Ben sıçrama ayı olarak görüyorum hem ready sayısı geçen yıla göre düşük hemde AF nın çok gerisinde kaldı.
cngzdmr54 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sayılarla DV2025Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
Bence tahminlerin çok üzerinde bir sayı gelecek bu bültende
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Bir arkadaşımız geçen gün konsolosluğu çok fazla mail ile darlamayın diye uyarı yapmış. Karşılığında çok nazik kibarlar yardımcı olurlar diye cevap almış. Sürecin başında heyecanla konsolosluktan çok insalcıl cevap aldığımı düşümdüm ama bir anda ban yedim ve bir daha geri dönmediler. Bu nedenle çok soru sormak aksi durum yaratabilir bu güne kadar bangkok kcc ile dosya taşıyanlara sorunsuz ilerlerken, ben taşıdım bişey olurmu demek süreci tehlikeye atabilir.
-
RE: DV2025 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Flight101 Algıda seçicilik mi bilmiyorum İzmir ABD ye göçüyor gibi darısı başımıza yeni hayatınızda bol şans
-
RE: DV2025 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Flight101 Çok tebrik ederim yeni hayatınızda başarılar dilerim.. Darısı başımıza insallah bu ay current olursak bir nebze olsun rahatlicaz

-
@omerko geçen ay istatistiklerin de benim dosya numaram için 19000 lik bir avrupa kıtasında sıra gelir gibi görünüyordu şuan 20000 benim numaramda çok fark ediyor sizin için sorun olacağını sanmıyorum
-
@Zuhuratbaba muayeneden sonra dönebilirsiniz en son çare kendiniz vizenizi alıp daha sonra kızınız için tekrar randevu kovalayabilirsiniz bu şekilde yapan vardı forumda
-
Yüksek açarsa düşük numaralara neden haksızlık olsun kazandım sanıp gidememek hayal kırıklığı yoksa kimse sabahtan sıraya girmedi random bir numara atandı.
-
@Altan-K merhaba iyi dileklerin için teşekkür imzanızı göremiyorum ama 27000 içinse sorunuz bence en verimli tahmin sizden önceki kişi sayısına göre yapılabilir onuda ocak ayında görebileceksiniz. Bu günden şansınız %51 derim. Tavsiyem şu olur düzeninizi bozmayın yok gibi dosyanızı taşıyın bekleyin.
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@mehmet-yücel-söğüt yanılmıyorsam başka yerde asıl talihli vizesini almış yancı daha sonra ankaradan almıştı istisna bir no var yani 10k lara ulaşmadı Ankara
cngzdmr54 tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
ABD bizim askerlik gibi mantık aramayın bir kere kazandık olmadı. Abim 25 yıldır Yurtdışı eğitim danışmanlığı yapıyor binlerce ABD vize başvurusu yapmış ben kazandığımda hayatında değişiklik yapma olursa herşeyi yakar gidersin zaten dedi anlamadım çok umutlandım çok kaybettim düzenimi bozdum. Çekilişi kazansanız bile gidene kadar inanmayın. Bu yıl wat programında farklı konsolosluk kullanmayın dediler. 2 tane Türkiye Bulgaristan çifte vatandaşlık sahibi Türkiyede ikamet eden kişi biri Türkiyede diğeri Bulgaristanda yanlış konsolosluk gerekçesiyle Red aldı.
-
@mehmet-yücel-söğüt evet EU dosyası hatta Türk diye hatırlıyorum ama ekonomik, iş veya özel sebeplerden farklı bir yol denediler risk aldılar
-
@mehmet-yücel-söğüt yanılmıyorsam başka yerde asıl talihli vizesini almış yancı daha sonra ankaradan almıştı istisna bir no var yani 10k lara ulaşmadı Ankara
-
@istalin 2018 de dosya taşımaya gerek yoktu tek bir veri üzerinden gidiyorsun ayrıca bu yıl 30k da olsa kota dolması zor AF AS ready yüksek gelebilir belki ama toplam ready dosyalarının 5k kadarı muhtemelen ya mülakata girmedi ya girmeyecek yada red alacak.
-
@Altan-K merhaba iyi dileklerin için teşekkür imzanızı göremiyorum ama 27000 içinse sorunuz bence en verimli tahmin sizden önceki kişi sayısına göre yapılabilir onuda ocak ayında görebileceksiniz. Bu günden şansınız %51 derim. Tavsiyem şu olur düzeninizi bozmayın yok gibi dosyanızı taşıyın bekleyin.
-
Yüksek açarsa düşük numaralara neden haksızlık olsun kazandım sanıp gidememek hayal kırıklığı yoksa kimse sabahtan sıraya girmedi random bir numara atandı.
-
Yasaklı ülkeler genel kotanın %20 si ama bunu hesaba katarlar mı kotayı doldurma niyetleri varmı bilemeyiz.
-
@Zuhuratbaba muayeneden sonra dönebilirsiniz en son çare kendiniz vizenizi alıp daha sonra kızınız için tekrar randevu kovalayabilirsiniz bu şekilde yapan vardı forumda
-
@Erdem-Yıldız bitti demiyorum sadece daha zor diğer yandan Afrika çok önde bunun için bir sıçrama da olabilir
-
@mks sizin için bir tehlike görmüyorum ben bülten açıklanmadan önce 10634+3220=13854
Bugün 11016+4345=15361 fark 1507
Bunu beklemiyordum elbette bu ready birçok girmeyende olacak ama benim numaram sınırda bir sayı dv2024 36-37 binler gibi