Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Türkiye ekonomik olarak büyüyor

Gündem ve Sohbet
25 16 1.1k 13

Benzer Başlıklar

• 🇹🇷 "Turkey" gitti "Türkiye" geldi 🇹🇷

Gündem ve Sohbet
    24
    11 Oy
    24 İleti
    1k Bakış
    SucheS
    USCIS Formlarini doldururken artik nasil yazacagiz? Gocmen ofisinde calisan memurlarin bu degisiklikten haber olmamasi durumunda sizce sorun yasar miyiz? Inanilmaz buyuk hatalar yapabiliyorlar o yuzden bu kadar ince dusunmek zorunda kaliyorum.
  • Turkiye en buyuk IHA'sini ucurdu!

Gündem ve Sohbet
    1
    3 Oy
    1 İleti
    126 Bakış
    N
    TAI'nin urettigi cift motorlu Aksungur'dan sonra, Bayraktar'dan 1.5 ton faydali yuk tasiyabilen 20 metre kanat acikligina sahip, Aselsan'in F16'lar icin urettigi AESA radarina sahip 40 bin ft'de 24 saat havada kalabilen Akinci IHA'si. Dunya'da bu buyuklukte ve ozelliklere sahip IHA uretebilen sadece 3 ulke vardi, Turkiye 4. ulke oldu. Bunun onemli bir yani da bu ozellikte IHA'lar 6. nesil insansiz savas ucaklardan once ki son asama oluyor. Turkiye su an uzerinede calistigi 5. nesil ucaktan sonra 6. nesil insansiz ucak calismalarinin da alt yapisi hazir hale gelecek. Turk havaciligi ve savunma sanayisi icin gurur verici bir gelisme. https://www.youtube.com/watch?v=9xRV6YfgpSE
  • Türkiye'nin yeni SİHA'ları

Gündem ve Sohbet
    2
    7 Oy
    2 İleti
    404 Bakış
    N
    Insansiz savas ucagindan once ki son asama… cift motorlu iha https://www.youtube.com/watch?v=lKqEWFVYMHw
  • YouTube Çok Sayıda Tanınmış Filmi Ücretsiz Olarak Platformuna Ekledi

Gündem ve Sohbet
    4
    5 Oy
    4 İleti
    736 Bakış
    T
    Eskilerden bu tarz filmleri sevenler için mp4 indir ve izle forumları aracılığıyla istediğiniz cihaza indirip arşiv dahi yapabilirsiniz. Ben şahsen Youtube'da film olmasına bayılıyorum. Her an yanımda olan internet aracılığıyla kolay bir şekilde indirme işlemini yapabiliyorum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k