DV2026 Sohbet Odası
-
@Yusuf-Uzak ahahahah
-
@hkkvrl teşekkürler hocam inşallah :D
-
@Serkan-Öztürk, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@Serkan-Öztürk biraz kendi kendime konuşuyorum gibi oldu ama buldum bir şeyler. Ama esas merak ettiğim 2022 sonrası yok, maalesef!
Hocam bir şeyi merak ettim şu an. Ben makedonyada yaşıyorum ve çekilişe buradan başvuru yaptım türk kimliğim ile ama oturduğum adresi mecburen makedonya olarak yazdım. Beni hangi ülkeden sayacak acaba? Makedonyadan mı çekilişe sokacaklar Türkiyeden mi 😅
-
Çeşitlilik göçmen vizesi kurası yaşadığınız yere seçildiğiniz bir kura türü değil, doğum yerinize (ülke) göre kurada adaysınız.
-
@T-C-Kubilay-Dikici Kesinlikle aynı düşünüyorum ben de, öbür türlüsünün gerçekten bir anlamı yok aynı çırpınmayla devam edecekse. Orada bize imkan olabilir düşüncesiyle buradaki işlerimizi hayatlarımızı bırakıp sıfırdan başlamayı göze alıyoruz, siz kaçlısınız bilmiyorum ben 90'lıyım eşim 95'li. 30'lardan sonra kafa bundan sonraki 5-10-20 yılda ne yaparsam hayatım düzenli ve rahat geçer diye düşünüyor, 18-25 arası kafa kaldırıyor belki birilerinin altında çalışmayı tabiri caizse ancak 30'dan sonra bir fırsat bulmak yaratmak istiyorsun ki ilerisi için rahat edesin. Ne kadar gerekiyorsa o kadar ilk etapta tutunacağız, ondan sonra planlama disiplinle geleceğe yatırım yapacağız. hepimizin başarması hepimizin kurtulması mutlu olmasını diliyorum çokça.
-
Arkadaşlar 4 gün kaldı. :D
-
good bye!
-
@arizmend Türkiye hocam. Önemli olan vatandaşlık. Bende merak etmiştim bu konuyu. Çıkma olasılığı en yüksek ülkeleri araştırdım hatta ama (mesela Okyanusya ülkeleri; Fiji,Soloman Adaları, Malta %10 civarı çıkma şansı) asıl olanın vatandaşlık olduğunu öğrendim.
-
Teşekkürler hocam cevaplar için
-
@celica işte tamda bu söylediğiniz nedenden dolayı APye bıraktılar
-
Son 4 diyorsunuz ama bana göre 3 :) (Bugünü ve son günü saymıyorum sizene :)) )
-
@Zafer-Kalik ahahaha bunu ben de şu şekilde yapıyorum, bugün zaten bitiyor o gün de açıkalancak 2 gün kaldı :)))
-
@Ozden-0 Bir şekilde bu ülkeden gitmem gerekiyor ve başka ülke değil Amerika'yı istiyorum arkadaş :)) Bu sene olmasa da olacak olacak
-
@Zafer-Kalik Artık durulmuyor her gün sabahtan akşama gitmem lazım hissiyle dolaşıyoruz. Bir şekilde başaracağız.
-
son belki 15 gundur ki , ancaq greencardla alakali videolara bakiyorum , kazanmasak depresyondayik :(
-
@arizmend Türkiye diye biliyorum ama belki dosya numaranız yüksek çıkarsa, dosya taşımak adına değerlendirebilirsiniz belki. Ankaranın 7 -8 binlerde kaldığı DV2024ite Üsküp 40 binlere gelmiş

-
@sinatra35 İltica olayına pek sıcak bakmıyorum açıkçası çok küçük düşürücü bir o kadar da insanı yıpratan bir süreç.Soylediginiz meslekler zanaatkarlık yapıyor ve dünyanın neresinde olursanız olun çok ihtiyaç duyulan ve güzel paralar kazanan meslekler.Ama böyle mesleklerinizin olmaması olumsuz düşünmek için bir neden değil bence.Çünkü insan istediği zaman bunları yaşı kaç olursa olsun çok zorlanmadan ogrenebilir diye düşünüyorum.Burda ki asıl mesele ve zor olan insanın statüsünü yasala çevirmesinde yatıyor.O çıkış yolu arayan,bütün imkanları değerlendirmeye çalışan ve çıkış yolu bulamayan gençlerden biri de benim:( henüz 25 yaşındayım ve kendimi her ne kadar yaş olarak avantajlı hissetsem de bataklığa düşmüş gibi çırpındıkça daha çok battığımı görüyorum.
-
@melisa6 Evet formu doldururken pasaport bilgilerinizi girmeniz gerekiyor. Pasaport olmadan da form dolduruluyor ama ilerleyen zamanda pasaportu aldığınızda formu açtırıp bilgileri girmeniz gerekiyor ama formu açtırmak da bildiğim kadarı ile biraz uğraştırıcı mail falan atmanız gerekiyor öyle açılıyor diye biliyorum. Formu da sonuçlar açıklandıktan sonra istediğiniz zaman doldurabilirsiniz son tarih diye bir şey yok. Ama mümkün olduğunca tez zamanda doldurup göndermeniz sizin yararınıza. Bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalıştım
-
@ayvalik10 Merhaba e devletten çıkan belgedeki adreslerim doğru değil ben doğru olanı yazsam olmaz mı?
-
@Nela yapmanız gereken o zaten e e-devletteki olandan ziyade hatırladığınız en doğru şekilde adreslerinizi belirtmeniz gerekiyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum