DV2019 bekleme odası
-
@goodluck çok teşekkür ederim 😊
-
@mertkandohman teşekkürler ben açıkladı sanıyorum 😒
-
@crazycells teşekkürler inşallah hep beraber gideriz 😅
-
Uzun zamandır foruma giremiyordum. Harika olmuş buralar, sayı muazzam artmış. Allah hepmizin gönlüne göre versin. Güzel günler görmek için çok az kaldı :)
-
Tekrar hoşgeldin bizde bu sene ilk başvuranlar olarak yenş dahil olduk. Parolamız “Has Not Been Selected” @tanti 😊
@apex DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Uzun zamandır foruma giremiyordum. Harika olmuş buralar, sayı muazzam artmış. Allah hepmizin gönlüne göre versin. Güzel günler görmek için çok az kaldı :)
-
“Has Not Been Selected” şunu yazmayın bence. olumsuzu çağırıyorsunuz. benimde gözümün önünden bu yazı geçiyor devamlı burada gördükçe :)
-
Değerli arkadaşım düşünüyoruz kötüyü, bekliyoruz iyiyi 😁 %50 ihtimal olarak görüyorum ya çıkar ya çıkmaz 😉
Çukur Dizisinde duvar yazısı olarak başvurdum slogan 😂@heleniki DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
“Has Not Been Selected” şunu yazmayın bence. olumsuzu çağırıyorsunuz. benimde gözümün önünden bu yazı geçiyor devamlı burada gördükçe :)
-
Dv2020 başvuruları nezaman başlar acaba?
-
@likable Kasım sonu aralık başı gibi
-
@pacaveli kayıt yapalım tel.e hatırlatsın unutmayalım. Bu sene de başvuru yaptın mı sizin numaralar ne durumda ?
-
@likable kasım ayına doğru tarih netleşir gibi. Kesinlikle öyle..
-
@likable umarım beklenen iyi gelir :)
-
@likable ben yaptım başvuru tekrar ancak pek umudum yok ondan açıkçası bu seneden daha çok umutluyum :) önümüzdeki günlerde daha da belirginleşecek durum bakalım.
-
Gelmesini istiyoruz fakat inanılmaz karamsarım muhtemelen bu sene 4000 altı GC verecekler. DV2018 kaç GC vermişlerdir. DV2017’de rekor çıkmış diyorlar vs.
@heleniki DV2019 bekleme odası içinde söyledi:@likable umarım beklenen iyi gelir :)
-
@pacaveli Sorun çıkarmı peki çakışma durumu mülakat günü gelir ama bu senede çıkarsa filan sorun oluyor mu?
-
@likable anladigim, sordugum kadariyla olmuyormuş hocam. olmamasida lazim hele ki şu düştüğümüz durum da göz önüne alınınca olmasın :))
-
Allah kolaylık versin ilk ekranı görüyorsun çıldıracak seviyede mutlu oluyorsun sonra Case No yüksek olduğunu bir şekilde öğreniyorsun moral düşüyor doğal olarak. Okadar kişiden sen gel kazan ama gitmeme durumun olsun. İnşallah yükselir dosyalar da gidersin kardeşim.
@pacaveli DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@likable anladigim, sordugum kadariyla olmuyormuş hocam. olmamasida lazim hele ki şu düştüğümüz durum da göz önüne alınınca olmasın :))
-
@likable teşekkür ederim, inşallah. Cidden sorma ilk kazandığımdan bu yana sürekli bir hayal kırıklığı yaşadım, hevesimi kaçırdılar. İlk hemen giderim sandım sonra o yalan oldu sonra rakamlar düşük açıklandı falan. Daha birton şey yani burnumuzdan geldi inşallah buradaki kader ortağı arkadaşlarım ve sizlerle beraber mutlu sona ulaşacağız.
-
Ya hep beraber ya hiçbirimiz
Pardon hat karıştı yine 😂 -
Kanka dosyaları karıştırdın yine 😁
@tanti DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Ya hep beraber ya hiçbirimiz
Pardon hat karıştı yine 😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum