Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2021 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.4k 1.2k 1.7m 1.0k

  • Bu yil ki green card aciklanma tarihi umarim askiya alinmaz diye umit ediyoruz ama bu kadar ciddi bir salgin varken green card icin zaman ayirip aciklarlar mi oda biraz supheli acikcasi. Arastirmalar kasim aralik gibi bu virusun ortadan kalkacagini soyluyorlar simdilik fakat kesin birsey yok malesef. Sure uzarsa bu sekilde devam ederse green card yalan olabilir kim bilir.


  • @mexido green kart ıptal olmasa bıle süreç baya uzayacak ekstra belki corona testi istiyecekler artı 500 dolar mesela veya 40 yaş uzerını almıyoruz rıskten dolayı felan gıbısınden yenı yenı kurallar gelebılır çok korkunc bu kadar yıllarca yapılan sorunsuz olan surec bu yıl resmen netflıx fılmınde gıbıyız


  • Millet olarak felaket seneryosu yaratmakta üzerimize yok. Bu virus ciddi bir olay bunun farkındayım öncelikle bunu belirtmek isterim. Virüsten dolayı iptal olmaz sadece belki erteleyebikirler başvuruları. Bu arada zaten sağlık testinden geçiyoruz orada birşey varsa zaten ortaya çıkacaktır. Arkamiza yaşlanıp beklemekten başka bir şansımız yok maalesef.
    Ihtiyaç duymadıkça evinizden çıkmayın.
    Stay safe all


  • @nothing34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @mexido green kart ıptal olmasa bıle süreç baya uzayacak ekstra belki corona testi istiyecekler artı 500 dolar mesela veya 40 yaş uzerını almıyoruz rıskten dolayı felan gıbısınden yenı yenı kurallar gelebılır çok korkunc bu kadar yıllarca yapılan sorunsuz olan surec bu yıl resmen netflıx fılmınde gıbıyız

    Evet az once okudugum bir haberde hastaligin Amerikan hukumetinin 18 ay veya daha fazla surmesinin ongoruldugunu belirtilmis. Eger ki boyle bir durum soz konusu olursa hayaller yarim kalir.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    amerika hükümetine bağlı tüm kuruluşlar daha nasıl hareket edeceği konusunda karar verememişken biz onlardan çok daha fazla bilgiye sahibiz. Hükümet yetkilisi bizim forumu okusa kesin cia fbi @crazycells irtibata geçer bu kadar bilgiyi bilen kişilerin bilgilerini isterler. Acaba hangi departmanda çalışıyorlar diye araştırırlar.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @ayvalik10 başka bir kullanıcı aynı mesajı 2 farklı başlığa yazdığında verdiğiniz tepkiyi şuanda aynaya bakıp kendinize de verdiniz mi sayın ayvalık?


  • ABD, yeni tip corona virüs (Covid-19) önlemleri kapsamında artık hiçbir ülke vatandaşına vize vermeyeceğini duyurdu.
    https://www.ntv.com.tr/dunya/abd-artik-kimseye-vize-vermeyecek,fVa2secd9EKi9uF4FgCoUg

    cok kotu oldu bu arkadaslar :(

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mexido, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @nothing34, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @mexido green kart ıptal olmasa bıle süreç baya uzayacak ekstra belki corona testi istiyecekler artı 500 dolar mesela veya 40 yaş uzerını almıyoruz rıskten dolayı felan gıbısınden yenı yenı kurallar gelebılır çok korkunc bu kadar yıllarca yapılan sorunsuz olan surec bu yıl resmen netflıx fılmınde gıbıyız

    Evet az once okudugum bir haberde hastaligin Amerikan hukumetinin 18 ay veya daha fazla surmesinin ongoruldugunu belirtilmis. Eger ki boyle bir durum soz konusu olursa hayaller yarim kalir.

    bu sanirim hastaligin degil asinin uygulanmaya baslama tarihi... semptomlarinin pek cok insan icin 2 haftadan kisa surdugu ve 1-1,5 ayda yayilmasinin kontrol altina alinabildigi bir hastalik bu kadar uzun pandemik olarak kalmaz diye dusunuyorum.

    virus


  • @crazycells 👏👏👏


  • Merhaba millet Coronayla mücadele nasıl gidiyor öncelikle ölenlere allahtan rahmet hastanelerde tedavi altında olan tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum malesef ölü ve yaralı sayısı hergün artmakta 65 yaş ve üstüne ayrıca kronik hastalığı olanlara sokağa çıkma yasağı geldi sizce genel bi sokağa çıkma yasağı olmalımı yoksa bu şekilde devam mı etmeli .

  • ⭐⭐

    @ugur Merhaba uğur bey aşağıdaki konu başlığından takip edebilirsiniz

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/3131/coronavirus-covid-19


  • @Ramazan teşekkürler.👍


  • @mexido Evet bir filmin sonunada geldik.vize verme olayıda bitti.dv2021 çekilişide olmaz bu saatten sonra.Bu kadar olumsuzluğa başka ne olacaktı.Olsun Arkadaşlar bu dünyanın sonu değil.Canımız sıkıldı olsun hayat devam ediyor.Bir şekilde yaşamaya devam edeceğiz.Unutmayın Her işte bir Hâyır vardır.


  • @clourpoint her kalbi duran insana öldü işlemi yapılmış olsa ozaman insan kalmazdı ne yapıyorlar 200 - 300 - 450 - 600 gücünde şok veriyorlar. Yeter ki bir ümit hayata tekrar gelmesi için. Amerika hükümeti 200 şok yaptı sokağa çıkma yasağı 300 yaptı çek dağıtacak. Ondan ümidini kaybetme sonuçta EVET BU SENE GREEN KART ALIMLARI YAPILMAYACAK YADA ÇEKİLİŞ ERTELENDİ gibi bir yazı görmedikçe ümidini kesme.


  • @ayvalik10 inşallah fatih dediğin gibi olur.


  • Hayırlı geceler. Umudunuzu kaybetmeyin, yarın ne getirir bilinmez.
    https://www.youtube.com/watch?v=oDEQ9Y6X0i0


  • @mexido Tam clickbait bir başlık olmuş. Yok öyle bir şey, sadece vize görüşmeleri ertelendi olması gerektiği gibi.


  • Ben iptal edileceğini düşünmüyorum ancak dolar kuru beni daha çok endişelendiriyor.

    Tek kişi için 15 bin dolar istiyorlar. Az para değil.


  • @Final-Approach, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Ben iptal edileceğini düşünmüyorum ancak dolar kuru beni daha çok endişelendiriyor.

    Tek kişi için 15 bin dolar istiyorlar. Az para değil.

    Gecen sene kazananlar icin 15bin$ idi bu rakam bu sene kac olacak daha belli degil daha da yukselmesi de soz konusu olabilir zaten biliyorsunuz sartlar daha zorlastiriliyor artik. Oyuzden dolarin 7 lere gelmesiyle birlikte isler daha da zorlasacaktir gitmek isteyenler 2 kez dusunecektir bundan sonra tabi bu virus ile birlikte ekonominin de bozulmasi ile gitmek isteyenler ise 3. kez dusunecektir. Hayat zorlasiyor gun gectikce.


  • @mexido, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Gecen sene kazananlar icin 15bin$ idi bu rakam bu sene kac olacak daha belli degil daha da yukselmesi de soz konusu olabilir zaten biliyorsunuz sartlar daha zorlastiriliyor artik. Oyuzden dolarin 7 lere gelmesiyle birlikte isler daha da zorlasacaktir gitmek isteyenler 2 kez dusunecektir bundan sonra tabi bu virus ile birlikte ekonominin de bozulmasi ile gitmek isteyenler ise 3. kez dusunecektir. Hayat zorlasiyor gun gectikce.

    Oklahoma, Nebreska, Iowa gibi daha ucuz eyaletleri tercih edenlere para konusunda daha anlayışlı olurlar gibime geliyor.

    Çıksın bana da Kaliforniya, New York'ta gözüm yok zaten.


Benzer Başlıklar

  • DV2027 Sohbet Odası

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    209k Bakış
    Emre KurtulmuşE
    @asencan önceki sene başvurularında kullandığı fotoğrafla başvurup kazanmış amerikada olan bir çok kişi var otomatik eleme yaşanmadı diyebiliriz yani. Ancak yinede bir engeliniz yoksa 2 saniye yeni bir fotoğrafınızı çekip yenisini kullanmayı tercih etmek en iyisi olacaktır. Bunun için fotoğrafçıya gitmenizede gerek yok evde kendiniz bile çekebilirsiniz
  • DV2026 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    9k
    30 Oy
    9k İleti
    439k Bakış
    K
    @Betül-0 Sizin cn numaranız benden küçük,ama ben sizden önce mülakata girmişim, Nisan 1 de
  • DV2024 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2020 bekleme odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

54

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum