Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Zaten bugüne kadar getirilen yasaklarla kısmen fiili sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş gibi oluyor, ama keşke yekten yasaklansa, sınırlar tamamen kapatılsa..

  • ⭐⭐⭐⭐

    buradan dünya genelinde bildirilmiş vakaları takip edebilirsiniz.

  • ⭐⭐

    @aysegul herkese cevap vermemize gerek yok empati kurmayı beceremeyen kişilere cevap vermeyin 😉


  • Hayır anlayamıyorum....
    ben 38 yaşındayım, ölüm riskim çok düşük, 65 yaşındaki annem mi?risk grubunda ama olsun amaaann abartmayalım, 48 yaşında 2 kanser atlatmış kronik kalp hastası teyzem mi?amaaann o da yüksek risk grubunda ama olsun ya bişey olmaz gripten daha çok insan ölüyor boşveerrr, anane dedeler mi amaaann bak yine abartıyorum.. biz genciz bize bişey olmaz ama ellerimizi yıkayıp günlük yaşantımıza devam edince taşıyoruz oradan oraya, sevdiğimiz büyüklerimize ulaşınca iş o zaman feryat edecek çok insan olacak.. çok yazık, çok üzülüyorum..

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @MySea futbol maçı yapardık yolda


  • @ayvalik10 Ben hatirliyorum, bazi komsularla biraraya gelip, boyle gunlerde mangal partisi bile vermistik. Tipki piknik yapar gibi. Bir keresindede yakindaki bir cafede toplanip, perdeleri falan kapatip, sanki kapaliymis gibi hem oyun oynamis hemde raki/bira icmistik. Simdi heryer kapaninca aklima birden o eski nufus sayimlari geldi.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @civan1453, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

    @berkpnt merhaba sizin ile durmumuz ayni bizimde vize suremiz haziran 25 te doluyor normalde ben nisan 1 esimde haziran 1 de giris yapacaktik ama su durumda esim asiri derecede tedirgin..... arabamizi satti kevimizi tasidik isten ayrildik ve bu durumla karsi karsiyayiz su anda surekli planlar yapiyoruz esimle ama cikar yol buamiyoruz sum senaryolar her gecen gun dahada kotulesiyor, musait zamaniniz varsa sizinle de goruselim neler yapailiriz nasil bi anltarnatif olur fikir alisverisi yapalim isterseniz ben istanbuldayim numaranizi dm atin konusalim

    Ben olsam ne yapardım: Beyin fırtınası yapma mahiyetinde bu konudaki düşüncemi paylaşmak isterim. Bir kaç kaynaktan ve sokaktaki insana bakarak ülkemizde yaşanacak durumlarla ilgili senaryo bence şöyle; siyasiler hiç bir zaman kötü tablonun apaçık görünüp halkta kaos ortamı yaşanmasını istemez. Haklılar belki de. Fakat bize bir şey olmaz kafasındaki klasik Türk halkı bu kadar cicili bicili içiçe iken alacağımız önlemlerin büyük kısmı lafta kalacak. Herkes dikkat etsin, tabii yurtdışından gelen evinden çıkmasın ama ben tertemizim, ben bulaştırmam zihniyetinde bir görüş hakim. Bizim burada Fransadan 2 gün önce gelen kadın ikide bir dükkana gelip gidiyor, en son kızını uyardım mesela. İtalya gibi önlem almakta geç kalacağımız ve bir takım kayıpların yaşanabileceği bir gerçek. Henüz 3-4 gündür ülkede vaka görülmeye başlandı. Bu sayı gün be gün artacaktır. Her bir vaka hastalık tespit edilene kadar 2 kişiye temas etse sonucu tahmin edersiniz. Eşlerinizin seyahatten korkması gayet haklı bir tepki. Siz de korkabilirsiniz. Bunda bir şey yok. Ben olsam bir takım önlemler alıp bu yolculuğu bir an önce gerçekleştirip, sonra da Amerikada virüsün henüz görülmediği ufak bir kente yerleşirdim ve önlem açısından daha ciddi bir hareket olur. Neden derseniz bir süre sonra usa tüm uçuşları kapatıp belki de bir yıl kapalı tutarsa vizenin yanması bir yana, zaten bir daha amerikaya girememekle birlikte buradaki bilinçsiz iç içe olan halktan virüsü kapma ihtimali zaten daha yüksek. Yaz aylarında riskin azalacağı, virüsün 27 derecede öldüğü sanılıp söyleniyor. Mekkede hava şu sıralar 33 derece. Sıcaklığın virüs üzerinde hiç bir etkisi olmayacağının bir kanıtı sayılmaz mı bu? Gel gelelim aşı keşfi ve üretimi ya da üretilmiş aşının satın alınma gücü açısından usa Türkiyeye göre daha kuvvetli bir tablo koyuyor ortaya. Ben olsam buralarda risk büyümeden gitmenin yolunu arardım. Size de tercihinizde ve yolculuğunuzda başarılar diliyorum.


  • Calistigim isyeri yarindan itibaren telework statusune geciyor. Zaten tum is seyahatlerini Mayis'a kadar durdurmuslardi.

    Bu sabah ise gelirken dikkatimi ceken en onemli sey, yollarin onceki haftalara gore daha tenha olmasiydi. Dun parka acik havada yurusuye gitmistik, orada yuruyenler coktu ama Mall gibi alisveris merkezlerine artik kimse mecburi degilse gitmiyor. Tum sportif ve festival/toplanti etkinleri iptal edildi. Konserler iptal edildi. Gym ve benzeri yerler ise su an icin kapali.


  • Burak Akkul pozitifmiş, zahmet buyurup söylemişler.. acaba 18in içinde mi dışında mı? Çok da önemli değil 1 rakam neticede ama hersey gibi bu konuda da twitterda kıyaket kopmadan aksiyon alınamamış olması çok üzücü malesef..

    Bunun yanında karantinada bulundukları yurttan kaçmak içim kapıya dayanan, bariyerleri yıkmaya çalışıp polisle karşi karşıya gelen umreciler mi dersin, kızını hastaneden kaçıran baba mı dersin, yine hastaneden kaçıp yakalanıp geri getirilen 3 kişilik aile mi dersin, gerçekten sıkıntılı durumlar, psikolojik olarak da yani. İnşallah şu tedbirler biran önce hayata geçer de en az hasarla atlatırız şu salgını.

  • ⭐⭐ Yasaklı

    koronadan tırsıp gitmeyenler hakkını bana devretsin ne bu tırsaklık ya.Yok vizem uzatılırmıymıs. Adamlar bu virusun ustune yatacak tabi ne kadar az adam gelirse o kadar iyi amerika için.2-3 aydırda viza masrafı diye sağdı bırakır sizi. Fakirlik yıllardır milyonları öldürüyor Kimsenin umrunda degil.8 milyarlık nufusta bikaç bin kişi öldü diye dünya tedirgin. Cunku korona zengini de vuruyor. Yalan dünya.Tak maskeni git. İlhan ucarus gibi.Ölürsende ölümün şekil olsun. Freedom için öldü desinler


  • Maryland valisi bugun saat 17:00 itibari ile tum restaurant, bar, gym ve sinema salonlarini kapatma emri yayinladi.

  • ⭐⭐

    Sonunda İngiltere uçuşlar kapandı

    Bakan Koca: "Dün toplam hasta sayımız 18 olmuştu. Pozitif çıkan yeni vakalar var, ancak analiz edilmekte olan numuneler var. Bu akşam pozitif çıkan toplam rakamı açıklayacağım..."

    Türkiye için 20 yeni vaka bekleniyor

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Calibraturbo, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

    ilyarlık nufus

    Calibram, içten yanmalı Turbom, tırsak mırsak demeyelim. Ben de tırsıyorum. Ölmekden değil, çocuğumun babasız kalmasından.. Yani her yaşın endişesi farklı. Fakat az evvel anlattığım gibi korkulacak olan gitmek değil burada kalmak bence.


  • Senator Mitt Romney senatoya yeni bir yasa tasarisi gonderdi. Coronavirus yayilmasini onleme de yardimci olmasi icin her yetiskin Amerikaliya $1,000 verilmesini iceriyor.

  • ⭐⭐⭐

    @Calibraturbo, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

    koronadan tırsıp gitmeyenler hakkını bana devretsin ne bu tırsaklık ya.Yok vizem uzatılırmıymıs. Adamlar bu virusun ustune yatacak tabi ne kadar az adam gelirse o kadar iyi amerika için.2-3 aydırda viza masrafı diye sağdı bırakır sizi. Fakirlik yıllardır milyonları öldürüyor Kimsenin umrunda degil.8 milyarlık nufusta bikaç bin kişi öldü diye dünya tedirgin. Cunku korona zengini de vuruyor. Yalan dünya.Tak maskeni git. İlhan ucarus gibi.Ölürsende ölümün şekil olsun. Freedom için öldü desinler

    Üslubunuza dikkat edin
    Size tavsiyem birazda az film izleyin..

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Ramazan, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

    çıklayacağım

    İngiltere mevcut vaka 1543, ölen 36 ya yükseldi. 20 kişi iyileşti olarak görünüyor hastalıktan.

  • ⭐⭐

    @ibrahimasar benim verdiğim veri Türkiye içindi 40 vaka akşam açıklanacak

  • ⭐⭐

    O değilde arkadaşlar İtalya toplumu sanki zor durumda

    Coronavirus Cases:
    27,980
    Deaths:
    2,158
    Recovered:
    2,749


  • Cin ekonomisinin ($14 trillion) Ocak ve Subat aylarindaki kaybinin en iyimser tahminle 6% oldugunu tahmin ediyorlar. 1976 yilindan bu yana ki en kotu durummus bu.


  • Tahminen kisa zaman sonra cok buyuk ekonomik kriz olacak gibi gozukuyor tum dunyada


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

33
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum