Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2020 Mulakat Deneyimleri

• ⭐⭐

@Muhtaradana bu aralar kimse mülakata girmiyormu dört gözle deneyimleri bekliyorum ama kimse yazmıyor

• @asilelif en son 13 ocakta iki kişi girdi, ama mülakatlat genellikle ayın başına dağıtıldığı için şu anda de eyim okuyamıyoruz
    İnşallah mart ayında tüm aya yayılmış bir mülakat takvimi görürüz

• ⭐⭐

@Muhtaradana umarım özellikle sizinkini de heyecanla bekliyoruz sizinki ne zaman gelecek tahminen

• Arkadaşlar benim numaram 52XXX, burada heyecanlı heyecanlı mesajları görünce "acaba bize vize kalacak mı?" sorusu aklıma geliyor.

• ⭐⭐⭐

@asilelif, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

@Muhtaradana bu aralar kimse mülakata girmiyormu dört gözle deneyimleri bekliyorum ama kimse yazmıyor

@asilelif evet her deneyim bize bir yol gösteriyor değil mi bu aralar bir durgunluk 😞
    @Muhtaradana sizin mülakatınızı da dört gözle bekliyoruz.

• @Çağatay-AKAR, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

Arkadaşlar benim numaram 52XXX, burada heyecanlı heyecanlı mesajları görünce "acaba bize vize kalacak mı?" sorusu aklıma geliyor.
    Greencard çıkmasını bekleyen biri olarak şöyle söyleyebilirim. Siz en önemli eşiği geçmişiniz...
    Çok bilgim olmasa da bu ay yaşanan sıçrayış sizler için umut verici olmalıdır. İnanıyorum ki size de sıra gelecek belki daha fazla beklemeniz gerek ama sıra gelsin yeter 😁@Çağatay-AKAR

• @asilelif önümüzdeki bülten ve bu ayki mülakatları dağıtılış tarzına bağlı Nisan-mayıs-haziran aylarından herhangi biri, umarım en hayırlısı olur

• ⭐⭐⭐

@Muhtaradana, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

@asilelif önümüzdeki bültende bu ayki mülakatları dağıtılmış tarzına bağlı Nisan-mayıs-haziran aylarından herhangi biri, umarım en hayırlısı olur

İnşallah hocam hayırlısıyla 🙏

• ⭐⭐

@Muhtaradana hayırlısı olsun

• @Çağatay-AKAR bırakın 52 bin daha üstü gelir sanırım.takip ettiğim kadarı boş dosya miktarıda çıkıyor benim korkum trump seçim öncesi vize kısıtlaması getirmesin !!!!!! İnşallah böyle bişi olmaz şimdilik ilişkiler iyi gibi ama bakalım hayırlısı 🙏

• @takvimcas, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

@Çağatay-AKAR bırakın 52 bin daha üstü gelir sanırım.takip ettiğim kadarı boş dosya miktarıda çıkıyor benim korkum trump seçim öncesi vize kısıtlaması getirmesin !!!!!! İnşallah böyle bişi olmaz şimdilik ilişkiler iyi gibi ama bakalım hayırlısı 🙏

Amin inşallah 2020 kazananlarının tamamını biz göndermeye niyetliyiz
    Kazasız belasız sorunsuz bir süreç olması dileğiyle

• @takvimcas kısıtlamaya gidemez derken bu sene yaptığı jestten haberin yok. Her sene 50k green kart 5k ise özel durumlu kişiler alıyordu. Fakat bu özel durumlu olanlar o kadar az kişi alıyor ki bu sene ilk defa bu seneye ilave ettiler. 50k değil 55k olarak arttı. Ondan kısıtlama yapar demek anlamsız olur. İkinci bir konu Türkiye de ki gibi tek adam yönetimi yok orada. Meclis ve senato olmak üzere 2 üst kademe var. Ondan Trump ben dedim olacak diye bir durum söz konusu değildir.
    Kaldı ki haberi bile yapılmış bir insandan bahsediyoruz.

https://www.aa.com.tr/tr/dunya/washington-post-trump-3-yilda-16-bin-yaniltici-ifade-kullandi/1709505

• Ruslar da 12 bin, 13 bin, 13,500 ler dün ve bugün mart ayına mülakat tarihi aldılar

• 19500 türkiyeden,16500,16700 rusyadan evrak onay emaili aldı

• Türkiye den bir arkadaşımız 10500 lerdeki case numarası ile dün evraklarını gönderdi, bugün congratulations Records indicate onay emailini aldı

• Merhaba 03 ocak ta mulakatimiz vardi.Bir hafta once saglik muayenesi islemlerini yaptık , Asıl talihli eşim ve iki çocuğumuzla mülakata katıldık, formu takip ederek her belgeden ekstra yanimiza eşim ve benim için almıştık.Mulakatimizi 30 yaş üstü sempatik bir konsolos bayan yaptı.Türkcesi iyiydi cevirmen olmadan kendisi ile Türkçe konustuk .Nereye gidecegimiz tanidigimiz olup olmadigi ne is yaptigimiz ne iş yapacagimiz uzereni 3-4 sorudan sonra vizemizi onayladığını söyledi.Akabinde esim ve cocuklarimin onayli belgeleri geldi benim ise AP surecine kaldigimi öğrendik, Konsolosluktan gelen mail taleplerine göre sureci gecirdik ve bugün onayli pasoport ve belgelerim geldi .Bekleyen herkese bol sanslar diliyorum.Destekleri için formdaki herkese teşekkür ederim.

• ⭐⭐

@EBK Hayırlı uğurlu olsun Yeni hayatınızda başarılar

• @asilelif tesekkurederim

• ⭐⭐⭐

@EBK, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

Merhaba 03 ocak ta mulakatimiz vardi.Bir hafta once saglik muayenesi islemlerini yaptık , Asıl talihli eşim ve iki çocuğumuzla mülakata katıldık, formu takip ederek her belgeden ekstra yanimiza eşim ve benim için almıştık.Mulakatimizi 30 yaş üstü sempatik bir konsolos bayan yaptı.Türkcesi iyiydi cevirmen olmadan kendisi ile Türkçe konustuk .Nereye gidecegimiz tanidigimiz olup olmadigi ne is yaptigimiz ne iş yapacagimiz uzereni 3-4 sorudan sonra vizemizi onayladığını söyledi.Akabinde esim ve cocuklarimin onayli belgeleri geldi benim ise AP surecine kaldigimi öğrendik, Konsolosluktan gelen mail taleplerine göre sureci gecirdik ve bugün onayli pasoport ve belgelerim geldi .Bekleyen herkese bol sanslar diliyorum.Destekleri için formdaki herkese teşekkür ederim.

tebrikler hayırlı olsun kardeşim yeni hayatınızda mutluluk ve başarılar....

• @ayvalik10 eee süper o zaman içim rahatladı bende anadolu ajansı haberi okuyunca tedirgin olmuştum.2 sene öncede sanırım bizede vize kasıtlamasını yapmışlardı ama madem sizin dediğiniz gibi şimdi daha rahatız 🙏
    https://www.aa.com.tr/tr/dunya/trump-yonetimi-7-ulkeye-daha-vize-kisitlamasi-getirmeyi-planliyor/1710535

• ⭐⭐⭐

@EBK, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

Merhaba 03 ocak ta mulakatimiz vardi.Bir hafta once saglik muayenesi islemlerini yaptık , Asıl talihli eşim ve iki çocuğumuzla mülakata katıldık, formu takip ederek her belgeden ekstra yanimiza eşim ve benim için almıştık.Mulakatimizi 30 yaş üstü sempatik bir konsolos bayan yaptı.Türkcesi iyiydi cevirmen olmadan kendisi ile Türkçe konustuk .Nereye gidecegimiz tanidigimiz olup olmadigi ne is yaptigimiz ne iş yapacagimiz uzereni 3-4 sorudan sonra vizemizi onayladığını söyledi.Akabinde esim ve cocuklarimin onayli belgeleri geldi benim ise AP surecine kaldigimi öğrendik, Konsolosluktan gelen mail taleplerine göre sureci gecirdik ve bugün onayli pasoport ve belgelerim geldi .Bekleyen herkese bol sanslar diliyorum.Destekleri için formdaki herkese teşekkür ederim.

@EBK hayırlı olsun. Yeni hayatınızda başarılar ve bol şanslar.
    Sakıncası yoksa çocuklar kaç yaşındalar acaba 😁

• @Oktay-İbiş tesekkurederim

Benzer Başlıklar

• [Arşiv] Sayılarla DV2023

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    297
    4
    17 Oy
    297 İleti
    36k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • 33 Oy
    5k İleti
    602k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
  • 17 Oy
    8k İleti
    917k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • 0 Oy
    965 İleti
    66k Bakış
    P
    Merhaba, uzun bekleyis sonucunda dun vizemiz onaylandi. Esim ve benim icin sorunsuz gecen bir mulakat oldu, 5-10 dakika arasiydi galiba. Konsolosluk da kalabalik degildi. Bekleyenlere sabirlar diliyorum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

32

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k