Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

İklim ve Nem (Eyalet ve Şehirlerde)

Taşındı Eyaletler
67 29 6.2k 30

Benzer Başlıklar

• Eyalet ve Bölgelere Göre Ortalama Yaşam Süresi

Eyaletler
    3
    12 Oy
    3 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @calibraturbo evet, sayin @oguzcan daha once bahsettiginiz bu korelasyonu baska bir konuda aktarmisti :) @oguzcan Amerika'nin Populer Restoranlari (Hangi bolgede hangi mutfak populer?) içinde söyledi: [image: hd_all.jpg] BBQ verilerini görünce hemen kalp hastalıkları verisine bakmak istedim. Sonuç, korelasyon baya yüksek.
  • Eyaletlerin Vergi Oranları

Eyaletler
    122
    41 Oy
    122 İleti
    47k Bakış
    kemal85K
    @MySea, içinde söyledi: Eyaletlerin Vergi Oranları @kemal85 Ben Delaware’deyim. Uste para vermiyorlar. Kesin bilgi! Peki orada yaşam nasıl? :D (ve üsteki verilere göre öyle gibi durmuyor mu 2. de New Hampshire)
  • New York Veya Maine Eyaletinde Yaşayan Var Mı?

Taşındı Eyaletler
    3
    1 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    sadriabiS
    Massachusetts'te kuzey dogu sinirinda yasiyorum dolayisiyla siksik Maine'e gidiyorum.
  • Ev Sahibi Olmak icin Hangi Eyalette Ne Kadar Calismali?

Eyaletler
    46
    1
    27 Oy
    46 İleti
    17k Bakış
    Burhan evinB
    @crazycells yani sadece çalış babam çalış:) gerçi Amerika'da bir umut var Türkiye'de o umutta kayıp oldu ev almak için. Ev fiyatları günümüzde 15-20 yıllık bakımsız evler bile 250 bin ile 300 bin arasi
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

9

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k