Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD’ye havalimanından nakit parayla giriş yapmak

Bankacılık
132 45 13.8k 51

Benzer Başlıklar

  • ABD disinda olan ve bankada tutulmayan kiymetli varliklarin FBAR bildirimi

    Bankacılık
    2
    0 Oy
    2 İleti
    415 Bakış
    USAdanaU
    Merhaba, IRS FBAR Hotline hattini 866-270-0733 numarasindan arayarak soruma yanit bulmaya calistim (1-6-1 tusladiginizda bir temsilci ile gorusmek icin siraya aliniyorsunuz). Yalniz uc kere aramama ragmen hic birinde gorusme saglayamadim. Ortalama her birinde yarim saat beklemisimdir. Sadece mesai saatlerinde hizmet verdiklerinden ogle arasinda ancak o kadar vakit ayirabildim. Ozetle bir sonuca ulasamadim. Ben de FBAR da, altinin nakit karsiligini gosterdim. Hesap turune others secerek aciklama kismina kasada saklanan altin olarak belirttim. Miktarini da yazdim. Bankanin adini zaten soruyor. Hesap numarasi olarak da bankanin sube kodunu ve kasa numarasini yazdim. Insallah basima is almam ama bu kadar miktarin pesine dusmezler sanirim. Duserlerse de artik hikayemi buraya yazarim :)
  • Yeni göçmenin ABD'ye para transferi ve Vergi konusu

    Bankacılık
    36
    6 Oy
    36 İleti
    5k Bakış
    MySeaM
    @oguzk Sorunuzu buradan cevaplamaya calisalim. Ayrica, heryerde ofisleri bulunan H&R Block gibi yerlerden de bilgi alabilirsiniz veya beyan yapabilirsiniz.
  • Abd ye cepte nakit para götürürken limit (Resim)

    Kilitli Bankacılık
    10
    1 Oy
    10 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @pakaji bir daha forumda gereksiz bir baslik acarsaniz, forumdan kalici olarak cikarilacaksiniz. Madem forumu okumaya basladiniz, bilgileri de okudugunuz basliklarda vermelisiniz. Sizin foruma aktaracaginiz her bilgi icin yeni bir baslik olusturamayiz, zaten halihazirda var olan seyleri soylemek disinda bir sey de yapmiyorsunuz zaten.
  • ABD'den bilgisayar alırken...

    Bankacılık
    5
    0 Oy
    5 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @vikki77 ABD'den bilgisayar alırken... içinde söyledi: Merhaba, bilgisayarimda bir çok orijinal olmayan programları kullanıyorum, ABD'de bu konuda sorun olur mu. Olursa bu kadar maliyete nasıl katlanır? torrent ya da diger korsan icerikleri indirmediginiz surece sorun olmuyor.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

36

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum