arkadaş posta kutusu kiralasın
-
-
Bu ileti silindi! -
O dogdugumuz ulkeyi secerken orada olan ulkeler greencard icin uygun olan ulkeler degil mi ? Bu sene veya gectigimiz sene hangi ilkelerin basvuru hakki varmis nerden bakabilirim ?
-
Yukarıdaki videoyu izlerken dikkatimi çeken yeri sizinle paylaşmak istedim. Çeviri yapmadım olduğu gibi aktarıyorum. İlgilenen arkadaşlar olursa çevirmelerini rica ederim.
"For the purposes of DV program, the world is divided up into regions and each region is allocated a number of visas for the program. Now the regions are not all equal. The number of visas that each region gets is party of product of how many people enter the lottery from that region and is also partly adjusted up and down depending on how many people from that region have immigrated to US in the last five years. So the more people have immigrated from that region the proportion lead less visas they will recieve as a total region. Now with in that region any applicant irrespective of the country in that region has an equal chance of being selected from that regional pot in the lottery. But no country in any region in anyweher in the world can receive more that %7 of the annual total which is 3,500 so the very largely subscribed countries Nigeria, Bangladesh, Etiophia etc. routinely cap out on that 3,500" -
gidenin kazandığı hileli bir oyun bu...
-
Açıklandığı gün kitleniyor zaten bakma imkanı olmayabiliyor.Çıkıp da gitmeyenleri aklım almıyor. Arkadaşıma çıktı,kartını aldı,gitmiyor 2senedir bekliyor.hep de böyle tiplere çıkıyor.abd ye her ay gidiyorum iş dolayısıyla,o dünyayı görüp parçası olmak en büyük hayalim.neden gidip kaçak kalmıyorsun derseniz;evliyim çocuk var ve burda güzel bir kazancım var ve en az onun kadar kazanmayacaksam gitmem çok zor
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum