Coronavirüs sonrası ilk giriş
-
@crazycells evet dogrudur.Suan ki durumdan oturu programima ara verildi ve sinirlar kapanmadan donmem gerek ancak leasing ofisi kontratta ceza cikariyor 2 ay onceden belirtmedigim icin.Bunun icin gorusebilecegim avukat ya da izleyebilecegim bir yol var mi acaba?
-
@MollyMillions size sormak istediğim, sarı zarfı CBP ye teslim sırasında size ne sordular? mesela sağlık muayenesi vs? Birde GC nin postalanacğı adresi bu aşamada değiştirebiliyor muyuz? Şimdiden teşekkürler
-
@kubrag Ali Bey yerel bir avukata danışmanızı tavsiye etmiş zaten fakat şu an için böyle bir şansınız yoksa forumda Muslu Hukuk Bürosu'nun cevaplandırdığı kısma sorunuzu sorup onlardan gelecek cevaba göre de yolunuzu çizebilirsiniz belki.. umarım her şey yoluna girer.. :folded_hands_light_skin_tone:
-
@somebody, içinde söyledi: Coronavirüs sonrası ilk giriş
@MollyMillions size sormak istediğim, sarı zarfı CBP ye teslim sırasında size ne sordular? mesela sağlık muayenesi vs? Birde GC nin postalanacğı adresi bu aşamada değiştirebiliyor muyuz? Şimdiden teşekkürler
Selam,
benim vizem elektronikti, yani zarf yoktu. hic bir ek belge istemediler, ki yanimda evlilik belgesini filan getirmistim, bana herhangi bir soru da sorulmadi. kimi bankolarda bazi gocmenler birseyler acikliyordu, kategorileri vesaire o konuda bilgim yok.
GC'in postalanmasini istedigin adresi USCIS adres degisikligi formunu doldurarak degistirebilirsin saniyorum, 220 dolar fee'yi odedikten sonra 3 ay icinde postaliyorlar diye biliyorum ama simdi n'oolur bilemem.
Anladigim kadariyla tum vize ve gocmenlik islemleri durmus. Belirsizlik endise verici.
-
23 Mart tarihinde girişimizi Miami Havalimanından yaptık. Uçakta sağlık beyan beyan formu doldurduk ve korukte kısa bir kaç kısa sorudan sonra sorunsuzca işlemleri tamamlayıp geçtik. THY'nin Miami uçuşlarının durdurma kararından sonra 27'sinde olan dönüş uçuşumuz iptal olunca 25'inde olan son uçuş ile TR'ye dönüş yaptık. Sadede 2 gün geçirmiş olduk Miami'de.
Miami'de her yer tüm plajlar ve oteller kapalı durumda. Restraurantlar sadece take away servis veriyor.
TR'ye girişimizde sağlık beyan formu haricinde ekstra bir işlem olmadı.
-
@yyazic04 hayırlı olsun ilk girişi planladığınız gibi yapmışssınız, gerçi dönüşte bilet biraz daha erkene alınmış ama olsun, sizin adınıza çok sevindim
Umarım bu salgının bir tedavi ve aşısı kısa sürede bulunur sizde ikinci girişinizi rahat rahat yapabilirsiniz, sürecin geri kalanında bol şans -
Merhaba 25 Mart çarşamba Sanfrancisco havalimanından giriş yaptık.Havalimanlari çok sakindi ayni seklide uçak nerdeyse boş gibiydi, dezenfekte için kolonya bulundurduk ,yolculuk boyunca maske taktık , Sanfrancisco havalimanı sakindi islemlerimiz hemen sonuçlandı ,adres degisikligi yapmak durumunda kaldık , her hangi bir şey sorulmadı yeni adresi sisteme girdiler...şu an dışarda kimse yok bankalar ve bazı marketler hariç çoğu yer kapalı,bir an evvel tüm dünyanın bu hastalıktan kurtulmasını diliyorum , greencard için bekleyen herkese başarılar.
-
@EBK yorgunluk heyecan tedirginlik mart yazısı size mayıs yazdırmış
-
@yyazic04 Hayırlı olsun şimdi baya bir zaman kazanmış oldunuz inşallah kısa sürede hayat normal akışına döner siz ve bekleyen tüm arkadaşlarımız Dv 2020 sürecini sorunsuz bir şekilde bitirir.
-
@EBK Hayırlı olsun inşallah bir an önce şu illetten tüm dünya kurtulur
-
@ayvalik10 😊aynen öyle oldu
-
@murat34 sağolun
-
@EBK tebrik ederim, hayırlı olsun ilk girişi yapmışssınız, umarım herşey dilediğiniz gibi olur
-
@yyazic04 Turkiye'ye donusde 14 gunluk karantina? Tum yurtdisindan donenlere karantina var diye aciklamislardi.
-
@EBK, içinde söyledi: Coronavirüs sonrası ilk giriş
Merhaba 25 Mayıs çarşamba Sanfrancisco havalimanından giriş yaptık.Havalimanlari çok sakindi ayni seklide uçak nerdeyse boş gibiydi, dezenfekte için kolonya bulundurduk ,yolculuk boyunca maske taktık , Sanfrancisco havalimanı sakindi islemlerimiz hemen sonuçlandı ,adres degisikligi yapmak durumunda kaldık , her hangi bir şey sorulmadı yeni adresi sisteme girdiler...şu an dışarda kimse yok bankalar ve bazı marketler hariç çoğu yer kapalı,bir an evvel tüm dünyanın bu hastalıktan kurtulmasını diliyorum , greencard için bekleyen herkese başarılar.
Hayırlı olsun. inşallah herşey gönlünüzce olur.
-
@MySea yakın zamanda afrikadan dönen bir tadığımızda aynı şekilde karantinaya alınmadı, sadece Covid-19 testi için gün verildi ve kendisini 14 gün karantinaya alması söylendi
-
@Muhtaradana sağolun
-
@fetihy tesekkurederim
-
@MySea ABD'dönüşlerinde devlet karantina uygulamıyor, Sadece Avrupa'dan ve Umre'den gelenleri karantinaya aldılar. Biz sadece pasaport girişinde bir sağlık beyan formu doldurduk. Onun haricinde ektsra birşey olmadı.
-
@Muhtaradana Teşekkürler, Normalde Nisan ayında yerleşmeyi planlıyorduk fakat yerleşmek için durumların normale donmesini bekleyeceğiz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum