DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @ocolletta-toros sen babana idris ustayı izlet hem yaşıtlar hemde oda elektrik inşaat işlerine bakiyor paraya para demiyor farklı seyler demeye basladı adam 🙂 .. orda işcilik çok çok iş yapar hele ki elektrik gibi zor işlerde .. keşke bizde o işlerden anlasakta o işleri yapsak oralarda :)) .. tekrar dediğim gibi 90 bin dolar türkiyeden giden için çok çok iyi para takma kimseyi 🙂


  • Bu ileti silindi!

  • arkadaşlar merhaba çekliş sonuçlarının açıklanmasına sayılı günler kaldı ancak dv. loterry saat kaçda açıklanacak( türkiye saati ile) şimdiden teşekkürler herkese bol şans.


  • 20.00 ama yüklenme olacağı İçin 22.00 gibi bakabilirsin

    @emre-koç DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    arkadaşlar merhaba çekliş sonuçlarının açıklanmasına sayılı günler kaldı ancak dv.
    saat kaçda açıklanacak( türkiye saati ile) şimdiden teşekkürler herkese bol şans.


  • Arkadaşlar bana çıkarsa oradaki kız arkadaşıma katolik olacağıma dair söz verdim. Ne yapacağım çıkarsa? Ben bir dinsiz olarak nasıl yapıcam bilmiyorum. Katolikler de çok yobaz oluyormuş ama kız yobaz bir kız değil gibi. Bilmiyorum.


  • @likable teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak çıktığı zaman DS-260 forumun da nerede ikametgah edeceksiniz gibi bir soru var bunu nasıl doldurmamız gerekiyor?


  • @crazycells nickli müdavimin imzasinda nasil doldurmaniz gerektigi detaylica aciklanmis dilerseniz kontrol edin

    Link burada


  • @rasul1995 Bu işin söz vermeyle olur bir yani yok ki içinden gelmiyorsa gelmiyordur, inanmıyorsan inanmıyorsundur zorla olacak iş değil ki söz verdiniz diye inancınız ya da inançsızlığınız değişmez olsa olsa rol yapmış olursunuz.

    Sizden siz olmaniz dışında bir şeyler isteyenin kim olduğu zerre önemli değil çünkü hakkı değil. Bence bir başkası için kendinize ait olmayan bir kalıba sıkışmayın kendinizi.

    Meseleyi kendinizi dürüst bir şekilde ifade ederek kapatabilirsiniz.


  • Son 50 saate girmiş bulunuyoruz. Sizlerde var mı heyecan?

    Bende hiç heyecan kalmadı bakalım kontrol ekranına girerken de bu kadar serin kanlı olabilecek miyim.


  • O konuda @crazycells üstadım daha iyi bilgi aktarabilir. Bende ilk başvuran olduğum İçin sonrasında araştırma yapacağım.

    @emre-koç DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @likable teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak çıktığı zaman DS-260 forumun da nerede ikametgah edeceksiniz gibi bir soru var bunu nasıl doldurmamız gerekiyor?


  • @rastaman-vibration merhabalar ben bu 18 yas altı meselesini anlamadım yanı eskiden basvurulamiyordu şimdi 18 yasından küçükler başvurduğunda kabul edilecek mi?


  • @likable tekrar teşekkür ederim bol şans salı günü gecesi görüşmek üzere sağlıcakla kalın...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @likable DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Gazete haberlerine baktım başvuru sayısı 150bin civarı 5000-6000 kişiye kazandığı bildiriliyor. Ve bazı ülkelere kısıtlamaya gidildiği için bu sene artış gösterecekmiş kota

    bu tur yazilara inanmayin sayin likable, bu arkadaslar sarlatan. Amaclari sizi korkutup tek basiniza basvuru yapmanizi engellemek, istiyorlar ki onlari bu konuda 'otorite' olarak gorun ve onlara para vererek basvuru yaptirin. Bu arkadaslara inanmayin, son yillarin basvuru sayilari henuz hicbir resmi sayfada aciklanmadi, sayilari kendileri uyduruyorlar.


  • @egeada DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @rastaman-vibration merhabalar ben bu 18 yas altı meselesini anlamadım yanı eskiden basvurulamiyordu şimdi 18 yasından küçükler başvurduğunda kabul edilecek mi?

    DV Lottery yas sinirlamasi getirmiyor(daha once de yas siniri yoktu). En az lise diplomasi veya tanimli is tecrubesi kosulu nedeniyle, 18 yasindan kucuk olan cogu basvuru sahibi elenecektir. Elbette 18 yas oncesinde bu kosullari karsilayanlar varsa kuraya katilma hakkina sahipler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mardinli DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    merhaba kıymetli forum üyeleri. ilk mesajım forumda. evliyim ve 4 çocuğum var. 20,18,10,4 yaşlarında olmak üzere. en merak ettiğim hesabımda kaç para olması. yani 4 .çocuk eşim ve ben 6 kişiyiz. pasaportlarımız yok. sanırım green kart sürecinde gitmeden bile herhalde 15 bin tl gider. ayrıca uçak biletleri ve hesapta para. çıksa bile karara kara düşündüren ayrıntılar benim gibi para biriktirmemiş biri için. bir diğer konu da ziraat mühendisiyim. yüksek lisansım var. green card çıkarsa mesleğimi yapabilecekmiyim yoksa denklik gibi bazı sınavlaramı girmem gerekiyor. umarım herkes hayallerine kavuşur. gitmemin en büyük nedeni maddiyattan ziyade çocuklarımın bir geleceğinin artık ülkemde olmadığıdır. malum eğitim, sağlık, v.b. birçok şey geriye gitti. yeni bir hayat kurmak istiyorum. herkese bol şanslar.

    DV2018 yilinin mulakatlarinda Ankara konsoloslugu daha rahatti o nedenle forumdaki vize almak icin minimum maddi birikim formulunu bu yil icin $10.000 + her extra aile uyesi icin +$4000 olarak degistirecegiz. Lakin bu demek degil ki ABD'de daha az parayla rahat yasayabilirsiniz. Resmi yoksulluk siniri degerlerine gore hala $15.000 + diger aile uyeleri icin +$5000 degerleri gecerli. Bilginize.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @emre-koç DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @likable teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak çıktığı zaman DS-260 forumun da nerede ikametgah edeceksiniz gibi bir soru var bunu nasıl doldurmamız gerekiyor?

    En gec mulakat zamanina kadar bir adres bulmalisiniz yoksa vize alamazsiniz, ayrintilar icin imzamdaki paketten yararlanabilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    sayin @hadi lutfen provokatif cumlelerden kacinin, herkesin hayattan beklentisi farkli olabilir, yasayacaginiz eyalete ve sehre gore harcama miktariniz oldukca fazla degisiyor, bilginize 🙂


  • @hadi çıkarsa mülakatta da bu üslupla devam et 👍👍


  • @egeada, @Sharm hocamın yazdığı gibi.

  • ⭐⭐

    mulakat için posta kutusukiralansa bir sorun cıkarırlarmı cıkarmıyorlarsa arkadaş posta kutusu kiralasın


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

175
Çevrimiçi

41.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

431.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum