K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
Merhabalar,
NOA2 geldikten sonra konsolosluk mektubunun ulasmasi ne kadar surer?
-
Noa2 geldikten 1 ay sonra nvc’den mail aldık. Evraklarınızı Ankaraya gönderiyoruz diye.1 gün sonra ise evraklarınız Ankarada maili aldık.Belli olmuyor. Şimdi randevu tarihi almaya çalışıyoruz ama açık değil şuan.
-
Bizim evraklarimizin ankaraya gonderildigini ogrenmemiz 2 ocakta olmasi gerekiyordu 8 ocakta biz mail attik ona cevap 9 ocakta geldi gonderildi diye. o tarihten beri bir haber yok... bilgi alabilecegim bir yer varmi bildiginiz?
-
@Ali-Naci-Okay maalesef yok zaten gönderildi denilir denilmez hemen ankara mail atmıyor her zaman yani endişe edilecek birşey yok. Biraz daha sabir yakinda haber alırsınız
-
@graombze anladim tesekkur ederim
-
merhaba arkadaslar;
birkaç sorum var sizlere,
DS-160 formumda dogum yeri olarak ilçemi yazdım. city bölümüne. bunda bir sıkıntı oluşur mu?
ve bildiğiniz diller diye bir kısım vardı. oraya Türkçe yazmadan İngilizce yazdım direkt ilk sıraya.
bunlar küçük detaylar ama yinede canım sıkıldı.
ne yapmam lazım? randevu tarihi de aldım. değişiklik ya da düzeltme yapmam için randevunuzu iptal edip yeni randevu alarak güncelleyebilirsiniz diyor.
bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. -
@mystery88 Bence sorun olmaz Ingilizceyi ilk yazmaniz. Ben de oyle yazmistim. Dogum yerinizi de pasaportunuzda gorundugu gibi yazmakta fayda var.
-
@merveyağmur teşekkür ederim. konsolosluga yazdım.onların verdiği cevabı bekliyorum.
-
@mystery88 sorun olmaz.
-
10 eylulde Noa1
31 ocak Noa2
Arkadaslar tarihleri paylasmak istedim. -
@lordgaladriel elinize saglik.
-
2 ocak dosyanin en gec konsolosluga gonderilme tarihi konsolosluktan hic bir bilgi gelmedi bu normalmi?
-
@Ali-Naci-Okay konsoloslukla iletişime geçebilirsiniz mail atin bakalım ne diyecekler benim nvc dosyanızı gönderdi mi biliyor musunuz?
-
@graombze evet gonderdiler onun iletisini aldik
-
@Ali-Naci-Okay bir konsoloslukla iletisime geçin ama sorun olduğunu sanmiyorum. Yoğun olabilirler
-
Arkadaslar merhaba bisey sormak istiyorum. Nisanlimin annesi emekli o sponsor olucak bana. Acaba onun sponsorluk belgeleri yeterli olur mu? K-1 vizesi icin ?
Tesekkurler -
@lordgaladriel Minimum geçinme miktarından fazla kazanıyorsa sponsor olabilirler. Şu linki referans olarak kullanabilirsiniz. https://www.uscis.gov/i-864p
-
Görüşmeye Amerikalı nişanlıyı da alıyorlar mı yoksa kesinlikle yasak falan mı? Bilgi bulamıyorum bu konuda Ankara için.
-
@merveyağmur ankara nisanlini kabul etmiyor. Görüşmeye yalniz girmek zorundasin
-
@Ali-Naci-Okay, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
2 ocak dosyanin en gec konsolosluga gonderilme tarihi konsolosluktan hic bir bilgi gelmedi bu normalmi?
normal. Sadece beklemeniz yeterli.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
8
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum