ABD Vatandaşı ile Amerika'da evlenip Green Card almak
-
@5september5 yeni mi ulasti acaba ? Bu surecte boyle islemleri yapiyolar mi anlamaya calisiyorum da ?
-
@5september5, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
Merhabalar..
Evlilik yoluyla GC.basvurumda calisma kartim ve seyahat iznim geldi.Sadece gc. gorusme gunu icin haber bekliyordum..Tahminen Haziran gibi gelme olasiligi var idi.Simdi bu virus salgini yuzunden Uscis de kapali ve ne zaman hersey yoluna girecek belli degil.
GC im olmadan 4 ayligina TR ye gitmemde bir sakinca dogarmi, ?bilemedim....
Bu konuda fikirlerinize ihtiyacim var.
Hersey icin tesekkurler....eger seyahat izni yani advance parole dokumani size ulastiysa o belgeyle ve pasaport ile giris yapabilirsiniz tekrar ABD'ye...
-
@crazycells cevap icin tesekkirler...
-
@5september5 ssn numarası da geldi mi ?
-
@graombze evet ssn numarada geldi
-
@5september5 aynı zamanda mi peki?
-
@graombze calisma kartimla birlikte ssn de geldi.subatin ilk haftasi.
-
@crn93 calisma kartimda seyahat belgemde subatin ilk haftasi geldi.
-
@5september5 merhaba siz k1 vize ilemi gelip ABD mi evlilik yaptınız? Ben bu şekilde yaptım ama çalışma izni gelmedi . 27 Mart ta görüşmem vardı ama iptal oldu ? Size nasıl geldi?
-
@özgür Merhaba..BMerhaba..Ben trist vizesiyle geldim,3 ay sonra evlilik yaptim ve ardindan 1 ay icinde formlari gonderdim.Formlar alindiktan 4 ay sonra calisma kartim ve seyahat belgem geldi.
-
@özgür ben k1 ile geldim 6 ay sonra çalışma izinim combo kart geldi. Mülakat tarihi verilemedi.
-
7 nisana kadar olan tum gorusmeler iptal edildi.
-
23 mart tarihindeki biometri randevum,31.marta ötelendiğine dair evrak geldi yarın biometri randevusuna gidiyorum
-
@graombze çok ilginç benim mülakat tarihi geldi iptal oldu ama çalışma kartı gelmedi . Acaba normal mi ? Yoksa bir sıkıntı mı var şüphelenmeye başladım ?
-
@özgür normal bazen gec geliyor nadir de olsa bazen hic gelmiyor. Greencard onemli olan bir arkadasimin mulakat tarihi 15 gun sonraya verildi ead karti onaylanmamisti bir kac gun once onaylanmis yani normal sorun yok bence
-
@graombze çok teşekkür ederim.
-
Mayis 3 e kdr kapatildi :(
-
USCIS, kapali kalacagi tarihi 3 Mayis'a kadar uzatmis.
-
@seznec inşallah erken açılır diyorum ama bu corona yüzünden her yer berbat florida bile sarsıldı evden çıkmıyoruz sadece alışveriş
-
@h25f34 georiga da ayni durumda evden çıkamıyoruz
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum