Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Ecehzr sahibinden de bakabilirsiniz İstanbul'da bile var.İstanbul dışında daha çok var ev dükkan şaka gibi ama gerçek.Sehir icindede var

• @mrt-gkce Başka ülkeyede mi taşımayı düşünmediniz

• ⭐⭐

@lavender İşimi çok seviyorum bu yüzdden orada da bu işi yapmak isterdim ama işim gereği şunu gördüm bu işte kaldığım sürece kazancım oranında borçlanırım ve yatırım yaparım ama ticaret yaparsam daha çok atılım yapacağımı düşünüyorum 🙂 kendi işimin patronu olmak istiyorum daha doğrusu 🙂

• Sonuçlar ne zaman açıklanıyordu arkadaşlar iyice unuttum tam tarih nedir

• ⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici selamlar, burada imkanlariniz cok fazla. Bence bir sure kendi isinizi yapip, ticarete atilabilirsiniz veya iki isinizi ayni anda yurutebilirsiniz. Burada bunada imkan veriliyor, bende bu sekilde plan yapmayi dusunuyorum. Es zamanli iki isi birden yurutmeyi insallah istedigimiz gibi sonuclara ulasiriz. Bol sanslar.

• @JesusLord 3 Mayıs saat 19:00

• Geri sayım sayacı neden yok bari oradan anlıyorduk @crazycells

• ⭐⭐

@JesusLord sayfayi yenilediginiz zaman sayfanin en ustune geliyor

• @onuru Ben yenilediğim halde çıkmıyor

• Merhaba herkese ds260 formunu çekiliş yapıldıktan hemen sonra mı doldurmamız gerekiyor ?

• ⭐⭐

@alplion farkli bir tarayici ile deneyebilir misiniz? Ben tekrardan deneyim sayac geliyor.

• ⭐⭐

@Ozden-0 Kesinlikle orada kendi işini yapacaksın birilerinin yanında çalışırsam türkiyedeki durumumdan farkım olmaz insanlar gelirine oranla borçlanır 2014'de aldığım maaşıma oranla borcum ile 2025 aldığım maaşla ödediğim borç nerdeyse aynı gelirime göre borca giriyorum çabaliyorum orada bunu yapacaksam buradan gitmemin bir anlamı yok orada başta dile ve kültüre adapte olmak için hizmet alanında çalışacağım daha sonra kendi işimi yapacağım bu ticarette olabilir bu berberlikte olabilir yada tırlar alıp tır kirayada verilebilir ama artık birilerinin yanında çalışmak istemiyorum 🙂

• @onuru, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@JesusLord sayfayi yenilediginiz zaman sayfanin en ustune geliyor

Yine umutlandım buda ulaşamadığımız aşkımız gibi bişey son günler aklımı çeldi yine bekleyeceğim

• Hayat gerçekten çok garip ve ne zaman ne getireceği belli olmuyor.Bazılarımızın hayatı 5 gün sonra tamamen değeşecek ve yeni umutlara,hayallere, kültürlere yelken açacak.Hepimizinin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar,yeni ufuklara yelken açanlardan olma dileğiyle

• sıraya girin sıraya sıraya sıraya :)Gfmnxzhj vvhsj

• @ugurksknbck Green card çıkana maaş bağlıyorlarmış amerikada ilk yıl için öyle duydum 😃 Vay arkadaş

• @Ekto-Oktan Hocam eksik bilgi. Ev ve arabada veriyorlar. 😅😅

• Son 5 gün , bakalım kahramanlarımızı neler bekliyor😀

• @T-C-Kubilay-Dikici Bu işler yapmaya değmez bence. internetten kazanmayı öğrenin. Ki gidersem, son çare olarak fiziksel bir iş yaparım.

• Kasımdan beri gün sayıyorum. son 5 gün hadi bakalım.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

163

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |