Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Daha önce mart ayında Türkiyede B1/B2 vizesine başvurdum ve vize reddi aldım. Aralık ayı sonu Ocak ayı başı gibi kanada torontoya gitmeyi planlıyorum. Kanada'da turist olarak bulunurken Amerika vizesi alan var mı?

Süreç nasıl ilerliyor, yine 10 senelik mi veriliyor? Vizeyi 1 hafta içerisinde alabilir miyim?

• ben de aynı soruyu merak ediyorum. turkiyeden red aldım ama suan kadadayım abd vizesine basvuru yapıcam ancak nasıl bir yol izlemem gerektgni tam olarak bilmiyorum

• Su an Kanada icinde vize randevusu icin en az 2 yil bekleme suresi ongoruluyor. Turist vizesiyle bu kadar sure bu ulkede kalamayacaginiz icin basvurmaniz pek mumkun gorunmuyor. Asagidaki linkten Kanada icinde vize verebilen konsolosluklari aratarak tahmini bekleme surelerini gorebilirsiniz. https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/wait-times.html

• Ben Turkiye'de US turistik vize reddi aldiktsn sonra Kanadaya yerlestim. Esimle tekrar deneyelim dedik ve yeniden basvurduk. 2 sene gibi bir bekleme suresi verdiler, biz de bekleyelim dedik ama 1 sene sonra yer oldugu icin tarihi one cektik, tam 1 yil sonra randevu almis olduk yani. Bir suru belge goturduk vs hicbirine bakmadilar, ayni Istanbuldaki gibi bir vize gorusmesinden sonra pasaportlari kutuya atip bir iki gune vizeniz basilip gonderilir hayirli olsun dediler ve vizeyi aldik. Basvuru surecinin uzerinden bayagi gecti 2022deydi, o yuzden tam hatirlamiyorum ama buradaki yabancilar cok rahat bir bicimde basvuruyorlar. Tabi sonuclar ne oluyor bilmiyorum ama cevremde alan var.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

27

50.3k
Users

4.7k
Topics

472.6k

| | | |