[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri
-
@rodin aynen forum yada chat gruplarında hiç olmadan mülakatlarını yapan talihliler var
-
@takvimcas
@esranboylu
Çok kolay. Mesela work and travel yapanlar bilir. Konsoloslukta neden olmasın ki? Telefonla goruntulu gorusme yapacaksiniz. Zaten cep telefonlarının parmak izi okuma teknolojisi mevcut bir cok modelde. Geriye banka dokümanı veya diploma ve pasaport gibi evraklar kalıyor. Onlarida ais posta ile gönderebilirsiniz. Bence çok ama çok kolay. Konsolosluk yeter ki bu kararı alsın. Bir haftada tüm sistemi oturturlar. -
Bu arada resmi sitede Ankara, İstanbul, Adana konsolosluğunun 18 Mart itibariyle rutin konsolosluk hizmetlerinin askıya alındığı duyuruldu
-
@Drywall sağlık raporu da almamız gerekiyor. Neyse iş o noktaya gelinde kolay 😊
-
@rodin Günde 15 kişi ile mülakat yapsalar ayda 300 kişi yapar!
-
@Muhtaradana 03 nisana kadar diye bir bildirim yok sanırım açılış belirsiz değil mi atlamamışım
-
@Drywall online yapamazlar
-
@takvimcas çok teşekkür ederim :)
-
@Muhtaradana teşekkür ederim,seninde hayırlı olsun :)
-
@esranboylu Sağlık raporu kısmı için mecbur kontrole gidilmesi gerekecek gibi görünüyor. Online kan tahlili vb. yapılamayacağına göre gidilir bence.
-
@Ramazan neden?
-
@takvimcas evet, bir süre yok
Ama dv mülakatları için istisna yapılabilir, dv mülakatları için bir süre sıkıntısı var -
Butun vize mulakatları(Turistik-yatırımcı-immirgant vs) geçici olarak durdurulmuş.Mumkun olan en kısa zamanda yeniden başlayacak. Ne yazık ki bunun için şuan kesin bir tarih veremiyoruz.Ödenen danışmanlık ücretleri 1 yıl geçerli olacak.Eğer acil USA ya gitmeniz gerekiyorsa lütfen ... adresinden dilekçenizi yazın.
-
@jessejames bunu size danışmanlık firması gönderdi sanırım
-
@Muhtaradana yok Rusya konsolosluguna gelen yazı sizin paylaştığınız. Ozet tercümesi.
-
@jessejames anladım
-
@Muhtaradana evet resmi sitelerinde ucu açık belirsiz fakat sayın @intcko gelen resmi maili yapıştırmış orada 03 nisana kadar kapalı diye bildirmişler artık bende ambole oldum
-
@Semihmete ünlemli konuşmaya gerek yok. Konsolosluk tarihinde "yarın gelin mülakatınız var" dendiği görülmüş mü? Süreç gerektiren işler bunlar. Şu an 3 Nisana kadar her şey askıya alındı, sonra nasıl bir yol izlenecek belli değil siz doğru orantı hesabı yapıyorsunuz.
-
Bu nasıl gün ben anlamadım nisan başı olan mülakatlar mart son haftaya alındı ardından 18 mart-03 nisan konsolosluk kapandı diye mailler geldi sonra resmi siteden 18 Mart kapanacak ama açılacak diye 03 nisan yazılmadı.Benim aklım karıştı ben bugünlük sistemden çıkıyorum tek güzel şey @Muhtaradana gibi onay mesajları oldu neyse herkese iyi akşamlar bye
-
@takvimcas nisan başında olan mülakatlar mart sonuna ne zaman alındı? Mail ile mi bilgilendirildiniz? Bize bu konuda da mail gelmedi.. şaka gibi..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum