DV2019 bekleme odası
-
@mustafa172 size bir zararı var mı insanların bu halleri beyefendi?
-
@mustafa172 sizin icin bir lotoya bel bağlamak onunla yatıp kalkmak anlamsız olurken bir başkası için çok önemli olabilir belkide o başkasına sizin yaklaşımınız çok anlamsız geliyordur herkes her duyguyu aynı şekilde karşılayacak diye bir durum söz konusu değil .Herkes çıkmama olasılığının daha yüksek olduğunu biliyor ama siz nedense sürekli burası toz pembe değil burası şöyle burası böyle çıkamyanları çok gördük tarzında konuşuyorsunuz.
-
Arkadaşımız fikrini söylemiş arkadaşlar bence hemen öyle yazmayalım. İlk başlarda haklısınız ben de alınıp yazıyordum ama sonra da düşündüm kim ne iaterse söyleyebilir sonucta hakaret yok küfür yok.
-
@paw-of-eagle bence bu konuyu çok uzatmayalım derim. @mustafa172 de sanki o kadar sert ve dalga geçer halde yazmamış gibi geldi bana. Gerek yok mübarek cuma günü. Hepinize iyi tatiller.
-
@reader valla ben alınmıyorum sadece insanların düşüncelerini duygularını belirtmekten özgür olduğunu düşünüyorum
-
@gözde ben hepsine alınıyorum açıkçası çok alınganımdır. Ama karşı bir sey yazıp uzatmak istemiyorum. Siz de haklısınız tabii ki.
-
DV2018 talihlisi olanların bu karamsarlığı normal. Geçmişteki yıllar ile kıyaslandığında numaralar çok yavaş ilerliyor. Randevu verilen numaralara bakarsak DV2018 30.000 ile kapatacak gibi duruyor.
-
Bu ileti silindi! -
@totoro Evet iyi düşünelim iyi olsun. Son virajlar bunlar.
-
Bu ileti silindi! -
@efeser daha önce de yazdım yine yazayım, elimde etkileme gücü olmayan ve tahmin bile yapamadığım konularda her zaman en kötüsüne hazırlanıp, iyisi olur ise mutlu olma felsefesi ile yaşayan birisiyim. Ama dediğin gibi nasılsa kötüyü kabullendim. Şimdi biraz pembe gözlükler ile bakayım konuya. kendimi sıkıyoum bari sizleri sıkmayayım... :)
Temmuz rakamı zaten 28 bin falan açıklanacak ve hepimiz rahat bir nefes alacağız... İNŞALLAH...
-
@asilcenk temmuz da bu rakam açıklanırsa sana sıra gelir.
-
@arnblt bende aynısını düşünerek pembe pembe, tüm iyi niyetim ile yazdım :)
Temmuz 28.000
Ağustos 34.000
Eylül CurrentOlur yada olmaz, en azından Temmuz açıklanana kadar ümit edelim o zaman...
-
@asilcenk umudum seneye amerikada toplanip bu kötü günleri gülerek anacağız. Ya da Türkiye'ye toplanıp bu kötü günlere lanet okuyacağız :) bu da bir şey tabi. Belirsizlik gidince sonuç ne olursa olsun bir süre dertli olup kendimizi toparlayacağız ve hayatımıza bakacağız. Ben rakamlar düşük açıklamaya bağlandığı zaman ben elimden geleni yaparım olmaz ise bile elinden geleni yaptım derim diye düşündüm hep.
-
@erdal DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells Eslerden biri adli sicili sorunlu ise ve red edilmis ise esi uzerinden kabul gorulmesi bence mantik hatasi kurallarda bir aciklik vardir derim. Yani sirf esler ayri olmasin diye kabul edilmesi o zaman Amerikan adaletinde esneklik ilerde bir vaka olsa sorumluus es yoluyla adli sicil kaydinin olmasina izin veren seklen insani vicdani olsa da kamusal duzen ve adalet adina problemlere vesile olabilir. DV2017 emsali olmasi belkide daha onceki yillarda olabilir de ama gelecekte Amerika da olasi bir sorunda mevcut bu imkan sorgulatilacaktir elbet. Hatta sicili sorunlu ama Amerika ya girmek isteyenlere firsat verecektir... Hosdegil tehlikelidir bence.
Adli sicil kaydindan dolayi kisi her iki durumda da red aliyor. Fakat daha sonra red alan kisi icin family sponsored green card ile vize almayi deneyebilirsiniz. Bunun icin waiver almaniz gerekiyor oncelikle USCIS'ten.
Siz sanirim kisi bir durumda alabiliyor, ama diger durumda alamiyor gibi anladiniz? Bu ornekte onemli olan kisim diger es, cunku kazanan kisinin red oldugu dosyada bu es vize alamaz, ama eger kendisi kazanmissa vize alabilir. Adli sicil kaydi uygun bulunmayan es her iki durumda da red alir.
-
@mertkandohman DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
İlk mesajımı buraya bırakayım. Bu 4. başvurum. Bu forumu usa-turk forumunda paylaşmışlardı. usa-turk forumu ilgisizlikten dolayı sıkıntılar çıkartıyordu. Sonunda tema değişikliği ile birlikte son kurşunu sıktılar. Uzun bir süre forumdan uzaktım. Bugün girip baktığımda forumlar arası bir göç yaşandığını fark ettim. Buradaki bazı üyelerin isimlerine usa-turk ten aşinayım. usa-turk forumu lottery açıklandığı zamanlarda çok yoğun olurdu. Artık adres burası gibi. Umarım kaliteli ve kalıcı bir forum olur.
Siz de hosgeldiniz, bol sanslar :)
-
valla 28 binlerde açıklanırsa çok iyi olur.ilk yüzünden sonraki rakam açıklanırsa bende girerim temmuzda mülakata ama tabiki bir hayal.hatta arttırıyorum bu ay current gelecek :D
-
@mustafa172 merhabalar bizleri düşünerek yazdığın msjın için teşekkürler... tabiki ihtimalin düşük olduğunun ve çıkmaması durumunda dünyanın sonunun olmadığının farkındayız ... bu bekleyiş sürecinin dışında bir yaşantımız var ve Allah’a şükürler olsun halimden oldukça memnunum ... yazdığım msj daki sıkıntı ise çok çok ufak kısmı bu bekleyiş ile alakalı olsada büyük bir kısmı kendi yaşantımız ve iş yoğunluğu ile alakalı stresten kaynaklanıyordur .... sadece burada tanımadığımız fakat ortak özelliklerimiz olan arkadaşlarla yüzümüzde gülümseme bırakan bir şeyler paylaşmak amacı ile yazılmıştı.... hayallerinin gerçek olması dileği ile hoşçakal ...
-
Naçizane şöyle bir sorum olacak. TR’den Kaç kişi kazanmış oluyor her sene ki case no’lardan dolayı amerika vizesi alamayan oluyor?
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum