Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Jurisdiction, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @arbalet, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @Erkand, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @arbalet, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @Erkand, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Merhaba ilk başvurumu bu yıl yapacağım totem olsun diye ilk ben açmak istedim umarım çok isteyene çıkar. iyi forumlar

    takvim dv2023.png

    not: resmi yonergelere gore sonuclar 8 Mayis'ta aciklanacak; fakat daha sonra hazirlanan resmi sitede tarih 7 Mayis olarak degistirilmis. resmi yonergelerde hala 8 Mayis tarihi gectigi icin takvimi degistirmedik.

    Sonuclari 7 Mayis 2022 Cumartesi gunu Turkiye saati ile 19:00'dan sonra, New York saati ile 12:00'den sonra resmi siteden ogrenebilirsiniz:

    https://dvprogram.state.gov/

    [event-invalid][name]DV2023 Sonuclari Aciklaniyor[/name][allday]false[/allday][startDate]1651939200000[/startDate][endDate]1651953600000[/endDate][reminders][][/reminders][location][/location][description]

    Sonuclari 7 Mayis 2022 tarihinde TSI 19:00'dan sonra, New York saati ile 12:00'dan sonra su linkten ogrenebilirsiniz:

    https://dvprogram.state.gov/

    [/description][mandatory]false[/mandatory][/event-invalid]

    2023 sohbet odasını sen açmışsın totemde yapmışsın :)) Çıktı mı bari sana ?

    Maalesef çıkmadı cok ümitliydim ama olmadı.. yeni totemim imzada bu işe yarar umarim.

    Hayırlısı olsun güzel kardeşim, sıkma canını. Nerdesin ne ile meşgulsün bilmiyorum. Elindeki imkanlarla buradan hiç ayrılmayacak gibi en iyisini yapmaya çalış, vakti geldiğinde de GC başvurunu yap ve hayatına devam et. Burada maalesef on sene ya da daha üstü GC çıksın diye bekleyen insanlar görüyorum. On sene boyunca bir yandan para biriktirsen, hazırlık yapsan ABD'ye yerleşmek için, üç aşağı beş yukarı bu süre zarfında ABD'ye yerleşir, bir şekilde girişimci falan olur GC yine alırsın. İnsanlar maalesef bunu atlıyorlar. CAnını sıkma asla ve elidnen gelenin en iyisini yap. Umarım seneye çıkar, ben unutmam yine sorarım 🙂 Çıkarsa da ben Ankara'dayım seni unganlara ve konsolosluğa elimel götürüp bırakırım 🙂 Şimdiden sana, bana ve gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlarımıza bol şans diliyorum. Görüşmek üzere 🙂

    çok kral adammışsınız vesselam, içimden geldi söyleyeyim dedim 🙂

    Güzel kardeşim benim teşekkür ederim, o senin içinin güzelliği 🙂 Sana da söyleyeyim, hatta herkese kapımız açıktır, olurda çıkarsa Green Card, haber edin bana Ankara'ya gelirken, gelir Aşti'den alır, Unganlar'a sağlık kontrolüne ve konsolosluğa götürürüm kendi ellerimle. Eskiden işyerim Unganlar'ın alt katındaydı benim 😃 Hergün onlarca kişi Unganlar'ı soruyordu. Ben standart bir poliklinik zannediyordum orayı, haberim yoktu Green Card olayından. Nerden bilebilirdim orada muayene olmayı dört gözle bekleyeceğimi 🙂 Kısaca demem o ki, çıkarsa yazın bana, vakit kaybetmeden tıkır tıkır yürür işiniz, 🙂 Kalmanız icab eder vs, var evimiz 🙂


  • @avar, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @kursat68, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Benim bi arkadasim hem kendi adina hemde esi adina basvuru yapmis esine cikmis ama esi ortaokul mezunu va calisma deneyimi yok bu durumda ne olur?

    Kesin gider. Hemen işlemlere başlasın ds260 doldurdursun. Unganlarda sağlık raporunu alsın. Şimdiden uscis e hemen kart ücretini göndersin. Hatta bi yolunu bulup konsolosluğa vize ücretinide göndersin.

    Ukalalik yapma!!!


  • @adgercu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    Gc nin ne olduğunu doğru dürüst bilmeyen, başvuru şartlarına bile sahip olmadan başvurup, Kazandıktan sonra da "ee napıcaz şimdi" mealinde sorular sormasından süreçle ilgili en ufak bilgisi olmadığını anladığımız kişilerin talihli olup, kitap yazacak kadar bilgili olup, yıllardır başvurup hala kazanamayan kişilerin çoğunlukta olması, gerçekten büyük ironi. Başka sıfatlarda sıralarımda neyse.
    Hersene ayni muhabbet kismetse cikar acele etme


  • ARKADAŞLAR BEN FORMU BİTİRDİM FAKAT FORMUN SONUNDA BENDEN KCC NUMARASI İSTEDİLER FAKAT OYLE BIR NUMARA YOK BENDE PASAPORT NO DA ISTEDILER ONU YAZDIM AMA KCC CASE NUMBER YAZAMADIGIMDAN FORMU BITIREMIYORUM.YARDIMCI OLABILECEK BIRISI VAR MI ?


  • @NINJAKEMAL Yok normal 10 yıllık turist vizesi her girişte maksimum 6 ay kalabiliyorsun


  • @Envestudyblog abla merhaba instagramdan bir şey yazdım acaba bakabilirmisin

  • ⭐⭐⭐

    @yukojo01 Avukat Remzi Kulencin vidyosunda izlediğim kadarıyla GC çıktıktan sonra başka bir vize türüne başvuruda bulunursanız yüksek ihtimalle vizeyi vermezler hali hazırda bir göçmenlik başvurusu olduğu içi diyor.Fakat burada DS-260ı doldurmazsan bu hakkını görüyorlar mı etkiliyor mu o kısmından emin değilim bende o konuyu araştırıyorum.Benzer şekilde J1 ile gidicektik ağustosda vize görüşmem var.

    Tabi siz vize görüşmesini çoktan hallettiyseniz vizeniz elinizdeyse bu sizi kapsamaz


  • Merhabalar DV23 14xx olarak çıktı bana, yeşil pasaportum 2023 temmuza kadar geçerli. Sizce yeni bordo pasaport çıkarıp DS-260 ı öyle mi göndermeliyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bide DS-260 a giriş sağlayamadım sizlerde de durum böyle mi acaba?


  • @BURÇ-UYGUR Case no yazacaksınız aradaki sıfırları silip yazın


  • ds 260 formunda halen your request cannot be processed at this time hatası veriyor


  • @murat34 sonuca bakarken girilen bilgilerde sadece soyisim giriliyor. Siz isim artı soyisim giriyorsanız ondan hata alıyor olabilir misiniz?

  • ⭐⭐⭐

    @santigo98 Tebrikler, henüz denemedim ama dünden beri DS260ı doldurmaya çalışanlar hata aldığını söylüyor yoğunlukla alakalı büyük ihtimalle.Dilerseniz bir kaç gün bekleyebilirsiniz sistem rahatlayacaktır yada ara ara şansınızı deneyebilirsiniz


  • Bu yil cekilisde sansli olan arkadaslari tebrik ederim ve bundan sonraki sureclerde bol sans dilerim ☺


  • Tüm kazanan dostlarımı tebrik ederim, bize bol bol dua etsinler inşallah seneye çıkar

  • ⭐⭐

    Pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ederim fesatlanmam anca geçti 😏☺️ yeni hayatlarında başarılar dilerim umarım kıymetini bilirsiniz biz artık burada yoğuz 2024 sayfasında yolumuza bakacağız

  • Yasaklı

    Bu ileti silindi!

  • Çok büyük umutlarla beklemiştim. İlk başvuru bana da eşime de çıkmadı . Zaten onu motive ede ede yorulmuştum. Neyse minimum 1 buçuk sene daha Türkiye'de olduğumu idrak edebiliyorum şimdilik. Umarım seneye kazananlardan biri olur ve şanssızlığımı kırarım. Kazanan herkes umarım bu fırsatı değerlendirirler en iyi şekilde.


  • Selamlar, ben başlık altına yazayım dedim.Ben de green card talihlisiyim, benim yerime arkadaşım başvurmuştu bugün söyledi bana çıktığını, kendisi de ABD’de yaşıyor, o da 2018 senesinde kazanmıştı.Bana takip edeyim diye bu forumu söyledi, burada yazan yönergeleri takip etmemi söyledi, bu arada gördüğüm kadarıyla kimse numarasını tam yazmamış, herhalde güvenli değil, benim numara 2023EU000012XXX.Şimdi benim İngilizcem pek iyi değil bu ds260 denen formu bu forumdaki yönergeleri takip ederek doldurmam gerekiyor herhalde.


  • @mrkmrtn Hocam öncelikle hayırlı olsun. İsterseniz ben yardımcı olurum forumda bunlar için kaynaklar var ayrıca benim kendim için hazırladığım kaynaklarım var ama bana sorarsanız bi danışma firması ile bu işi daha sağlıklı yürütebilirsiniz.


  • @mrkmrtn danışmana falan gerek yok. Para ödemenize gerek yok. ARTIK Formun bu başlığını takip edeceksiniz. Özellikle 1. sayfanın birinci iletisi çok önemli. Onu iyi oku. Ds260ı nasıl folduracağın ile ilgili video var. Explorer değilde cherome kullanırsan, chromede ds260 sayfası açık iken mausa sağ tıkla ve Türkçe diline çevir dersen Türkçe'ye cevirir. https://yesilkartforum.com/forum/topic/5335/dv2023-2023-green-card-lotosu-aşamaları/537?_=1652029749976 bu sayfanın birinci iletisi çok önemli.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

103
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum