F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
merhaba esim icin basvurmustum f2a ya green kart sahibiyim I 130 dosyam kabul edilmis 30-60 gun icinde nvc sizden asamalar icin dosya ister diyor ne yapmam gerek bilgi verebilirmisiniz ve tahmini surec kac ay olur ne zaman vizesini almis olur
-
@onaydinn, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
merhaba esim icin basvurmustum f2a ya green kart sahibiyim I 130 dosyam kabul edilmis 30-60 gun icinde nvc sizden asamalar icin dosya ister diyor ne yapmam gerek bilgi verebilirmisiniz ve tahmini surec kac ay olur ne zaman vizesini almis olur
NVC'den haber gelmesini beklemelisiniz.
-
Nvc den haber geldikten sonra kac ay surer islemler bunu merak ediyorum.
-
@onaydinn, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
Nvc den haber geldikten sonra kac ay surer islemler bunu merak ediyorum.
Bekleme zamani dosyadan dosyaya degisebilir, foruma daha once aktarilan zamanlardan tahminlerde bulunabilirsiniz.
-
Merhaba, eşi green cardlı Amerika da yaşayan birinin başvuruda bulunduktan sonra parmak izine çağrılıp parmak izi vermesi ardından , çalışma ve seyahat izninin gelmesi için geçen süre nekadar bilgisi olan var mı ? Temmuzdaki sürenin kısalması avantajından yararlanılmış buarada. Teşekkürler.
-
Sayin @crazycells şunu anlayamadım F2a için A tablosu mu yoksa B tablosuna mi bakacagimi tam anlayamiyorum.
F2A için bu ay hangi tabloya bakıcaz acaba yardimci olabilir misiniz? F2a için hangi duruma göre A tablosuna veya B tablosuna bakacağım değişiyor acaba. -
@psy, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
Sayin @crazycells şunu anlayamadım F2a için A tablosu mu yoksa B tablosuna mi bakacagimi tam anlayamiyorum.
F2A için bu ay hangi tabloya bakıcaz acaba yardimci olabilir misiniz? F2a için hangi duruma göre A tablosuna veya B tablosuna bakacağım değişiyor acaba.surada gerekli bilgiler mevcut:
-
@Seda-Carmikli, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
Merhaba, eşi green cardlı Amerika da yaşayan birinin başvuruda bulunduktan sonra parmak izine çağrılıp parmak izi vermesi ardından , çalışma ve seyahat izninin gelmesi için geçen süre nekadar bilgisi olan var mı ? Temmuzdaki sürenin kısalması avantajından yararlanılmış buarada. Teşekkürler.
5-6 ay surebilir.
-
@crazycells çok teşekkür ederim çok yardımcı oldu bana
-
Peki seyahat izni gelince Türkiye’ye girip çıkmak bir sorun oluşturur mu ? Giriş çıkış iznine kapıda bakıyorlar mı prosedür hakkında bilgi verebilir misiniz ?
-
Merhaba, bu ayın 18'inde gelen aylık güncellemede bir sorun mu var? Yoksa güncellendi ama bekleyenler için negatif bir durum mu söz konusu, pek anlayamadım ama. Facebook F2A gruplarında kimisi iyi, kimisi kötü demiş Bilen varsa yardımcı olabilir mi?🤔
-
F2B olumlu ilerliyor, umarim dahada hizlanir..
-
@cesurcaner acaba hangi facebook sayfasında yorumlar ben amerikadan f2a kategorisinden başvuru yapacağım ocak ayında hala current ve bu f2a durumundan başvuracaklar için iyi bir durum sizin durumunuz daha mi farklı acaba mülakat için mi bekliyorsunuz?
-
@psy Zaten cevabı vermişsiniz siz Amerika'dan başvuru yapacaksınız.😁 O yüzden Current sizi size iyi bize pek bir etkisi olmuyor. İzlenimlerim yanlış değilse, Current başvuru şişmesini mi azaltıyor nedir o yüzden de daha önce 24 ay olan süreç 14-18 aya düştü. En son herhangi bir ileri geri oynamama durumu umarım bizlere problem olmaz. 13. ayımızdayız biz de. NOA 2 bekliyoruz. 2. Aşamaya geçmek için. Gerçekten zorlu bir süreç gerçek bir evlilik için.
-
@Seda-Carmikli, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
Peki seyahat izni gelince Türkiye’ye girip çıkmak bir sorun oluşturur mu ? Giriş çıkış iznine kapıda bakıyorlar mı prosedür hakkında bilgi verebilir misiniz ?
advance parole'dan sonra giris cikis yapabilirsiniz, bir sorun olmaz. Girerken dokumanlari gostermek zorundasiniz, yoksa ABD'ye giremezsiniz. Sahip oldugunuz gocmen olmayan vizeleri, gocmenlik sureci surerken ABD'ye girmek icin kullanamazsiniz.
-
11-14,5 aya indi :) ve noa2 miz geldi . Case kabul edildi.
-
@nevermore Tebrikler! Priorty Date'iniz neydi acaba?
-
@nevermore, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)
11-14,5 aya indi :) ve noa2 miz geldi . Case kabul edildi.
gozunuz aydin :)
-
@cesurcaner 9 kasim 2018 yaklasik 14 ayda geldi .
-
-Çoğu kişinin davası California Service Center’ında mı işleniyor acaba? Diğer servislerede dağıtımlar oluyor mu ki?
-Sadece California Center’a bakarak mı takip etmemiz lazim?
-Service center’imizi mail ile nasıl öğrenebiliriz ve süreç içinde değişiklik gösterir mi?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum