Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Oktay-İbiş ya abicim farkındamısın adam cevap bile vermiyor..niye doldunuz bu kadar anlam verebilmiş değilim..bende üstüme alınmaya başladım..benim yazdıklarımı okuduysanız kimse kimsenin yazdıklarına karışamaz dedim ama yani devlet meselesi oldu..hatta özelden bile sizinle yazıştık, ortak paydalarımızın falan olduğundan bahsettik..bence uzaması önemsiz ..adamın sadece boş muhabbet lafına takıldınız ama sizinde ağzınızdan hazımsız lafı çıkıyor..o yüzden herkes haklıyken haksız duruma düşmüş durumda..kapatalım konuyu olsun bitsin


  • ya arkadaşlar biz bu şekildemi anlaşıp bi sonuca ulaşıcaz..en ufak bir şeyde ortam nasıl gerildi ki ortada gerçekten kayda değer bir sorun yok..

  • ⭐⭐⭐

    @aayhann, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @Oktay-İbiş ya abicim farkındamısın adam cevap bile vermiyor..niye doldunuz bu kadar anlam verebilmiş değilim..bende üstüme alınmaya başladım..benim yazdıklarımı okuduysanız kimse kimsenin yazdıklarına karışamaz dedim ama yani devlet meselesi oldu..hatta özelden bile sizinle yazıştık, ortak paydalarımızın falan olduğundan bahsettik..bence uzaması önemsiz ..adamın sadece boş muhabbet lafına takıldınız ama sizinde ağzınızdan hazımsız lafı çıkıyor..o yüzden herkes haklıyken haksız duruma düşmüş durumda..kapatalım konuyu olsun bitsin

    uzatmıyorum üstünede alma güzel kardeşim ben genel yazdım ve kapattım hepsi bu 😉

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @MySea Senin Türkiye özlemini gidertelim dedik 18 yıl oldu unutmuşsundur diye ahanda Türkiye bu

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ilkeryat bu cümleyi 3. kez yazıyorum istenilen bir şeyi LÜTFEN yazar mısınız hemen size çıkartıyım buraya yazıyım. Siz bulamıyorsanız yardım isteyin biz aileyiz düşman değiliz birbirimize yardımcı olucaz

  • ⭐⭐

    @ilkeryat @ayvalik10 @crazycells şimdii yazmayım yazmayım diyorum ama duramıyorum şimdi 2021 bekleme odası burası basvurular başladığı zaman nasıl basvuru yapılacağı soruları soruldu cevap verildi. Başvurular açıklanacağı zaman gene sorular sorulacak ve cevaplar verilecek. Aradaki bekleme süresinde sorulan sorularada kişiler etiketlenerek cevap veriliyor yani cevabı kaçırma şansınız yok onun haricinde de bizler beklerken sohbet ediyoruz sizlerde katılın sohbete. Ama bizler sohbet ediyoruz diyede eleştirimemiz çok gereksiz geliyor bana kim kime karışabilir ki ha bu arada zaten bu başlık bekleme yeri olduğu için çoğu aranan sorunun cevabıda diğer konularda. Şimdi merak ettigim soru hangi konuyu aradınız ve bulamadınız


  • @ayvalik10, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @MySea Senin Türkiye özlemini gidertelim dedik 18 yıl oldu unutmuşsundur diye ahanda Türkiye bu

    Evet bunu zaten ilk geldigimde baska iki tane farkli konu basliginda bazi arkadaslar yasattilar. O yuzden cok da boyle seyleri onemsememek lazim, gulup gecelim yani 🙂


  • bekleme odasında her ramazan orucu ne bozar sorularının sorulduğu gibi bizde aynı soruları tekrar tekrar soralım böylece boş muhabbet olmamış olur.

  • ⭐⭐⭐

    Yazılanları okudum. Burada bir hayal peşinde koşarken farklı insanlar tanıdım ve farklı bilgiler edindim. Benim öğrendiğim bir in yanına bin kattı arkadaşlarım. Uslüp herşeyden önemli. Daha yapıcı, daha sakin, daha kardeşçe lütfen 🙏

  • ⭐⭐⭐

    @birumut, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    bekleme odasında her ramazan orucu ne bozar sorularının sorulduğu gibi bizde aynı soruları tekrar tekrar soralım böylece boş muhabbet olmamış olur.

    Aslında bazı konularda hak veriyorum arkadaşlara. Foruma yeni katılmış olanlar olabilir, bilgi almak bir şeyler öğrenmek için foruma katılmış olabilir. E buradaki çoğu kişi sayfaları konuları okuduk, hatta yüzlerce sayfa yazı okuduk, bi zahmet arama kısmına yazdık oradan bulup okuduk, kafamıza takılanları sorduk öğrendik şu anda beklemedeyiz. Tabi bizim muhabbetlerimiz bu arkadaşları sarmıyor olabilir.
    Ama bu demek değildir ki kimse sohbet etmiyor diye biz de etmicez. Geçen yılların bekleme odaları hiç yazmamış diye biz de aynısını yapıcaz. Siz yazmıyorsunuz diye bizde yazmıcaz. Neyin baskısı bu anlamadım. Hayatımızın her yerinde baskı var zaten. Forumdadamı baskı altındayız artık. Ne boş konuşmuşluğumuz kaldı ne bilinçsizliğimiz pess!


  • @bidünya orucu ne bozar sorusundan nasıl kına geldiyse aynı soruları incelemeden araştırmadan direk soranlardanda kına geldi .ama kimseye neden soruyorsun denmiyor soruyorlar.her sorunun cevabı var zaten forumda taharet musuluğundan bavul hazırlamaya her soruya cevap verilmiş .bekleme odasında geyik yapılıyor zaman geçiriliyor buna tepki gösterilmesi tuhaf.sorular için zaten bir çok konu başlığı var.bekleme odası başlığına uygun olarak kullanılıyor sorusu olanların sorusu ile ilgli başlıklara sormaları daha sağlıklı olur.

  • ⭐⭐⭐

    @birumut, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @bidünya orucu ne bozar sorusundan nasıl kına geldiyse aynı soruları incelemeden araştırmadan direk soranlardanda kına geldi .ama kimseye neden soruyorsun denmiyor soruyorlar.her sorunun cevabı var zaten forumda taharet musuluğundan bavul hazırlamaya her soruya cevap verilmiş .bekleme odasında geyik yapılıyor zaman geçiriliyor buna tepki gösterilmesi tuhaf.sorular için zaten bir çok konu başlığı var.bekleme odası başlığına uygun olarak kullanılıyor sorusu olanların sorusu ile ilgli başlıklara sormaları daha sağlıklı olur.

    Evet tek yapılması gereken okumak ve beklemek. Beklerken de geyik yapmak😬


  • herkese selam arkadaşlar..UBER/LYFT/DOORDASH Harici hangi meslekleri yapmayı planlıyorsunuz

  • ⭐⭐⭐

    @önder-çalışkan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    herkese selam arkadaşlar..UBER/LYFT/DOORDASH Harici hangi meslekleri yapmayı planlıyorsunuz

    önderim uber lhyf yada doordash 1 kaç ay olabilir cdl ve tır + iş makinası sertifikası alana kadar. önceliğim sağlık ve emeklilik primlerinin yatması yatırılması en azından benim düşüncem bu yönde ama yapacağım meslekler tır + iş makinası + makina motoru tamir olabilir bunlar haricinde bahsettiğin işller belki keyfe keder yapabilirim.


  • evet, sertifika veren mesleki eğitim kursları çok önemli.özellikle kendi işini başlatmak isteyenler için. ben baya bi araştırdım bu meslek işlerini. klima tamirciliği/elektrik işleri/ ısıtma -soğutma sistemleri / ev dekorasyon tamir işleri ( küçük çaplı mütehaitlik) ve al sat / araç tamir/ peyzaj (benim alanım).
    gelirleri iyi meslekler olduğunu öğrendim

  • ⭐⭐⭐

    @önder-çalışkan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    evet, sertifika veren mesleki eğitim kursları çok önemli.özellikle kendi işini başlatmak isteyenler için

    haklısın mesela newyorkta iş makinası operatör saat ücreti 50 / 70 dolar arası orada yaşayan kişilerle görüştüm ve tabi birde mühendis arkadaşla. aynı şekilde tır şoförlüğü de haftalık 1500 ve 2500 dolar arası ayrıyetten mil başına ödeme yapılıyor mesela 1000 mil x 0,62 cent 620 dolara tekabül ediyor. haftalık 4000 / 5000 mil yapılıyormuş aylığa vurursak 20000 x 0,62 = 12,400 dolar + 10000 dolar maaş = 22400 dolar + bonuslar var birde.


  • @Oktay-İbiş çok iyi rakamlar. sıkıntı çekmez insan

  • ⭐⭐⭐

    @önder-çalışkan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @Oktay-İbiş çok iyi rakamlar. sıkıntı çekmez insan

    evet zaten öncelik iyi para kazanıp barınma sorununu ortadan kaldırmak ve en kısa sürede ev alabilmek önceliğim benim bu en azından. daha sonra tır işini bırakıp operatörlüğe devam etmek yada bir tır alıp sabah çıkıp akşam eve gelmek. tabi bunlar şu an düşüne olarak bir kenarda duruyor zaman ne gösterir neler çıkarır kaşımıza oda başlı başına bir bilinmez. ama nacizane tavsiyem ve görüşüm kişinin elinde bir kaç meslek olması. izlediğim videolardan ve edindiğim bilgilerden vede konuştuğum kişilerden çıkardığım sonuç lyft uber ve doordash bi yere kadar.


  • Bu polemik konusu 2020 bekleme odasında da vardı hatırlayan çıkar belki, yani bu şikayetler buraya mahsus değil ama tabi burası biraz daha yoğun oldu.. konuyu hortlatmak için değil bilgi notu olarak yazdım bunu da, Ali Cihan Bey in konuya bakışı da orada yer alıyor zaten, merak eden cevap arayan bakabilir 👍🏻😉

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Bekleme Odalarinda sohbet illaki olacaktir arkadaslar, o nedenle bilgi almak amaciyla bu konuyu degil, forumdaki diger konulari kullanmaniz daha dogru olur. Bu konuda da sohbet edilmesine anlayis gostermek gerekiyor, tabii ki bu demek degildir ki sadece iki ya da uc kisi 100'lerce sayfa sohbet etsin 🙂 Boyle bir niyette olan arkadaslar varsa, kendilerine ozel baslik olusturabilirler.

    Su aralar seyahat halinde oldugumdan foruma her gun bakamiyorum, bu konuda yazilanlari maalesef bir bir takip edemiyorum, yazilanlari da tam okuyamadim ama sanirim konu cozulmus... lutfen birbirimize karsi anlayisli olalim. Buna ragmen provokatif soylemlerde bulunanlar varsa, lutfen bu ifadeleri sikayet edin. Ben o iletelere mudahale edebiliyorum.

    Ilginiz ve anlayisiniz icin tesekkurler 🙂


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

91
Çevrimiçi

40.2k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum