@Eser-0 Merhaba, cumlenizden talihli sizsiniz gibi anladim, virgul olmayinca sanirim her iki anlam da cikiyor.
Ucretsiz olarak burada bilgi paylasimi yapiyoruz bir danismanliga da ihtiyaciniz olmaz esasinda yeter ki sureci yakindan gakip edin. Para karsiliginda alamayacaginiz destek bu forumda, yeter ki usanmadan okuyup takip edin.
Mesajima ithafen sunu soylemek isterim ki, genel olarak amacim korkutmak degildir tabii ki, durust ve yardimci olmaktir. Saniyorum Turkiye'den talihli olmanin (her ne kadar esinizin Varsova hakki olsa da) oldukca buyuk bir dezavantaj oldugunu iyice vurgulamak lazim. Schengen en buyuk sorun! Bu nedenle onceligi esasinda, Rusya'dan kazananlara baksa da, Ukrayna kazananlarina Polonya ikameti olanlara veren Varsova Konsoloslugu Ankara'dan daha yuksek kapasitede calissa bile oranin da yogun ve kalabalik oldugunu bilmenizi isterim. Sistemde dosyanizin hazir olmasi icin formunuzun olmasi lazim ve hala sizin isleme gecmemis. Bu su demek, dosya numaraniz bultende mulakat alabilir oldugunda siz sizden daha once formu doldurmus ve yuksek dosya numarali birine gore geride kalabilirsiniz. Bu arada, bilgi dogru ve guncel oldugu surece isim, evlilik oncesi soy isim gibi detaylar mulakat gunu bile guncellenir, ben hala formu doldurma konusunda gec kalmamaniz gerektigini dusunuyorum.
Schengen gecmisinizi ve bireysel detaylari bilmiyorum ama balayi icin almaniz guc olabilir, Schengen vizesi maalesef bu surecte en sikintili adimlardan biri, onlarca kisiyle deneyimledik bunu. Basvuru randevusu bile karaborsaya dusmus durumda. Schengen vizesi baglaminda tum Turkiye icin gecerli bu dedigim, o nedenle emin olmadan ki mulakat gununuz konusunda emin olamazsiniz, B, C,D... planiniz olsun. Bu konuda da tavsiyem eger uzun vadeli alma sansiniz yoksa, mulakatinizi alinca o baglamda Schengene basvurmaniz cunku en dogru yontem o olur.