K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
-
@Jossie ben de aos diye düşündüm:))
-
@crazycells tesekkurler Ali
-
Arkadaşlar merhaba
Önümüzdeki hafta Ankarada K1 vize görüşmem var.
I134ü nişanlım buradayken doldurmuştuk ama son anda değiştirmemiz gereken şeyler oldu. Nişanlım yeni formu imzalayıp taratsa ben burda yazdırsam sorun olur mu yoksa ıslak imzalı mı olması gerekiyor? -
@tuchi sahsen ben fotokopisini goturmustum hatta ankara’ya gittigim gece son anda cikarmistim formu. Ankara’da memurun istedigi birkac belgeden biriydi sponsorluk dosyalari ve sorun cikarmamislardi.
-
@tuchi, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Arkadaşlar merhaba
Önümüzdeki hafta Ankarada K1 vize görüşmem var.
I134ü nişanlım buradayken doldurmuştuk ama son anda değiştirmemiz gereken şeyler oldu. Nişanlım yeni formu imzalayıp taratsa ben burda yazdırsam sorun olur mu yoksa ıslak imzalı mı olması gerekiyor?islak imza olmasa da, cikti olsa da kabul ediyorlar genelde.
-
- sayfadan 49 uncu sayfaya kadar okudum ama hıcbır sekılde denk gelmedım oncelıkle soruma yardımcı olacak arkadaslara sımdıden tesekkurler saygı duymayıp alay gececek ınsanlar lutfen saygıszılık yapmasın okumasın daha ıyı
- sorum k1 vızesı escınsel bıreyler ıcın gecerlımı cunku abd de bu yasal ve ben turkıyede ogrencı freelance calısanım erkek arkadasım abd vatandası gecmıse donuk ılıskımız var kanıtlarımız vs hersey mevcut
- eger k1 vızesı mevcut ıse normal cıftler gıbı sureclerı beklememız gerekıyormu
- sorum normal cıftler anladıgım kadarı ıle turıst vızesı ıle gıdıp orada evlenmek sorun cıkartıyorlarmıs bu durum escınsel bıreyler ıcınde gecerlı olurmu ?
cunku artık escınsel bıreyler abd vatandası ıle evlendıgı zaman green kart alabılıyor
cevaplar ıcın sımdıden tesekkurler
saygılar
Bu arada evet devam eden bır green kart basvurum var
-
@nothing34 canım benim tabiki k1 vizesi alabilirsiniz bu eşcinsel evlilikler için de gecerli! K1 sürecinin de dahil olmak üzere herşey aynı zaten bir fark yok:) eğer vizen varsa buraya gelip belirli bir süre geçtikten sonra amerikada evlenebilirsin sorun çıkarmı bilemem ben k1 vizesi ile gelmiştim. 2 türlü de hiç bir fark yok prosedür belli eşcinsellik için ayrım yok.
-
@nothing34, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
- sayfadan 49 uncu sayfaya kadar okudum ama hıcbır sekılde denk gelmedım oncelıkle soruma yardımcı olacak arkadaslara sımdıden tesekkurler saygı duymayıp alay gececek ınsanlar lutfen saygıszılık yapmasın okumasın daha ıyı
- sorum k1 vızesı escınsel bıreyler ıcın gecerlımı cunku abd de bu yasal ve ben turkıyede ogrencı freelance calısanım erkek arkadasım abd vatandası gecmıse donuk ılıskımız var kanıtlarımız vs hersey mevcut
- eger k1 vızesı mevcut ıse normal cıftler gıbı sureclerı beklememız gerekıyormu
- sorum normal cıftler anladıgım kadarı ıle turıst vızesı ıle gıdıp orada evlenmek sorun cıkartıyorlarmıs bu durum escınsel bıreyler ıcınde gecerlı olurmu ?
cunku artık escınsel bıreyler abd vatandası ıle evlendıgı zaman green kart alabılıyor
cevaplar ıcın sımdıden tesekkurler
saygılar
Bu arada evet devam eden bır green kart basvurum var
Surecler ayni. Ikisi arasinda bir fark yok, o nedenle bu konudaki bilgileri kullanabilirsiniz.
Ayrica su basligi da inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2402/lgbtq-bireyler-icin-gocmen-vize-sureci/2.evet
3.evet -
@graombze Çok teşekkür ederim cevap için sanıyorum çok uzun bir süre ilk oncelıgımız mayısta sonucları bekleyıp belki dil okulu aracılıgı ıle gıdıp orada evlenebılırım cunku emınım turk konsoloslugu bu surece alaycı bakıp saygı duymayacak ve bır cok engel cıkartacak o yuzden aylarca bekleyıp bırde sorunlarla basa cıkmak herkesı yıpratabılır green kart sonucundan sonra dıl okulu veya turıstık vızeyı arastıracagım
-
@crazycells çok tesekkur ederım bu lınk cok yararlı oldu hemen okumaya baslıyorum
-
@nothing34 çok yalnis düşünüyorsun alaycı bakmak konusunda bir çok arkadaşım vizelerini sorunsuz aldı. Öyle birşey yok. Bence bu kadar takma. Ayrıca engel çıkarmak gibi birşey söz konusu bile değil
-
Tekrar merhabalar :)
Ds160 onay sayfasında bu onaylama sayfası ve aşağıdaki belgeleri yanınızda getirmeniz gerekmektedir. Pasaport, onaylanmış I-129F yazıyor.Onaylanmış 129f derken kastedilen nedir? Doldurduğumuz formun fotokopisini mi götürmeliyim?
-
@tuchi anlami k1 vizesi uscis tarafindan gorusmek icin uygun bulundu ya da gorusmek icin onaylandi. Doldurdugunuz formu değil confirmation sayfasininin ( onay sayfasi) kopyasini goturun yaninizda.
-
@graombze yani noa2 ve belki nvc den gelen email mi?
-
@tuchi evet noa2 mektubu;)
-
@graombze çok teşekkür ederim :)
-
@tuchi cok Rica ederim canim bol sanslar:) emin ol cok basit ve kolay gececek:) mutluluklar
-
Arkadaslar merhaba bi agustosta k1 vizesine basvurduk. Nisanlim Amerikali. NOA1 10 eylul 2019da elimize ulasti NOA2 bekliyoruz.
Benim sorum sudur ki: Nisanlim green kard cekilisinede basvurmami istedi.Sizce green card lottery basvurum K1 vize basvurumu etkliler mi yoksa cok mu fazla abartiyorum? Tesekkurler -
@lordgaladriel, içinde söyledi: K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Arkadaslar merhaba bi agustosta k1 vizesine basvurduk. Nisanlim Amerikali. NOA1 10 eylul 2019da elimize ulasti NOA2 bekliyoruz.
Benim sorum sudur ki: Nisanlim green kard cekilisinede basvurmami istedi.Sizce green card lottery basvurum K1 vize basvurumu etkliler mi yoksa cok mu fazla abartiyorum? Tesekkurleretkilemez.
-
Merhabalar bugün Amerika da ki nişanlıma
Case Was Approved On November 19, 2019, we approved your Form I-129F, Petition for Alien Fiancé(e), Receipt Number 3. We sent you an approval notice. Please follow the instructions in the notice. If you do not receive your approval notice by December 4, 2019, Mail geldi . Şimdiki aşama benim Ankara dan randevu almam mı ? 3 ay önce başvurmuştuk
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum