DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @reaves forumun arama özelliğini kullanarak o kişilere ulaşmayı denediniz mi?
    geçmiş yıllarda orada mülakata girenleri buraya yazarak bulamazsınız çünkü.


  • @mr-engineer-0 teşekkür ediyorum, kanada turist vizesi bahsedildiği gibi pasaport süresi kadar veriliyor, benim 3 yılım eşimin 5 yılı vardı, herhangi bir oturumumuz yok kanada da hatta hiç kanadaya gitmedik, kcc ye turist vizelerinin fotoğrafı ile beraber mail attık önümüzdeki 6 ay kanadada olmayı planlıyoruz mülakat yerimizin kanada olarak değiştirilmesini talep ediyoruz tarzında bir yazı yazdık, 1 saat sonra mülakat yeriniz montreal olarak değiştirildi şekilinde cevap geldi. İkamet adresimizde Türkiye.


  • @gucarslan teşekkür ederim yönlendirme için


  • Merhaba Arkadaşlar,
    Yakın zamanda Slovenya'ya iş için bir seyahatim olacak. Yıl sonuna kadar geçerli vizem ve daha önce giriş çıkışım da var bir kaç kez. Hazır gidecekken bir de Slovenya'ya dosya taşımayı denemek istiyorum ama Ljubljana için DV2024 CAEC Data'ya baktığımda bu zamana kadar ne bir issued ne bir ready ne bir AP her şey 0. Neredeyse her yer için veri olup Ljubljana için olmayınca ya kimse başvurmadı ya başvurdular da kimseye çıkmadı ya da komple konsolosluğun başına bir iş mi geldi diye düşündüm. Kimse yoksa DV kategorisinde ve ben taşıma isteyince de kabul alırsam diye de kendi kendime soruyorum dünden beri. Sonra bir de size sorayım istedim. Bir enayilik mi var acaba bu durumda, anlamlandıramadım.
    INSTRUCTIONS FOR THE 2025 DIVERSITY IMMIGRANT VISA PROGRAM dokümanını da inceledim, web sitelere de baktım. Ljubljana'dan başvuruların ya da Ljubljana görüşmelerinin başka yerden yapıldığına dair vs. herhangi bir bilgiye de rastlamadım. Yardımcı olabilecek, fikir verebilecek arkadaşlarımın paylaşımlarına ihtiyacım var.

    Bu arada ne ilk defa bu kadar çok Ljubljana'yı bir ileti içinde kullanıp da hepsini tekte doğru yazdım. No şaka.

    image.png

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @OzzieOzzy8 Dv2023'te 1 tane basmış olmaları lazım..


  • @cngzdmr54 Şuana kadar 23 ülkeye gönderdim geçen yıllarda dosya kabul eden edebilecek tüm ülkeler listede var. Şimdiye kadar hiç olumlu dönüş olmadı. Sadece Türkmenistan gelebilirsen kabul edebiliriz dedi ama oraya da vize almak çok zormuş.


  • @emirhan1, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @mr-engineer-0 teşekkür ediyorum, kanada turist vizesi bahsedildiği gibi pasaport süresi kadar veriliyor, benim 3 yılım eşimin 5 yılı vardı, herhangi bir oturumumuz yok kanada da hatta hiç kanadaya gitmedik, kcc ye turist vizelerinin fotoğrafı ile beraber mail attık önümüzdeki 6 ay kanadada olmayı planlıyoruz mülakat yerimizin kanada olarak değiştirilmesini talep ediyoruz tarzında bir yazı yazdık, 1 saat sonra mülakat yeriniz montreal olarak değiştirildi şekilinde cevap geldi. İkamet adresimizde Türkiye.

    Current olduktan sonra da dosya KCC de iken taşıma yapabilir miyiz?


  • Merhabalar 23 mayısta Viyana'da randevumuz var ilk verilen randevu tarihimiz 14 mayıs idi schengen yetişmediği için 23 mayısa erteledik konsolosluk onayladı fakat kontrol sayfasında hala 14 mayıs olarak gözüküyor bu bir problem midir? aksiyon almam gerekir mi gereksiz mail atarak konsolosluğun işleyişini yavaşlatmak istemiyorum
    yeni doğan bebeğimiz için ds-260 formunu açtırdık geçen sene mayıs ayında güncel bilgiler ile doldurmuştuk yakın zamanda master diplomamı da aldım çocuk ekletmek için açtırdığım bu formda bu değişikliği yapmam sıkıntı yaratır mı?(asıl talihli eşim) şimdiden teşekkür ediyorum Herkese Başarılar


  • @GOKAY-0 bildiğim kadarıyla current olduktan sonra ilgili konsoloslukla iletişime geçmek gerekiyor ama tam da emin değilim bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazarsa daha doğru olacak.


  • @gucarslan evet Uğur Bey. 2023'te bir tane basmışlar. Taşıma için şansımı denemek istiyorum. Zaten başka seçeneğim yok şu case number ile.


  • @GOKAY-0 CN'niz aktif olduktan sonra KCC aracılığı ile dosyanızı taşıyamazsınız hocam. Aktif olduktan sonra sadece konsolosluklar aracılığı ile taşıyabilirsiniz.


  • Slovenya'ya mail atar atmaz cevap geldi arkadaşlar.
    "U.S. Embassy Ljubljana does not process immigrant visas, including diversity visas."
    10 yıldır muhafaza ettiğim DV Lottery umutlarım nasıl da saniyesinde takır takır eriyor ama.
    Olaya iyi tarafından bakalım, Slovenya'ya kimsenin uğraşmasına gerek kalmadı. Slovenya'yı deneyecek vardıysa denemesin.
    Saygılar


  • Merhabalar, Arkadaşlar Mülakat Maili aldım.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @caakmemo tebrikler, lütfen gün / saat ve konsolosluk bilgisini belirtin.
    ayrıca lütfen excel bilgileriniz güncelleyin.


  • Herkese selamlar mülakat tarihim yaklaşık 20 gün önce belli oldu 11 Haziran 2024. Fakat Viyana henüz bana şu tarihte mülakat olacak gerekli evraklar şunlardır gibi bir mail atmadı. Birde süreçte babam vefat etti bununla ilgili ds260 formunu açtırıp düzeltme yapmalı mıyım. Hazır açılmışken pasaport bilgileri abd adresi gibi bilgileri de güncelleyebilirim yada bunları doğrudan mülakat sırasında mı yaptırmalıyım?


  • @Caner-Urker başınız sağolsun, Allah sabır versin


  • @Caner-Urker hocam öncelikle başınız sağ olsun. sabır diliyorum. Forumdan edindiğimiz tecrübeler ışığında, babanızın vefatını ve adres bilgilerinizi mülakat sırasında güncelleyebilirsiniz. Açtırmanıza gerek yok. Pasaport bilgisi kritik olabilir neyi güncelleyeceksiniz pasaport konusunda bilmiyorum ama. Mülakatınız mailinizi almışsınız ve tarihiniz belli olmuş. Formu da açtırabilirsiniz.


  • @OzzieOzzy8 Çok teşekkür ederim ds260 formunu dolduruğum sırada ben ve diğer aile bireylerim pasaporta sahip değildi sonradan aldık onları ekletmek ve abd adresi belli olduğu için onu ekleteyim diye düşünmüştüm ama mülakat esnasında düzeltebiliyorsam açtırmalımıyım bilemedim.


  • @hsn-kartal çok teşekkür ederim.


  • Arkadaşlar Açıklandı Kontrol Edin, Şimdi Ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorum (Ankara)


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

96
Çevrimiçi

43.0k
Kullanıcı

4.5k
Konu

436.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum