Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @hadi Greencard'tan sonraki 3-5 seneniz nasıl geçti? neler tecrübe ettiniz, iş olarak nerelere geldiniz? içinde söyledi:

    sn. @HockeyUmpire2'nin sordugu bir nevi ozelestiri sorusunun diger konu basligi ile alakasi yok dolayisiyla birakin bu konu burada kalsin.
    Bu arada gecenlerde ben Serbest Kursu'de "New York gezisi" basligi altinda bir konu acmistim, katki yapan arkadaslarda olmustu. Sonra ne olduysa o konu basligi herhalde baska bir yere tasindi yada silindi. Serbest Kursu, adi ustunde serbest, konu basliklarina niye mudahele ediliyor anlamiyorum. Hadi kafaniza gore tasidiniz bir yere bari soyleyin nereye tasidiginizi, niye tasidiginizi. Ne guzel tecrubelerimizi paylasacaktik, yazma hevesi birakmadiniz.

    "alakasi yok" oldukca guclu bir cumle 🙂 tabii ki alakasi var.

    Konunuz suraya tasindi:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/720/new-york-gezisi

    Zaten konu tasininca size bildirim geliyor, bildirimleri okumuyorsaniz benim yapabilecegim bir sey yok. Forumda ayri bir kategoriye ait olan konulari serbest kursu bolumunde acmamalisiniz. New York'la ilgilenen biri bu konuyu Serbest Kursu'de degil, forumun "New York" kategorisinde arar. Siz de bu sekilde dusunerek hareket etmelisiniz. Forumdaki amacimiz sadece insanlarin fikirlerini ve deneyimlerini aktarmasi degil, daha sonra bu bilgilerin ve tecrubelerin ihtiyac sahipleri tarafindan da kullanilabilmesi.

    Maalesef forum duzenine ait hicbir uygulama su an icin tartismaya acik degildir; fakat fikir belirtmekte ozgursunuz.


  • Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @hadi Greencard'tan sonraki 3-5 seneniz nasıl geçti? neler tecrübe ettiniz, iş olarak nerelere geldiniz? içinde söyledi:

    Olmaz olur mu tabii ki var yapabilecegin birsey. En azindan nezaketen o konu basligina mesaj birakmis kisilere "arkadaslar ben bu konuyu suraya ve su nendenden oturu tasiyorum" diyebilirsin mesela. New York ile ilgili konular yazilamiyormus peki Serbest Kursu de ne tur konular yazilabiliyor onlari da bir zahmet liste yap ki insanlar sonradan zilgit yemesinler. Tartismadan ozgurce fikir belirtmis olayim!

    Forum duzenine ve insanlarin zamanina saygisi olmayan biri icin ekstra mesai harcayacak degilim. Ben sizin usaginiz ya da calisaniniz degilim, o nedenle sayfadaki baslikla alakasiz bir konuda kesinlikle bir daha bana "Olmaz olur mu tabii ki var yapabilecegin birsey" diye cumleyle karsilik vermeyin.

    Size otomatik bildirim gelen bir konuda ve New York konusunu New York kategorisine tasima hakkinda bir bildirim yapma gereksinimi hissetmiyorum. Eger cok bariz olmadigini dusunseydim zaten yapardim.

    Forum hakkindaki dusunceleriniz ve yorumlariniz icin forumdaki ilgili basliklari ve bolumleri kullanmak ZORUNDASINIZ!


  • sonunda yapabildiniz. @crazycells'i de çıldırtmayı başarabildiniz. mutlu musunuz?
    adam diyor ki; yanlışınızı düzelttim ve bunun sonucunda da size bildirim geliyor. ayrıca benim bildirim göndermeme lüzum yok. bunun yerine forum'u nasıl kullanacağınızı öğrenin. çünkü bunu öğrenmek hem sizin, hem de ihtiyacı olan diğerlerinin işine daha çok yarar. anlıyor musunuz?


  • @hadi suçlayıcı ve ukala bir tavırdan ziyade isteğinizi daha yapıcı ifade ederseniz herkes için daha iyi olacaktır


  • Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @hadi serbest kursudeki konunun tasinmasi içinde söyledi:

    Crazycells'in son zamanlarda sinirlerinin lastik gibi oldugu anlasiliyor fakat benim amacim onu daha da germek degil kesinlikle. Yaptigi -eskilerin deyimiyle- cok mesakkatli ve saygideger bir is lakin arasira kantarin topuzu kaciyor. Hele basit bir elestiriye bile bu denli tehditkar, deyim yerindeyse ali kiran bas kesen tavirlar takinmak gercekten yakismiyor. Bu forumun amaci paylasimci insanlarin sayisini cogaltmak olmali, onlari kovup gondermek degil.

    Merak etmeyin, ben gayet sakinim 🙂 Yukarida da belirtmistim, "forum duzenine ve insanlarin zamanina saygisi olmayan biri icin ekstra mesai harcayacak degilim."

    Bu baslik altinda dilediginiz kadar elestiri yapabilirsiniz.

    Yorumlariniz icin forumdaki ilgili basliklari ve bolumleri kullanmak ZORUNDASINIZ! Maalesef bu uzerine tartisilabilir bir karar degil.


  • peki deyip geçseniz ne olur ? Gereksiz yere yoneticiyi geriyorsunuz, adam faydalı bir forum açmış , resmen karşılıksız amme hizmeti yapıyor ama yine de memnun edemiyor.

  • ⭐⭐

    Formun düzenli kullanılması ve konuların aynı baslık altına alınması gayet normal. Herseyi eleştir ama crayzcell e daha güzel bir üslüp kullanın lütfen. Bizlere bu kadar zaman ayırmak zorunda değil. Kimseye özel açıklama yapmak zorunda da değil. Lütfen biraz daha saygın bir ortam yaratalım bu forumda. Emeklerin için tesekkür ederiz @crazycells


  • Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @hadi serbest kursudeki konunun tasinmasi içinde söyledi:

    Burada cok ses kirliligi var sn @crazycells. Aradan kafasini uzatip tas atanlar da iletisimi iyice zorlastiriyor.
    Ben kismetse Agustos’un ilk haftasi (1,2 ve 4 Augustos tarihlerinde) New York'ta olucam. Vaktiniz varsa bir kahvenizi icmek isterim.

    uygundur, simdiden soz veremiyorum ama iletisime gecerseniz firsat yaratmaya calisirim. Bu arada o tarihlerde (ya 29 Temmuz pazar ya da 5 Agustos pazar) New York'ta bir mangal bulusmasi da yapabiliriz. Tarihler netlesince forumda konusunu olusturup buradan duyurusunu yaparim, o gune de denk getirmeye calisabilirsiniz.


  • eylulde chicago yapacaktım , bana uymuyor ama 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sash serbest kursudeki konunun tasinmasi içinde söyledi:

    eylulde chicago yapacaktım , bana uymuyor ama 🙂

    Evet, Chicago'da da forum uyelerinin sayisi artmaya basladi 🙂 eminim yakinda orada da bir seyler yapabilecegiz 🙂


  • @crazycells bu tarihlerde bende NY olacağım 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @hakisalapaki serbest kursudeki konunun tasinmasi içinde söyledi:

    @crazycells bu tarihlerde bende NY olacağım 🙂

    harika... forum bulusmalari bolumunu veya facebook grubunu takipte kalin o durumda 🙂


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

56
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum