DV2021 Bekleme Odası
-
@yapay-zeka sonunda kazanamama korkusunda n dolayı hüzün ve kazanabilirim diye umut dolu olduğunu da hatırlatmak isterim 😊
-
@Kedicik1616 yani şöyle bir durum tek case numaranız oluyorsa ama her birey için ayrı ds260 formu(çocuklar içinde ayrı) dolduruyordunuz
Ama bu formlara ulaşmak için tek case numaranız oluyot -
@Muhtaradana teşekkürler tek case Number olacak çünkü tek başvuru yaptık, pasaport şartı geldiği için ben yapamadım, çocuk yok, önceden Bilgi ediniyorum ama kimisi hem talihliye hem götüreceklerine ayrı ayrı Ds260 doldurup yollamış kimisi yollamamış talihlinin doldurduğu forumda soruyor aile bilgilerini diye kafam karıştı:)
-
@Kedicik1616 bu forumda yapılacak en son şey kafan karışmasıdır çünkü burada biz aileyiz tek bir isteğim var başka forumdan bu konu hakkında yazı okuyup buraya gelme çünkü kafan karışır. Aşağıdaki video forumuzun videosuvar. Burada her konu hakkında sana seve seve yardım edecek okadar çok insan var ki sen yeterki soru sor
https://youtu.be/KH88Z3vC16o -
@Kedicik1616 asıl talihli içinde yanındaki eş içinde, çocuk içinde ayrı ayrı ds260 formu dolduruluyor, senin ds260 formunda eşinin ve çocuklarınbilgileri, eşinin formundada senin ve çocukların bilgileri var
Eğer asıl talihli kendi ds260 formunu doldurur, eş yada çocuklar kendi ds260 formunu dolduramazsa vize alamaz, kabaca anlattım detaylarıda var, eğer bu konuyla ilgileniyorsanız sayın @ayvalik10 un linkini attığı videoyu izleyin
Sonrasında önceki yılların Dv Green Card Loto aşamaları konu başlığındaki iletileri okuyun lütfen, Dv 2020 Green Card Loto aşamalarının ilk iletisinden başlayabilirsiniz⬇️⬇️⬇️
DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari https://yesilkartforum.com/forum/post/58690
-
@ayvalik10 tesekkür ederim, başka forumda zaten takılmıyorum, alıntıladığım yazı da burada ki adminin(çok ilgili olan, sağolsun) Greencard işlemleri konusunda açtığı konuda ki bilgiydi
-
@Muhtaradana Çok teşekkür ederim, amacım şimdiden bilgilenip balık gibi kalmamak, çünkü o kadar teferruat var ki, hepsini bu vakitte öğrenmek istiyorum :)
-
@Muhtaradana Çok sağolun, Hemen yukarıda bir arkadaş ayrı ayrı forum olmayacak yazmış mesela, kafa karışıklığı biz bilgisi az olanlar için bu yüzden, biraz heyecanlıyım arkadaşlar kusura bakmayın, herkese bol şans diliyorum
-
günaydın usa deki iyi insanlar @crazycells @knnrn @semavi @kivo @MySea @arnblt @HockeyUmpire2 daha nicki aklıma gelmeyenler
-
Teşekkürler. Size de iyi akşamlar
-
Gunaydin, sizlerede iyi aksamlar :)
-
4 ay kaldı 🎊 🎉 👻
-
Arkadaşlar merhaba mavi kart diye birşeyler görüyorum araştıran aslın astarina bakan varmıdır??
-
@gizemb Yok o neymiş ki, green card bile Trump kaldırmak isterken mavi kart mı varmis
-
Bu aralar Almanya'da çalışma falan filan ayağına cv bizi doldurun işte bir miktar ücret karşılığı Avrupa'da i imkanı gibi birşey çok net okumadım Instagram'da reklamları sürekli karşıma çıkıyor ama
-
Bu ileti silindi! -
-
@gizemb Fikrim yok, kimseye güvenilmez, ben çocukluğumdan beri usa istemiştim, Avrupa benim ilgimi çekmiyor, zaten Bulgaristan Türküyüm ama istemiyorum :)
-
yok zaten bende güvenmiyorum sayfaya ama başvuru yapanlar var altına yorumlar yazılmış fıkır acısından bu ısnedır acaba @crazycells
-
@gizemb, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Arkadaşlar merhaba mavi kart diye birşeyler görüyorum araştıran aslın astarina bakan varmıdır??
Merhaba bahsettiğiniz mavi kart yurt dışı vatandaşı olup turkiyeye geldikleri zaman verilen kimlik tarzı yanı bizim kimliklerimizde nasıl tc kimlik numarası var ve işlemleri bu numara üzerinden yapıyorsak onlarada mavi kart veriliyor ve vu kart sayesinde tc kimlik numaraları oluyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum