DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

    @arse Cocugunuz, esinizin cocugu, uvey cocugunuz... sizinle yasal olarak birinci derece akraba bagi kurabilecek her turlu cocugunuzu basvuruda bildirmeliydiniz, sebeplerden bagimsiz bildirmemiz basvuruyu gecersiz kilmaktadir. Eklemek zorundaydiniz evet.

    Bunu ben degil USCIS diyor....

    ' ... You must list ALL your children who are unmarried and under 21 years of age at the time of your initial E-DV entry, whether they are your natural children, your spouse’s children, or children you have formally adopted in accordance with the laws of your country, unless such child is already a U.S. citizen or Lawful Permanent Resident. ..'

    Kaynak icin tiklayiniz.


  • @arse DV Başvuru kurallarında şöyle yazıyor:

    14 - Number of children – List the name, date of birth, gender, city/town of birth, and country of birth for all living, unmarried children under 21 years of age, regardless of whether they are living with you or intend to accompany or follow to join you, should you immigrate to the United States. Submit individual photographs of each of your children using the same technical specifications as your own photograph.
    Be sure to include:
    all living natural children;
    all living children legally adopted by you; and,
    all living stepchildren who are unmarried and under the age of 21 on the date of your electronic entry, even if you are no longer legally married to the child’s parent, and even if the child does not currently reside with you and/or will not immigrate with you.

    yani sizinle gelecek olsun olmasın, sizinle yaşıyor olsun olmasın, 21 yaşından küçük üvey çocuklarınızı da yazmanız gerekiyor başvuru formuna. dv-2023'te böyle bir hatadan dolayı ret almıştı bir aile.


  • @deebee Umarım değiştirmez. Mülakat yeri için ayrıca KCC ye mail atmam mı gerek?


  • @batum Tebrikler . Evet basvurunuzu Amerika icinden yapabilirsiniz , Dosyanizi gonderdiginiz esnada yasal statunuzun dolmamis veya uzatilmis olmasi konusunu atlamayin . Bol Sans

  • ⭐⭐⭐

    @arse sayin @deebee orada hatali fotograf koyun demiyor, kurallara gore 21 yas alti, ABD'li olmayan ve GC'si olmayan cocugunuzu bu konulara takilmadan basvuruya eklemeliydiniz demek istiyor. Bu sartlari sagladiysaniz sorun yok, ama her sekilde forma eklemelisiniz o baska...


  • @Mustafa-Bayram lutfen su iletiyi inceleyin https://yesilkartforum.com/forum/post/215667, KCC formunuzu sadece adres bilginizi guncellemeniz icin unlock eder. O kismin degisikligini attiginiz mail icerigine gore KCC yapar.

  • ⭐⭐⭐

    @Raziye-Şimşek-Öksüz Oncelikle, lutfen vize surecinizi imzaniza tasiyin. Yonergeler icin tiklayiniz.

  • ⭐⭐⭐

    @Asiye-Akgül Siz bebek adina doldurdum demelisiniz.


  • Okul ve iş adres bölümüne 20 dakikada dolduramıyorum .Nasıl yapabilirim çok yıpratıcı bir şey

  • ⭐⭐⭐

    @Vie Oncelikle, lutfen vize surecinizi imzaniza tasiyin. Yonergeler icin tiklayiniz.

    1. Guncel ve dogru adresi girmelisiniz, fiziksel adresiniz guncellenmeyen ikamet adresinden onceliklidir.
    2. Ilgili konu basligi icin; ABD Yolunda Evlilik buraya ugramalisiniz.
    3. Bunlar bilinemez, sureci kendiniz takip etmelisiniz, lutfen forumu imzanizi da gincelleyim iyice okuyun.
  • ⭐⭐⭐

    @kayaomerrrr Ankara'da girecekseniz Turkce yapabilirsiniz. Baska ulkede girme durumunuzda ilgili konsoloslugun yonergelerine gore tercumanla calisabilirsiniz (ya da olmaz bu konsolosluga baglidir).


  • @deebee Peki şöyle sorayım, şu an oturumumun olduğu yerde girmemle Ankara'da girmemin avantajı dezavantajı nedir?


  • @arse bu durumda olanlar ne yazik ki size yazamaz, cunku vizesini alamayanlarin foruma devam orani cok dusuk. Cocugun kucukluk fotografi degil, guncel fotografini koymalisiniz, yalan beyanda bulunmadan. Bu sartlari saglamiyorsaniz, basvuru yapmamaliydiniz.


  • Bu ileti silindi!

  • @arse kabullenmesi ne yazik ki zor ancak cocugu ilk basvuruda beyan etmediyseniz, ne yazik ki vizenizi alamazsiniz. Hukuki yolla da ilerleyemezsiniz, cunku basvuru kataloglarinda, yonetmeliklerde net hangi sartlarla cekilise katilacaginiz yaziyor. Bol sans!


  • DS260 formunu tüm bilgileri dolduruyorum fakat son aşama olan "sign and submit" kısmına geldiğimde yine gerekli bilgileri dolduruyorum fakat "sign and submit" butonuna ya da "next: confirmation" butonuna basamıyorum. Bastığımda sayfada hiçbir şey değimişmiyor. Bu yüzden hala formu yükleyemedim. Bilgisi olan var mıdır?


  • Merhaba ,DS260 Formunda ingilizce karekterlerle türkçe açıklama yaptım.

    İş kısmında belirtilen mesleğimi , verilen ingilizce seçeneği işaretleyerek seçtim fakat işin açıklamasına ingilizce karakterler kullanarak türkçe küçük tanımlama ifadeleri yazdım. Bu durum formumun incelenmesinde sorun oluşturur mu ? Oluşturursa ne gibi sorunlar oluşturur? Formuma tekraradan erişebilmek ve hatamı düzeltmek için kcc ye mail attım , sizce ne yapmalıyım? bütün bilgilerim doğru ve eksiksiz. Daha önce aynı sorunu yaşayan talihler yol gösterebilirlerse çok memnun olurum

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   btek14 btek14 

  • @kayaomerrrr size yardimci olacak tercuman bulunmaz konsoloslukta, ancak siz mulakat aldiktan sonra tercumanla katilmak istediginizi iletirseniz, onlar size ya katilabilecek tercuman bilgileri ya da sizin getireceginiz tercumanin hangi kosullari saglamasi gerektigini bildirirler.

    Ek olarak; oncelikli kontrol etmeniz tercumanla mulakata katilip katilinamayacagi. Cogu konsolosluk bu imkani sagliyor.


  • @lumos takılan ben değilim sanırım anlamatamadım onların görüşmediği bir ortamda nasıl fotoğraf ( ki sıfır foto ) yalan beyansız foto diyorsunuz ama yok yalanı da yok gerçeğide !
    neyse çok uzadı sanırım konu benim duymak istediğim aaa olur da değil anlatamıyorum çünkü herkese cevapları için ayrı ayrı teşekkür ederim

    Sistemdeki saçma bir açık belliki istisna durumlar olmalı

    Yoksa başvurma mantığı demekki

    Tekrar teşekkürler


  • Arkadaşlar merhaba, green card çıktı erkek arkadaşıma formu doldurduk sıralaması yaklaşık 25 binlerde, mülakattan önce evlenip tarihi belli olunca da bilgilerimizi sınup birlikte gitmeyi düşünüyoruz. Ancak mülakat tarihi belli olmadan evlenmek istiyoruz ki vakit kısıtına takılmayalım. Sizce ağustos çok mu geç? Mülakat mailleri formu doldurduktan sonra ortalama kaç ayda geliyor bilgisi olan var mı


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

127
Çevrimiçi

43.0k
Kullanıcı

4.5k
Konu

436.8k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum