DV2019 bekleme odası
-
@likable Kasım sonu aralık başı gibi
-
@pacaveli kayıt yapalım tel.e hatırlatsın unutmayalım. Bu sene de başvuru yaptın mı sizin numaralar ne durumda ?
-
@likable kasım ayına doğru tarih netleşir gibi. Kesinlikle öyle..
-
@likable umarım beklenen iyi gelir :)
-
@likable ben yaptım başvuru tekrar ancak pek umudum yok ondan açıkçası bu seneden daha çok umutluyum :) önümüzdeki günlerde daha da belirginleşecek durum bakalım.
-
Gelmesini istiyoruz fakat inanılmaz karamsarım muhtemelen bu sene 4000 altı GC verecekler. DV2018 kaç GC vermişlerdir. DV2017’de rekor çıkmış diyorlar vs.
@heleniki DV2019 bekleme odası içinde söyledi:@likable umarım beklenen iyi gelir :)
-
@pacaveli Sorun çıkarmı peki çakışma durumu mülakat günü gelir ama bu senede çıkarsa filan sorun oluyor mu?
-
@likable anladigim, sordugum kadariyla olmuyormuş hocam. olmamasida lazim hele ki şu düştüğümüz durum da göz önüne alınınca olmasın :))
-
Allah kolaylık versin ilk ekranı görüyorsun çıldıracak seviyede mutlu oluyorsun sonra Case No yüksek olduğunu bir şekilde öğreniyorsun moral düşüyor doğal olarak. Okadar kişiden sen gel kazan ama gitmeme durumun olsun. İnşallah yükselir dosyalar da gidersin kardeşim.
@pacaveli DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@likable anladigim, sordugum kadariyla olmuyormuş hocam. olmamasida lazim hele ki şu düştüğümüz durum da göz önüne alınınca olmasın :))
-
@likable teşekkür ederim, inşallah. Cidden sorma ilk kazandığımdan bu yana sürekli bir hayal kırıklığı yaşadım, hevesimi kaçırdılar. İlk hemen giderim sandım sonra o yalan oldu sonra rakamlar düşük açıklandı falan. Daha birton şey yani burnumuzdan geldi inşallah buradaki kader ortağı arkadaşlarım ve sizlerle beraber mutlu sona ulaşacağız.
-
Ya hep beraber ya hiçbirimiz
Pardon hat karıştı yine 😂 -
Kanka dosyaları karıştırdın yine 😁
@tanti DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Ya hep beraber ya hiçbirimiz
Pardon hat karıştı yine 😂 -
merakdan soruyorum abd de başımıza bir şey gelse ücretsiz avukat hizmeti varmı
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@yapay-zeka Buna benzer gönüllü avukatlar var: https://texaslawhelp.org/directory/legal-resource/houston-volunteer-lawyers
Her eyalet ve şehir için benzer aramayı yapabilirsiniz. Ayrıca aynı sitede kendi işinizi kendiniz avukat olmadan görmek için de gerekli kaynaklar, şablonlar vb var: https://texaslawhelp.org/
-
@likable 4000 altı GC vermeleri ve 2017 de çıkan sayısı gibi bilgilerin yanlış. Allah'tanda yanlış.4000 altı diye bir şey yok.
GC de sayı konusunda bir kural var. Bir ülke o zaman verilen DV kapsamındaki vizelerin %7 sinden fazla vize alamaz. Yani 50000 ise sınır vize 3500, 55000 ise sınır 3850. Bunlar aile üyeleri dahil sayılar.Çekilişte bir algoritma var. Diyorlar ki, bir ülkeden en fazla 3000 dosya kazansın (aile bireyleri hariç) fakat aile bireyleri dahil 4500 ü geçmesin. Yani şu lastiklerdeki 5 yıl yada 50000 km gibi :)
DV2018 de Türkiye bu sınıra takıldı. 3000 dosya 4390 kişi ile. DV2017 de bir sıkıntı yok.Ayrıca bu case no lara çok takmayın. O bu seneye has bir durum oldu. Yığılma 0-20000 numaraları üzerinde olduğu ve giden gitmeyen çoğu kişi DS260 formunu doldurduğu için böyle oldu. Seneyede böyle olacak değil.
Örneğin Türkiye den çekilişi kazanan 3000 dosya ilk 10000 case içinde toplanır. Siz 2000 inci olursunuz. Sizden öncekiler 2 şer kişi mülakata gider, sıra 20000 e gelse bile Case No 8000 le dahi vize alamazsınız.
Lafın kısası çıksın da nasıl çıkarsa çıksın.
Selamlar -
Herkese merhaba :) aramızda rüyasında görecek kadar çok isteyen arkadaşlar görüyorum. Umarım gönlünüze göre olur. Şans temelli meselelerde o kadar şanssızımdır ki ben umudu kestim artık gc den başka yöntemler arıyorum.
-
Çok değişik bir gün. Çok yavaş ilerliyor. Hava bir ısınıp bir soğuyor. Hayırdır inşallah.
-
@hakan122 merhaba.
Burdaki çoğu arkadaş da aynı durumda.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum