serbest kursudeki konunun tasinmasi
-
Bu ileti silindi! -
@hadi serbest kursudeki konunun tasinmasi içinde söyledi:
Crazycells'in son zamanlarda sinirlerinin lastik gibi oldugu anlasiliyor fakat benim amacim onu daha da germek degil kesinlikle. Yaptigi -eskilerin deyimiyle- cok mesakkatli ve saygideger bir is lakin arasira kantarin topuzu kaciyor. Hele basit bir elestiriye bile bu denli tehditkar, deyim yerindeyse ali kiran bas kesen tavirlar takinmak gercekten yakismiyor. Bu forumun amaci paylasimci insanlarin sayisini cogaltmak olmali, onlari kovup gondermek degil.
Merak etmeyin, ben gayet sakinim :) Yukarida da belirtmistim, "forum duzenine ve insanlarin zamanina saygisi olmayan biri icin ekstra mesai harcayacak degilim."
Bu baslik altinda dilediginiz kadar elestiri yapabilirsiniz.
Yorumlariniz icin forumdaki ilgili basliklari ve bolumleri kullanmak ZORUNDASINIZ! Maalesef bu uzerine tartisilabilir bir karar degil.
-
peki deyip geçseniz ne olur ? Gereksiz yere yoneticiyi geriyorsunuz, adam faydalı bir forum açmış , resmen karşılıksız amme hizmeti yapıyor ama yine de memnun edemiyor.
-
Formun düzenli kullanılması ve konuların aynı baslık altına alınması gayet normal. Herseyi eleştir ama crayzcell e daha güzel bir üslüp kullanın lütfen. Bizlere bu kadar zaman ayırmak zorunda değil. Kimseye özel açıklama yapmak zorunda da değil. Lütfen biraz daha saygın bir ortam yaratalım bu forumda. Emeklerin için tesekkür ederiz @crazycells
-
Bu ileti silindi! -
@hadi serbest kursudeki konunun tasinmasi içinde söyledi:
Burada cok ses kirliligi var sn @crazycells. Aradan kafasini uzatip tas atanlar da iletisimi iyice zorlastiriyor.
Ben kismetse Agustos’un ilk haftasi (1,2 ve 4 Augustos tarihlerinde) New York'ta olucam. Vaktiniz varsa bir kahvenizi icmek isterim.uygundur, simdiden soz veremiyorum ama iletisime gecerseniz firsat yaratmaya calisirim. Bu arada o tarihlerde (ya 29 Temmuz pazar ya da 5 Agustos pazar) New York'ta bir mangal bulusmasi da yapabiliriz. Tarihler netlesince forumda konusunu olusturup buradan duyurusunu yaparim, o gune de denk getirmeye calisabilirsiniz.
-
eylulde chicago yapacaktım , bana uymuyor ama :)
-
@sash serbest kursudeki konunun tasinmasi içinde söyledi:
eylulde chicago yapacaktım , bana uymuyor ama :)
Evet, Chicago'da da forum uyelerinin sayisi artmaya basladi :) eminim yakinda orada da bir seyler yapabilecegiz :)
-
@crazycells bu tarihlerde bende NY olacağım :)
-
@hakisalapaki serbest kursudeki konunun tasinmasi içinde söyledi:
@crazycells bu tarihlerde bende NY olacağım :)
harika... forum bulusmalari bolumunu veya facebook grubunu takipte kalin o durumda :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum