Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • ........

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @gokcell bahane değil haklısın ama @newman tüm iletilerini incele bir profiline göreceksin. En uçta yaşıyor eksi olayını kabul etmiyor bu kişiyi böyle kabul edicez @mhepekiz olsun diğer tüm insanlar bize yardım etmek için uğraşıyorlar youtube video olsun burada olsun neden anlamıyorum Amerikadaki insanlar başarılı olduğu için sürekli yerinde olamadığı için Türkiyede ki insanlar ağzını bozuyorlar burada değil texas austin yazısına bak @mhepekiz iş konusunda aklına gelmeyen bir yol izliyorlarmış bir işe başvuru yaparken bu bilgiyi kim sana anlattı


  • ........


  • @gokcell in yorumlarına bende katılıyorum. Konudaki son silinen mesajları göremedim detayları nedir bilmiyorum. Burada belirli kurallar varsa bu kurallar kişilere göre esnetilmemeli bende olsam başkasıda olsa bir saygısızlığım veya terbiyesizliğim var ise yapılması gereken ne ise o yapılmalıdır.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @gokcell siten de sorun var.


  • ........

  • ⭐⭐⭐

    Arkadaslar;

    Aciklama gerektigi icin yaziyorum. Konunun aksatildigi, sadece iletileri silmekle yetinildigi veya goz ardi edildigi bir durum yoktur. Su an @crazycells musait degil, kendisi imkani olunca gerekli aksiyonu alir veya gerekirse aciklama yapar. Esas yetkili kendisidir. Acil aksiyon olarak ben mudahale ettim, ileri bir aksiyon benim tarafimdan suan icin alinmayacaktir.

    Ilgili bu konu altinda konu disi ikili atismalara devam edilirse, 12.ci forum kurallari (link) geregi konu kitlenecektir.

    Forum ile ilgili oneri ve goruslerinizi, bildiginiz uzere asagidaki konu uzerinden iletebilirsiniz;
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/125/forum-ile-i̇lgili-hatalar-görüşler-öneriler-ve-sorularınız?page=1

    Son olarak, sikayet etmek istediginiz yorumlari sag alt kosedeki 3 nokta simgeye tiklayarak ilgili linkten sikayet edebilirsiniz.


  • ........


  • @gokcell, içinde söyledi: TOGG - Yerli otomobil

    Dun aksam burada mhepekiz ve newman karsilikli kufurler savrusturdular. Kimin hakli olup olmadigi beni ilgilendirmez. Forumda bu tur kufurler havada ucustugunda sadece iletilerini silmekle mi yetiniyorsunuz. Neden engellemiyorsunuz? Bu forumda ne engellenen insanlar gorduk biz. @FreWoRLD , @crazycells

    Ayni dusuncedeyim. Simdi yazilanlari tekrar etmek istemiyorum ama boyle seviyesiz sekilde yazmanin bir cezasi olmali. Yoksa herkes isine gelmeyen, hosuna gitmeyen yoruma kufur etsin gitsin...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Sayin @mhepekiz , foruma hakaret iceren ifadeler yazip sonra yarasi olan gocunur diyemezsiniz maalesef. Dolayli olarak hakaret etmek de, direkt olarak hakaret etmekten farkli degil.

    Sayin @newman , size hakaret edildigini dusunuyorsaniz, yapmaniz gereken ilgili iletiyi sikayet etmek olmali. Siz hakarete hakaretle cevap verirseniz, hakliyken haksiz duruma dusersiniz.

    Iki uyemizi de iki haftaligina dinlendiriyoruz. Lutfen sonrasinda forumda fikirlerinizi belirtirken, kiskirtici veya hakaret iceren ifadelerden kacinin.

    Sayin @MySea , ozellikle iki kisi arasinda atismaya donen durumlarda lutfen kiskirtici ifadelerden kacinin. Bu tur ifadeler sadece cikan tartismayi korukluyor.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @gokcell @optimistic @MySea

    Arkadaslar, ben iki uyenin de forumdan tamamen cikarilmasi gerektigini dusunmuyorum. Bu arkadaslari forumdan az cok taniyoruz ve troll olmadiklarina eminiz. Sadece hakaret etmek icin foruma giren veya ortami bozmaya calisan kisiler olsalardi sizinle ayni dusunuyor olurdum, fakat bu arkadaslar sadece bir konuda karsit goruslere sahipler ve maalesef sabirlarin tukendigi bir anda forumda birbirlerini buldular. Bu arkadaslarin durumunu foruma yeni girmis ve sorun cikaran biri gibi degerlendirmek yanlis olur, sadece bu arkadaslarin forum ortamina uyum saglayacak sekilde yazmalarini tesvik etmemiz gerekiyor. Nitekim, bu hesaplari engellesek de yeni bir hesap olusturup forumda yazmaya devam etmek cok zor degil. Su an icin uyeleri iki hafta forumdan uzaklastirip dinlendirmenin yeterli olacagini dusunuyorum. Umuyorum ki foruma dondukten sonra ayni sorunlar devam etmeyecektir.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    sayin @mhepekiz yeni bir hesap acip foruma yazmis. Tabii ki cezali bir uyenin yazdiklarini onaylamayacagim. Siz "cezali" olmanin mantigini anlayamadiniz sanirim? Eger cevap hakki dogdugunu dusunuyorsaniz -ki oyle bir durum oldugunu dusunmuyorum- iki hafta sonra ceza bittikten sonra foruma yazabilirsiniz.

    Ayrica beni "eksisozluge yazarim" diyerek tehdit edip bir cikarim elde etme davranisini kesinlikle kabul de etmiyorum. Diger uyelere uygulanan kurallar sizin icin de gecerli. Siz istiyorsunuz diye tarafli davranamam.

    Uyeliginizin zaten tamamen silinmesini istemissiniz, bu yazdiklarinizdan sonra forumda kalmaniza tabii ki izin de vermeyecegim. Istediginiz ortamda istediginiz elestiriyi yapabilirsiniz. Yesilkartforum'u veya beni baska ortamlarda elestirenlerin genelde forumdan "banlanan" kisiler olmasi da ilginc bir tesaduf 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    sayin @mhepekiz forumdan kalici olarak yasaklanmistir.


  • Eksisozluge yazilanlari okudum. Erisim engeli karari aldirma tehtidi biraz hayalperestce geldi bana. Yanlis hatirlamiyorsam ve karistirmiyorsam mevzubahis olan kullanici bir donem youtube icin de icerik uretmeyi denedi, bir takim basarisiz ve ozensiz videolar cekti. İceriklerine yapilan elestirileri hazmedemeyip insanlarla kavga edip kapatmisti hesabini.
    Silinen mesajlari okuyamadim ve konuya tam vakıf da degilim ama bu ulkede bir seylerden sikayet edip daha iyisi icin cabalayan insanlarin bir arada bulundugu bir platformda yapilan tartismalar hayret verici.
    Hakaret etmeden elestirmek, yapilan elestiriye kızıp kufretmemek ama en onemlisi bekledigi saygiyi karsindakine verebilmektir olgunluk. Bazi seyler yaşa, egitime, sosyoekonomik duruma endeksli gibi gorunse de bazen insana fitratindan otesini dayatmak da beklemek de anlamsiz kaliyor.
    Herkese iyi seneler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sorroo sen ülkende ki insanlar için bir şey üretmek için gece gündüzünü günlerini haftalarını aylarını veriyorsun fakat kullandığın saç metali ince olduğu için çarpışma testinden 2 alıyorsun sen diğer insanların güvenliği için uyarmaz mısın ama bunu yaparken seviyesiz ağzını bozarak söylüyorsun sonra söylediğin kişi de sana vatan hainliği yapan parçalayan iç isyan çıkaran birisi gibi eleştirdiğin için o gözle görüyor ve oda aynı ağızla karşılık veriyor. Sen ne yapardın


  • Hoppala... iki ustte yazdiklarimdan sonra bu sefer benim ustume kusulmus, hakaret edilmis. Aynaya bakinca gorduklerini, icinde barindirdigi sifatlari bana yakistirmis.
    Cok sey yazdim sonra da sildim. Kimseyle kisisel polemiklere girmek istemedigim gibi o seviyeye inmek de istemiyorum. Benim icin zaman kaybi...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sorroo ben sana @newman ile @mhepekiz arasındaki yazılanları anlattım sana karşı r şey yazmadım ki öyle anladıysan özür dilerim silinen mesajları okuyamadım dediğin için bu yazıyı yazdım


  • @ayvalik10 sizi kastetmedim.


  • ........

  • ⭐⭐⭐

    insanları anlamak zor çünkü insanda pisikolojiside çok farklı kimi sabah selamını günaydını akşam meramını yada iyi günleri sevmez sevmekte zorunda da değil kimse kimseyi kasmak zorunda yada mecburiyetinde değil hemen hemen herkes aklı başında olgun mantıklı hareket edebilen bireyler ve bir çoğumuz evli çocuklu. ama kimsede kimsenin ne yazacağına yön yada tayin vermeye çalışamaz isteyen dilediği gibi yazar çizer buranın forum olduğunu herkese açık olduğunu unutmasın kasmaya kasılmaya gerek yok. Sayın @crazycells gerekeni yapmış teşekkürler


Benzer Başlıklar

  • 14
  • 14
  • 2491
  • 7
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

114
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

419.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum