Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Community College

Önlisans ve Lisans Eğitimi
12 8 1.7k 10

Benzer Başlıklar

• Türk Community College?

5
    0 Oy
    5 İleti
    460 Bakış
    B
    @kingocali teşekkür ederim bir inceleyeyim
  • Türkiye'de üniversite okumak mı Amerika'da community college okumak mı ?

17
    0 Oy
    17 İleti
    3k Bakış
    ahmettyA
    @DewRM, içinde söyledi: Türkiye'de üniversite okumak mı Amerika'da community college okumak mı ? Merhaba. GreenCard 2022 kazandım. Florida'da 2 yıllık İç Mimarlık (Interior Design) okumak istiyorum. 2 yıl sonunda iç mimar olarak çalışabilir miyim? İlla 4 yıllık okullara gitmem mi gerekiyor? Sorunuzu ilgili başlıkta sorabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/category/11/mühendislik-ve-mimarlık
  • OPT, Community College hakkında soru

24
    2 Oy
    24 İleti
    2k Bakış
    mehmet.JSM
    @Erdem-M, içinde söyledi: OPT, Community College hakkında soru @DunyalilardanT Selamlar, benim de bir sorum olacaktı, acaba sizce İngilizce Öğretmenliği bölümünün ABD'de ki geçerliliği nedir? Çok tutulmayacak bir şey olduğunu düşünmekteyişm ama fikrinizi de almak isterim, aynı şekilde sizzin de @crazycells , teşekkürler. Şuan 2. sınıfta okumaktayım fakat orda bir denkliği varsa bile zor ve şüpheli diye düşünmekteyim. Aydınlatır mısınız? Kanada'daki İngilizce hocam İranlı. Ama gerçekten iyi öğretmen. Kendisi bu duruma gelebilmek için master yaparken akşam 16:00 dan 23:00 kadar hergün ders çalıştığını söylüyor. "Arkadaşlarım o saatlerde Cafe ya da barlarda çalışıp para kazanırken ben ders çalışmayı tercih ettim. Şu an arkadaşlarımdan çoğu ülkelerine dönmek zorunda kaldı ben ise University of British Columbia da phd yapıyorum." diyor. Bunun anlamı " neden yapamayasın?". Kolay yok." Yeter ki iste ve çok ama gerçekten çok çalış. " diyor. Bence haklı.
  • Community College kabul şartları?

Kilitli Taşındı Önlisans ve Lisans Eğitimi
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @lordbolton Community College kabul şartları? içinde söyledi: ABD de bu okullardan onay almak için neler gerekir? lise başarı diploması şartı var mıdır belirli bir düzey? Onlisans egitimi ile ilgili olarak su konuyu incelemelisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/221/önlisans-ve-lisans-eğitimi-başvurular-sat-ve-act-sınavları
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k