DV2021 Bekleme Odası
-
-
Neolmus burda ya biraz daha sakin olmakta fayda var sanirim. Burda herkes istediği soruyu sorar cevabını alır muhabbetini yapar eğer zaten yolunda gitmeyen bir durum olursa sayın @crazycells gereğini yapar
-
şunu özellikle ifade etmek isterimki bu konunun başlığı 2021 bekleme odası 2021 mülakat deneyimleri değil. kaldıki çok çok gerilere giderseniz bilgi vs paylaşımlarında bulunuldu gerek @ayvalik10 @dmrtkn @aysegul @Rhonster ve diğer arkadaşlar. soruların soruların genelide fotoğraf konusunda idi şahsım dahil gerekli bilgiyi ve yardımı yapmaya çalıştık geçiştirmedik. başvuru yada pasaport hakkında da keza elimizden geldiğince yardım etmeye çalıştık bildiklerimizi paylaştık bilmediğimiz konularda susmasını bildik bilenleride dinlemesinide bildik. başvurular bitti bekliyoruz şimdi günaydın hayırlı cumalar iyi akşamlar demek sanırım birilerini rahatsız etmiş olacakki bunların toplamına içi boş mesajlar diyor pardon sen dolusunu yaz o vakit bizde okuyalım bilgilenelim. fatih @ayvalik10 cevaben merak ettiğin yada bilmek istediiğin ne varsa sor ben cevaplim dedi ses yok ? e be güzel kardeşim yazmak içinmi yzıyorsun yoksa can sıkıntısındanmı hangisi ? içi boş mesaj görmek istemiyor isen engellersin bu kadar basit. biz kimin ne yazdığına yada ne dediğine bir şey diyormuyuz eleştiriyormuyuz azarlıyormuyuz hayır e o zaman bu hazımsızlık niye ? ben sırf birileri günaydın hayırlı cumalar yada iyi akşamlar kelimesini görmesin diye bildiğimden şaşmam kaldıki ben herkese her zaman güzel dileklerde bulunmuşumdur kimsenin kalbini kırmamış rencide etmemiş küçük düşürmeye çalışmamışımdır. bu konunun başlığı belli 2021 bekleme odası 2021 mülakat deneyimleri değildir. forum babamızın tapulu malıda değildir ama herkes bilsinki kimse yazdıklarıma yada yazacaklarıma karışamaz forumun genel ahlaki değerlerine uyuyorum dışına çıkmıyorum çıkarsam uyarmak en tabi hakkınızdır bunadasaygı duyarım boynum kıldan incedir. ben yeri gelir bilgi paylaşırım yeri gelir makara yaparım yeride gelir pür dikkat dinler okurum kimse kusura bakmasın bu konuda lütfen burada kapansın gerilmeye germeye gerek yok 3 günlük dünyada.
-
Bende bu konuda sesiz kalmak istemiyorum çünku benzer sebepten bir çok kere takip etiğim başlığı takibi bırakmak zorunda kaldım. bilgi almak için girdiğimiz takip ettiğimiz başlıklarda günlük muhabbetlerin geyiklerin arasında aradığın bilgiyi bulmak samanlıkta iğne aramak gibi oluyor daha fazla zaman kaybettiriyor, bulana kadar kaç sayfa tek tek okuyorsun. Tabiki herkes istediğini yazar konuşur yapar ama her forumunda kuralları vardır. Uymak zorundasınız siz eğlenirken diğer kullanıcılara zorluk çıkarmamalısınız bence bu kuraldan ziyade kişisel bilinçle alakalı. Sonuç olarak bu tür sohbetler için başka bir başlık oluşturulması daha sağlıklı olur ki zaten vardır diye düşünüyorum Genel sohbet odası vs gibi.
-
@Oktay-İbiş ya abicim farkındamısın adam cevap bile vermiyor..niye doldunuz bu kadar anlam verebilmiş değilim..bende üstüme alınmaya başladım..benim yazdıklarımı okuduysanız kimse kimsenin yazdıklarına karışamaz dedim ama yani devlet meselesi oldu..hatta özelden bile sizinle yazıştık, ortak paydalarımızın falan olduğundan bahsettik..bence uzaması önemsiz ..adamın sadece boş muhabbet lafına takıldınız ama sizinde ağzınızdan hazımsız lafı çıkıyor..o yüzden herkes haklıyken haksız duruma düşmüş durumda..kapatalım konuyu olsun bitsin
-
ya arkadaşlar biz bu şekildemi anlaşıp bi sonuca ulaşıcaz..en ufak bir şeyde ortam nasıl gerildi ki ortada gerçekten kayda değer bir sorun yok..
-
@aayhann, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Oktay-İbiş ya abicim farkındamısın adam cevap bile vermiyor..niye doldunuz bu kadar anlam verebilmiş değilim..bende üstüme alınmaya başladım..benim yazdıklarımı okuduysanız kimse kimsenin yazdıklarına karışamaz dedim ama yani devlet meselesi oldu..hatta özelden bile sizinle yazıştık, ortak paydalarımızın falan olduğundan bahsettik..bence uzaması önemsiz ..adamın sadece boş muhabbet lafına takıldınız ama sizinde ağzınızdan hazımsız lafı çıkıyor..o yüzden herkes haklıyken haksız duruma düşmüş durumda..kapatalım konuyu olsun bitsin
uzatmıyorum üstünede alma güzel kardeşim ben genel yazdım ve kapattım hepsi bu ;)
-
@MySea Senin Türkiye özlemini gidertelim dedik 18 yıl oldu unutmuşsundur diye ahanda Türkiye bu
-
@ilkeryat bu cümleyi 3. kez yazıyorum istenilen bir şeyi LÜTFEN yazar mısınız hemen size çıkartıyım buraya yazıyım. Siz bulamıyorsanız yardım isteyin biz aileyiz düşman değiliz birbirimize yardımcı olucaz
-
@ilkeryat @ayvalik10 @crazycells şimdii yazmayım yazmayım diyorum ama duramıyorum şimdi 2021 bekleme odası burası basvurular başladığı zaman nasıl basvuru yapılacağı soruları soruldu cevap verildi. Başvurular açıklanacağı zaman gene sorular sorulacak ve cevaplar verilecek. Aradaki bekleme süresinde sorulan sorularada kişiler etiketlenerek cevap veriliyor yani cevabı kaçırma şansınız yok onun haricinde de bizler beklerken sohbet ediyoruz sizlerde katılın sohbete. Ama bizler sohbet ediyoruz diyede eleştirimemiz çok gereksiz geliyor bana kim kime karışabilir ki ha bu arada zaten bu başlık bekleme yeri olduğu için çoğu aranan sorunun cevabıda diğer konularda. Şimdi merak ettigim soru hangi konuyu aradınız ve bulamadınız
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@MySea Senin Türkiye özlemini gidertelim dedik 18 yıl oldu unutmuşsundur diye ahanda Türkiye bu
Evet bunu zaten ilk geldigimde baska iki tane farkli konu basliginda bazi arkadaslar yasattilar. O yuzden cok da boyle seyleri onemsememek lazim, gulup gecelim yani :)
-
bekleme odasında her ramazan orucu ne bozar sorularının sorulduğu gibi bizde aynı soruları tekrar tekrar soralım böylece boş muhabbet olmamış olur.
-
Yazılanları okudum. Burada bir hayal peşinde koşarken farklı insanlar tanıdım ve farklı bilgiler edindim. Benim öğrendiğim bir in yanına bin kattı arkadaşlarım. Uslüp herşeyden önemli. Daha yapıcı, daha sakin, daha kardeşçe lütfen 🙏
-
@birumut, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
bekleme odasında her ramazan orucu ne bozar sorularının sorulduğu gibi bizde aynı soruları tekrar tekrar soralım böylece boş muhabbet olmamış olur.
Aslında bazı konularda hak veriyorum arkadaşlara. Foruma yeni katılmış olanlar olabilir, bilgi almak bir şeyler öğrenmek için foruma katılmış olabilir. E buradaki çoğu kişi sayfaları konuları okuduk, hatta yüzlerce sayfa yazı okuduk, bi zahmet arama kısmına yazdık oradan bulup okuduk, kafamıza takılanları sorduk öğrendik şu anda beklemedeyiz. Tabi bizim muhabbetlerimiz bu arkadaşları sarmıyor olabilir.
Ama bu demek değildir ki kimse sohbet etmiyor diye biz de etmicez. Geçen yılların bekleme odaları hiç yazmamış diye biz de aynısını yapıcaz. Siz yazmıyorsunuz diye bizde yazmıcaz. Neyin baskısı bu anlamadım. Hayatımızın her yerinde baskı var zaten. Forumdadamı baskı altındayız artık. Ne boş konuşmuşluğumuz kaldı ne bilinçsizliğimiz pess! -
@bidünya orucu ne bozar sorusundan nasıl kına geldiyse aynı soruları incelemeden araştırmadan direk soranlardanda kına geldi .ama kimseye neden soruyorsun denmiyor soruyorlar.her sorunun cevabı var zaten forumda taharet musuluğundan bavul hazırlamaya her soruya cevap verilmiş .bekleme odasında geyik yapılıyor zaman geçiriliyor buna tepki gösterilmesi tuhaf.sorular için zaten bir çok konu başlığı var.bekleme odası başlığına uygun olarak kullanılıyor sorusu olanların sorusu ile ilgli başlıklara sormaları daha sağlıklı olur.
-
@birumut, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@bidünya orucu ne bozar sorusundan nasıl kına geldiyse aynı soruları incelemeden araştırmadan direk soranlardanda kına geldi .ama kimseye neden soruyorsun denmiyor soruyorlar.her sorunun cevabı var zaten forumda taharet musuluğundan bavul hazırlamaya her soruya cevap verilmiş .bekleme odasında geyik yapılıyor zaman geçiriliyor buna tepki gösterilmesi tuhaf.sorular için zaten bir çok konu başlığı var.bekleme odası başlığına uygun olarak kullanılıyor sorusu olanların sorusu ile ilgli başlıklara sormaları daha sağlıklı olur.
Evet tek yapılması gereken okumak ve beklemek. Beklerken de geyik yapmak😬
-
herkese selam arkadaşlar..UBER/LYFT/DOORDASH Harici hangi meslekleri yapmayı planlıyorsunuz
-
@önder-çalışkan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
herkese selam arkadaşlar..UBER/LYFT/DOORDASH Harici hangi meslekleri yapmayı planlıyorsunuz
önderim uber lhyf yada doordash 1 kaç ay olabilir cdl ve tır + iş makinası sertifikası alana kadar. önceliğim sağlık ve emeklilik primlerinin yatması yatırılması en azından benim düşüncem bu yönde ama yapacağım meslekler tır + iş makinası + makina motoru tamir olabilir bunlar haricinde bahsettiğin işller belki keyfe keder yapabilirim.
-
evet, sertifika veren mesleki eğitim kursları çok önemli.özellikle kendi işini başlatmak isteyenler için. ben baya bi araştırdım bu meslek işlerini. klima tamirciliği/elektrik işleri/ ısıtma -soğutma sistemleri / ev dekorasyon tamir işleri ( küçük çaplı mütehaitlik) ve al sat / araç tamir/ peyzaj (benim alanım).
gelirleri iyi meslekler olduğunu öğrendim -
@önder-çalışkan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
evet, sertifika veren mesleki eğitim kursları çok önemli.özellikle kendi işini başlatmak isteyenler için
haklısın mesela newyorkta iş makinası operatör saat ücreti 50 / 70 dolar arası orada yaşayan kişilerle görüştüm ve tabi birde mühendis arkadaşla. aynı şekilde tır şoförlüğü de haftalık 1500 ve 2500 dolar arası ayrıyetten mil başına ödeme yapılıyor mesela 1000 mil x 0,62 cent 620 dolara tekabül ediyor. haftalık 4000 / 5000 mil yapılıyormuş aylığa vurursak 20000 x 0,62 = 12,400 dolar + 10000 dolar maaş = 22400 dolar + bonuslar var birde.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum