• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. kursat68
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 20
    • İleti 210
    • En İyi 72
    • Tartışmalı 2
    • Gruplar 0

kursat68

@kursat68

122
    İtibar
    428
    Profil Görüntülemeleri
    210
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

kursat68 Takip etme Takip Et

kursat68 tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: ABD'de Trafik Kazasi Yapmak

@M-Emir, içinde söyledi: ABD'de Trafik Kazasi Yapmak

Kısa sürede 4 kez kaza yaptım. 4 kaza da da bana vurdular.

1.Kaza kırmızı ışıkta beklerken garajdan çıkan bir abimiz görmemiş beni ve vurdu. 200$ aldım kayıt tutturmadim. Arabam eskiydi o yüzden uğraşmak aramızda sözleşme imzaladık ( mesaj olarak yolladık şikayetçi olmayacağımiza karsi)

1. Kazada transit kırmızı ışıkta arkadan vurdu ve hasar verdi. Arabadan inip ustalarinda yaptıracaklarini söylediler , üzerime yürüdüler ve kaçıp gittiler. Foto ve video çekmiştim kaza sonrası. Polisi arayamadim dil yetersizdi. Çıktım eve geldim. Araba artık hurda olmuştu. Sigortami aradım durumu anlattım ( çevirmen ile ) plakadan bularak karşı tarafın sigortasını söylediler. O sigortayı aradım ve fotoğrafları attım. Karşı taraf beni tehdit vs etti. 3 ay sonra filan arabaya pert kararı çıktı ve parayı yolladılar. Çok ugrastirdilar.

2. Kaza da arabam pert olarak çalışıyordum. Yine bekleme alanında bir sürücü gelip yandan vurdu far.vs kırıldı. Kadın alkollüydü. Sorun yok siz devam edin dedim. çünkü artık bıkmıstim. Uğraşmak istemiyordum. Kadın sarıldı bana ve gitti 🙂

3. Kaza yeni bir araba almıştım artık güzelce binerim diyordum ki bir kaza daha oldu. Karşı şeritten gelip benim arabaya vurdu çamurluk ve tampon gitti. 1000$ para verdi polisi ve sigorta karıştırmayalım dedi. Tamam dedim. Ustaya gitsem 2000 e yakın masraf çıkardı. Yaptırmadım emaneten biniyorum artık. Zaten yine birşey olur düşüncesiyle ( Allah korusun 🙂 Aramızda sözleşme imzaladık.

Araç kamerası kesinlikle şart arkadaşlar. Ben yeni arabama hem ön hem arka olmak üzere taktım. Bazı sürücüler kaçıyor,inkar ediyor.vb sorunlar oluyor. Ben geç temin ettim ve yanlış yaptım. Siz kesinlikle ihmal etmeden takın

Kardes sana arac kamerasi degil bir kurban kestirmen sart gecmis olsun...

Ehliyet ve Araba içinde yayımlandı
      kursat68
      kursat68
    • RE: Coronavirus (COVID-19)

Ya arkadas kirk yilda bir talih guldu dedik green card kazandik dunya ne hale geldi hayir yakinda uzaylilar istilasi olsa sasirmam

Gündem içinde yayımlandı
      kursat68
      kursat68
    • RE: Amerika'da İş Arama Süreci ve Tavsiyeler

Arkadaslar kendinizi idare edecek kadar ingilizce varsa korkmayin warehouse lar habire eleman aliyor buralarda karikoca calisilirsa Rahat gecinilir ben NJ deyim inanin burda yasa bakmiyorlar ben wallmart ta kasiyer gordum kadin en az 70 yaslarinda idi birileri size olumsuz seyler soylerse inanmayin azmederseniz yapilamayacak sey yok

İş Alanları ve Meslekler içinde yayımlandı
      kursat68
      kursat68

@kartalveat, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

@MySea, içinde söyledi: Coronavirus (COVID-19)

https://m.dw.com/tr/alman-yargısı-sinovac-aşısı-olanlara-seyahat-kısıtlaması-hukuki/a-59110552

Haberi okuyuncu bizdeki bağımsız!!!! yargımızdan fazla bir farkları olmadığını düşündüm.

Hem sinovacı ticari kaygılardan dolayı tanımayın, hemde biz tanımıyoruz diye karar alın ve bu karara uyularak sinovac olan kişilerin seyahatine engel olun.
      "Minareyi çalan kılıfını hazırlar " durumu
      Tamamen duygusal mahkeme kararı olmuş.

Bence adamlar hakli eger sinovac asisi faydali bir asi olsaydi devlet ucuncu asiyi biontech yaptirmazdi

Gündem içinde yayımlandı
      kursat68
      kursat68
    • RE: İşe gitme mesafeleri

Aslinda bu yaziyi yazarken cok fazla arac kullanmayi sevmedigimden yazmistim yani ne kadar kisa olursa okadar iyidir diye dusunmustum normal olarak ama ptesi ve sali off olunca extra bi is yapayim dedim bi pet company de ise girdim petsmart lara kus fare hamster falan goturdum be haliyle cok fazla araba kullanmaya basladim bu ptesi yaklasik 16 saat araba kullandim ve simdi isi birakmayi Dusunuyorum siz siz olun calisirken herseye eyvallah demeyin

kursat68
      kursat68
    • RE: yeni gelenlere destek mi köstek mi olmak lazım ?

Bana burda en fazla destek olan kuzenimden sonra bir brezilyali komsularim turk olmasina ragmen birak yardimlasmayi selam bile vermediler

Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam içinde yayımlandı
      kursat68
      kursat68
    • RE: Dolar Çıldırdı

@nevzatyildizz, içinde söyledi: Dolar Çıldırdı

@sedoli en acısı da ne biliyor musun insanların sokak röportajlarında fikirlerini söylemekten bile korkmaları, korkacak hale getirilmeleri.

En acisi insanlarin surunurken hala surundurenlere dua ediyor olmasi...

Gündem ve Sohbet içinde yayımlandı
      kursat68
      kursat68

Isteyen inansin isteyen inanmasin bu asilara ben iki doz biontech asisi oldum esim asi olmak istemedi. Sonuc: ben iki gun burun akintisiyla atlattim esim 4 gun oksijen makinasina bagli kaldi hastanede vasiyet yazdirdinmi sorusuna maruz kaldi cok sukur iyilesti...tercih sizin

Gündem içinde yayımlandı
      kursat68
      kursat68
    • RE: Tüm Amerikalılara İkinci Stimulus Çek Gönderiliyor (900 milyar dolarlık COVID-19 yardım paketi)

Bugun 4200 dolarlik cek elime ulasti

Devlet Yardım Programları içinde yayımlandı
      kursat68
      kursat68
    • RE: Amerika'da aldığınız en yüksek bahşiş ne kadar?

Thanksgiving da bir gunde 250 dolar aldim

kursat68
      kursat68

kursat68 tarafından gönderilen son iletiler

• RE: Bitcoin ve Altcoins

@mexido neye gore fiyatlari belirledin?

Emeklilik ve Yatırım içinde yayımlandı
      kursat68
      kursat68
    • RE: Bitcoin BTC

Tr ye veya herhangi bir ulkeye kripto uzerinden para gondermeniz ancak wallet sistemi ile veta exchange borsalari uzerinden olur her wallet veya exchange uyelerinin harf ve sayilardan olusan kodu vardir ve gondermek istediginiz hangi kripto varlik ise ona ozel bir contract numarasi vardir bu numara uzerinden kripto olarak gonderip veya alabilirsiniz ama bu isleminde ucret kesintisi yani gas fee vardir mesele burda devletlerin istememe konusu bu sistem blockchain sistemi merkeziyetsiz noter .bu islem sizin yuklu miktardaki paranizi istediniz kadar transfer etme imkani sunuyor.

Emeklilik ve Yatırım içinde yayımlandı
      kursat68
      kursat68
    • RE: DV2023 Sohbet Odası

@Pasha hocam anliyorum sizi ben sadece arkadas icin soracagima soz verdigim icin sordum bende 2019 talihlisiyim 3 yildir usada yasiyorum bazen insanlara birsey anlatamazsiniz ama ne olacagini tahmin edersiniz iste boyle bir durum

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      kursat68
      kursat68

@adgercu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Gc nin ne olduğunu doğru dürüst bilmeyen, başvuru şartlarına bile sahip olmadan başvurup, Kazandıktan sonra da "ee napıcaz şimdi" mealinde sorular sormasından süreçle ilgili en ufak bilgisi olmadığını anladığımız kişilerin talihli olup, kitap yazacak kadar bilgili olup, yıllardır başvurup hala kazanamayan kişilerin çoğunlukta olması, gerçekten büyük ironi. Başka sıfatlarda sıralarımda neyse.
      Hersene ayni muhabbet kismetse cikar acele etme

kursat68
      kursat68

@avar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

@kursat68, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

Benim bi arkadasim hem kendi adina hemde esi adina basvuru yapmis esine cikmis ama esi ortaokul mezunu va calisma deneyimi yok bu durumda ne olur?

Kesin gider. Hemen işlemlere başlasın ds260 doldurdursun. Unganlarda sağlık raporunu alsın. Şimdiden uscis e hemen kart ücretini göndersin. Hatta bi yolunu bulup konsolosluğa vize ücretinide göndersin.

Ukalalik yapma!!!

kursat68
      kursat68

Benim bi arkadasim hem kendi adina hemde esi adina basvuru yapmis esine cikmis ama esi ortaokul mezunu va calisma deneyimi yok bu durumda ne olur?

kursat68
      kursat68
    • RE: Mortgage Kredisi ile Ev Sahibi Olmak

@jake-elwood, içinde söyledi: Mortgage Kredisi ile Ev Sahibi Olmak

@AE123 Aslinda 10-15 bin daha fazla edilen teklifin komisyonunu almak icin degil de, is bizde kalsin, bizim teklifimiz pending olsun diye yapiliyor. Bilhassa su anki gibi seller marketlerde, yani saticinin burnundan kil aldirmadigi, ilana konulan evlerin 1-2 gun icinde pending oldugu piyasa kosullarinda, hem yuksek fiyat teklif edildigi gibi, hem de closing costun aliciya ait oldugu teklifler goruyoruz. Zaten bu da fiyatlari artiran bir diger unsur. Daha ev ararken bile fiyatlar yukselip, sartlar degisebiliyor. Muhtemelen alicinin da kira kontrati bitmek uzere, yeni sozlesme yapmasi bu proseduru bir sure daha ertelemesi gerekecek, haliyle bir an once pending olmak niyetinde. Verilen 10-15 bin fazla teklif 30 seneye bolunecegi icin aylik odemelerde fazla bir fark teskil etmiyor diyebiliriz. Yalniz unutmamak lazim ki su an fiyatlarin yukseldigi bir piyasadayiz, her cikisin mutlaka inisi vardir. Bakalim orda nasil sorunlar yasanacak.

Bende aynisini dusunuyorum asiri derecede fiyatlar sisti

Emlak içinde yayımlandı
      kursat68
      kursat68

@AE123, içinde söyledi: Mortgage Kredisi ile Ev Sahibi Olmak

İkinci el yani resale ev alma işi bir nevi Amerikada yarışa malesef dönüşüyor. Örneğin ederi 200 bin $ evi bile ev alma heyecanıyla 10 15 bin üzerine alabiliyor insanlar tabi burda genelde ortalığı gazlayan emlakçılar oluyor fazla komisyon alma adına.

10 15 bine raziyim hocam burda 80k 100k fiyat artti

Emlak içinde yayımlandı
      kursat68
      kursat68

@Esra-Esra tebrik ederim hayirli olsun

Emlak içinde yayımlandı
      kursat68
      kursat68

@Esra-Esra bizde mortgage basvurusu yaptik rocket mortgage firmasindan 275k on onay belgesini aldik ama ev fiyatlari asiri derecede arttigi icin beklemedeyiz bir kac eve teklif ettik ikisinde pesin verenleri tercih etti ev sahipleri digerlerinde de daha fazla verenleri begendigimiz evler 2 gunde hemen satiliyor bazilarida bizim basvurdugumuz fha kredisine uygun degil bakalim kismette var ise bizde ev sahibi oluruz yoksa kira odemeye devam...

Emlak içinde yayımlandı
      kursat68
      kursat68