DV2019 bekleme odası
-
-
Bu ileti silindi! -
O dogdugumuz ulkeyi secerken orada olan ulkeler greencard icin uygun olan ulkeler degil mi ? Bu sene veya gectigimiz sene hangi ilkelerin basvuru hakki varmis nerden bakabilirim ?
-
Yukarıdaki videoyu izlerken dikkatimi çeken yeri sizinle paylaşmak istedim. Çeviri yapmadım olduğu gibi aktarıyorum. İlgilenen arkadaşlar olursa çevirmelerini rica ederim.
"For the purposes of DV program, the world is divided up into regions and each region is allocated a number of visas for the program. Now the regions are not all equal. The number of visas that each region gets is party of product of how many people enter the lottery from that region and is also partly adjusted up and down depending on how many people from that region have immigrated to US in the last five years. So the more people have immigrated from that region the proportion lead less visas they will recieve as a total region. Now with in that region any applicant irrespective of the country in that region has an equal chance of being selected from that regional pot in the lottery. But no country in any region in anyweher in the world can receive more that %7 of the annual total which is 3,500 so the very largely subscribed countries Nigeria, Bangladesh, Etiophia etc. routinely cap out on that 3,500" -
gidenin kazandığı hileli bir oyun bu...
-
Açıklandığı gün kitleniyor zaten bakma imkanı olmayabiliyor.Çıkıp da gitmeyenleri aklım almıyor. Arkadaşıma çıktı,kartını aldı,gitmiyor 2senedir bekliyor.hep de böyle tiplere çıkıyor.abd ye her ay gidiyorum iş dolayısıyla,o dünyayı görüp parçası olmak en büyük hayalim.neden gidip kaçak kalmıyorsun derseniz;evliyim çocuk var ve burda güzel bir kazancım var ve en az onun kadar kazanmayacaksam gitmem çok zor
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@rastaman-vibration Çekiliş esnasında 18yaş altı başvuruların çoğu elenecektir diyor sanırım.
@hadi DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@egeada DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@rastaman-vibration merhabalar ben bu 18 yas altı meselesini anlamadım yanı eskiden basvurulamiyordu şimdi 18 yasından küçükler başvurduğunda kabul edilecek mi?
There is no minimum age to apply for the diversity lottery program. However, because of the requirement of a high school education or work experience for each applicant at the time of application, it will effectively disqualify most persons who are under the age of 18 years.
https://www.immihelp.com/green-card-lottery/green-card-lottery-usa-eligibility.html -
Hayırlı akşamlar kardeşim nasılsın?
@totoro DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Hayırlı akşamlar forum.
-
Bu ileti silindi! -
@totoro aynen idare eder son 48 saat bakalım biran önce açıklansında işlemlere başlayalım. Case no olaraktan dv14XXX olarak ağzıma doladım ne hikmetse 😁
-
Bu ileti silindi! -
O dogdugumuz ulkeyi secerken orada olan ulkeler greencard icin uygun olan ulkeler degil mi ? Bu sene veya gectigimiz sene hangi ilkelerin basvuru hakki varmis nerden bakabilirim ?
-
Bu ileti silindi! -
İyi akşamlar
-
son 1 gün, 22 saat, 20 dakika :-)
buarada @likable, hayırlı olsun. "DV2019 - You Have Been Randomly Selected" yazmışsın. :-))
-
DV Lottery basvuru kosullari, yas, meslek, basvuramayacak ulkeler vs ile ilgili hemen hemen tum sorularinizin yanitlarini Turkce basvuru kilavuzunda bulabilirsiniz. Ozellikle yedinci sayfadan itibaren cevaplanan sorulara gozatmanizi oneririm:
-
@hadi tamamdir tesekkurler, son anlara geliyoruz ya acaba bir sikinti varmi diye teredddut ediyoruz :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum