K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
merhaba arkadaşlar, sizlere güzel haberlerim var :)
bizim sürecimiz 21 agust. başlamıştı. NOA1:28 Agust. geldi.
dün itibariyle NOA2 aldık. 12.12.2019 da onaylanmış. dün evraklar nişanlıma ulaşmış.Süreci takip edenlere bir kılavuz olsun istedim.
bekleyen herkese en kısa zamanda haber gelmesini diliyorum.
-
@mystery88, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
merhaba arkadaşlar, sizlere güzel haberlerim var :)
bizim sürecimiz 21 agust. başlamıştı. NOA1:28 Agust. geldi.
dün itibariyle NOA2 aldık. 12.12.2019 da onaylanmış. dün evraklar nişanlıma ulaşmış.Süreci takip edenlere bir kılavuz olsun istedim.
bekleyen herkese en kısa zamanda haber gelmesini diliyorum.
hayirli olsun :) bilgilendirme icin tesekkurler.
-
Nişanlım doktora gitti bu gün 280 $ doktor parası 117;5 $ dolar laboratuvar parası ödedi gidecek olan arkadaşların bilgisi ne .
-
Arkadaslar simdi benim nisanlim k1 vizesi icin sponspor belgeleri yolliyacak. Konsolosluk taranmis islak imzasiz belge kabul ediyormu?
Eger etmiyorsa belgeleri nasil bana ulastirabilir en guvenilir yolla. Bazen bana kart attiginzaman elime ulasmiyor o yuzden tedirginiz. En guvenilir yolla nasil belge gonderilir -
Merhaba
Kuzenim Amerikan vatandaşı. İnternetten bir kızla tanıştı ve nişanlandı. Kız İran vatandaşı.Türkiyede nişanlandılar kızın ablası ve eniştesi Türkiye de yaşıyorlar. Şimdi kız da Türkiye’de yaşıyor. Acaba kuzenimin nişanlılık vize başvurusunda bir sorun çıkar mı? Kızın İran vatandaşı olması problem yaratır mı?Konuya vakıf olan arkadaşlar cevaplarsa çok seviniriz.
Teşekkürler.... -
@mümine kız İran vatandaşı demişsin ? Yazın da K1 vizesi için ABD vatandaşı olması lazım !
-
@lordgaladriel gerek yok kardeşim ya elektronik imza yada taratıp yolasın sıkıntı olmaz ben öyle yaptım .
-
@mümine kuzenin amerikan vatandaşı sanırım kız arkadaşı ise iran vatandaşı degil mi? Sorun olacagini sanmam iran vatandaşları turkiye de hamlediyor butun vize işlerini
-
@kubilay_66
Kuzenim Amerikan Vatandaşı ve ABD’de yaşıyor. Nişanlısı olan kız İran Vatandaşı -
@graombze evet kuzenim Amerikan vatandaşı ve ABD’de yaşıyor. Nişanlandığı kız İran vatandaşı
Bu yüzden biraz tedirgin oldu kuzenim İran vatandaşı diye zorluk çıkar mı diye
Yanıtınız için çok teşekkürler -
@mümine hiç bir sorun olmaz Kız ın İran Vatandaşı olması zaten İran vatandaşları İran da ABD konsolosluğu olmadı için Ankara ve İstanbul’da vize alıyorlar K 1 vizesi olduğu için Ankara dan K1 vizesi alır. Vizeyi almaya gittiğin de de Türk den çok İran lıların vize aldığı görür :)
-
@mümine, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Merhaba
Kuzenim Amerikan vatandaşı. İnternetten bir kızla tanıştı ve nişanlandı. Kız İran vatandaşı.Türkiyede nişanlandılar kızın ablası ve eniştesi Türkiye de yaşıyorlar. Şimdi kız da Türkiye’de yaşıyor. Acaba kuzenimin nişanlılık vize başvurusunda bir sorun çıkar mı? Kızın İran vatandaşı olması problem yaratır mı?Konuya vakıf olan arkadaşlar cevaplarsa çok seviniriz.
Teşekkürler....Sadece Iran vatandasligi mi var? Iran vatandaslari icin presidential proclamation devam ediyor, o nedenle vize almasinda problem olabilir.
-
@crazycells teşekkür ederim yanıtınız için bu konuyla ilgili başkanlık yasağı mı var acaba?.. Bu yasak zamanla kalkar mı? Veya hiç bir kolaylığı yok mudur ki?
-
@lordgaladriel nişanlınız belgeleri imzalayıp taratsın, siz de burdan yazdırın. biz de öyle yaptık, ben de tedirgin olmuştum ama gerek kalmadı. :)
-
@tuchi, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
@lordgaladriel nişanlınız belgeleri imzalayıp taratsın, siz de burdan yazdırın. biz de öyle yaptık, ben de tedirgin olmuştum ama gerek kalmadı. :)
Merhaba, affidavit of support belgelerini ıslak imzasız sundunuz ve hiç sorun çıkmadı değil mi? :)
-
@Funtastic sorun olmaz genelde herkes ıslak imzasız götürdü
-
Merhaba Nvc den 5 haftadır dönüş olmadı bu kadar uzun sürmesi normal mi
-
@sobe2018 normal benim 1 ay sonra konoslosluktan mail gelmişti.nvc donus yapmiyor. Konsolosluk mail atacak size nvc mektup gonderiyor ama benim mulakat zamanimi yakin gelmisti onemli bir mektup degil.
-
@graombze 2 ile 4 hafta içinde konsolosluk size Mail atacak felan yazıyordu 1 ayı geçince merak ettim . Noa2 kısa sürede sonuçlanıp Bunun zaman alması geriyor 😫
-
@sobe2018 aaa evet mail atiyorlar sanirim ama bana atmadilar. Sorun yok yakında haber gelir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum