Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @mertq şunu buldum, o da 2022’ye kadar

• @ATS16

Benimde merak ettiğim konu buydu. İlk form doldururken farklı bir ülke seçmiyoruz o zaman. Türkiye ile devam edip forumu bitiriyoruz ve daha sonra CN sayısına göre taşıma işlemlerini planlıyoruz. Umarım ilk başvurumda güzel haberler alırım.. 🙂

• ⭐⭐

@onuru Neden AP'ye kaliyor bilginiz var mi? Karadag Turklerin en kolay oturum alabildigi ulkelerden diye biliyorum sahis sirketi ile.

• ⭐⭐

@celica selamlar, yanlis hatirliyor olabilir ama sizin soylediginiz gibi sirket acarak oturum aldilar fakat konsolosluk sirketlerin yeni acildigini gorunce AP ye birakti diye hatirliyorum. Durumu hatirlayan arkadaslar duzeltecektir beni.

• ⭐⭐⭐⭐

@onuru @celica

Karadağ oturum veya çalışma izni ile olası bir DV göçmen vize süreci Sırbistan Belgrad’daki ABD konsolosluğu tarafından takip edilerek sonuçlandırılıyor. Karadağ’a ait vatandaşlık yok ise uzak durulması gereken bir konsolosluk, tamamen konsolosluk takdiri. Olumsuz sonuçlanan bir DV2024 mülakat sürecini aşağıda bulabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/post/462290

@celica 2025’de hayata geçen FAM kural değişikliği ile vizesiz gidilebilen başka konsoloslukların yolu da açıldı, @onuru’nun da deneyimlediği üzere uzak & maliyetli olsa da denenmişlikleri ve olumlu sonuçlanma oranı bir hayli yüksek eksik belge götürmez iseniz veya çekiliş kurasına katılırken hatalı bilgi beyan etmemiş iseniz.

• ⭐⭐

@Yusuf-Uzak ahahahah

• @hkkvrl teşekkürler hocam inşallah 😃

• @Serkan-Öztürk, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@Serkan-Öztürk biraz kendi kendime konuşuyorum gibi oldu ama buldum bir şeyler. Ama esas merak ettiğim 2022 sonrası yok, maalesef!

Hocam bir şeyi merak ettim şu an. Ben makedonyada yaşıyorum ve çekilişe buradan başvuru yaptım türk kimliğim ile ama oturduğum adresi mecburen makedonya olarak yazdım. Beni hangi ülkeden sayacak acaba? Makedonyadan mı çekilişe sokacaklar Türkiyeden mi 😅

• ⭐⭐⭐⭐

@arizmend

Çeşitlilik göçmen vizesi kurası yaşadığınız yere seçildiğiniz bir kura türü değil, doğum yerinize (ülke) göre kurada adaysınız.

• @T-C-Kubilay-Dikici Kesinlikle aynı düşünüyorum ben de, öbür türlüsünün gerçekten bir anlamı yok aynı çırpınmayla devam edecekse. Orada bize imkan olabilir düşüncesiyle buradaki işlerimizi hayatlarımızı bırakıp sıfırdan başlamayı göze alıyoruz, siz kaçlısınız bilmiyorum ben 90'lıyım eşim 95'li. 30'lardan sonra kafa bundan sonraki 5-10-20 yılda ne yaparsam hayatım düzenli ve rahat geçer diye düşünüyor, 18-25 arası kafa kaldırıyor belki birilerinin altında çalışmayı tabiri caizse ancak 30'dan sonra bir fırsat bulmak yaratmak istiyorsun ki ilerisi için rahat edesin. Ne kadar gerekiyorsa o kadar ilk etapta tutunacağız, ondan sonra planlama disiplinle geleceğe yatırım yapacağız. hepimizin başarması hepimizin kurtulması mutlu olmasını diliyorum çokça.

• Arkadaşlar 4 gün kaldı. 😃

• good bye!

• @arizmend Türkiye hocam. Önemli olan vatandaşlık. Bende merak etmiştim bu konuyu. Çıkma olasılığı en yüksek ülkeleri araştırdım hatta ama (mesela Okyanusya ülkeleri; Fiji,Soloman Adaları, Malta %10 civarı çıkma şansı) asıl olanın vatandaşlık olduğunu öğrendim.

• Teşekkürler hocam cevaplar için

• ⭐⭐⭐⭐

@celica işte tamda bu söylediğiniz nedenden dolayı APye bıraktılar

• Son 4 diyorsunuz ama bana göre 3 🙂 (Bugünü ve son günü saymıyorum sizene :)) )

• @Zafer-Kalik ahahaha bunu ben de şu şekilde yapıyorum, bugün zaten bitiyor o gün de açıkalancak 2 gün kaldı :)))

• @Ozden-0 Bir şekilde bu ülkeden gitmem gerekiyor ve başka ülke değil Amerika'yı istiyorum arkadaş :)) Bu sene olmasa da olacak olacak

• @Zafer-Kalik Artık durulmuyor her gün sabahtan akşama gitmem lazım hissiyle dolaşıyoruz. Bir şekilde başaracağız.

• son belki 15 gundur ki , ancaq greencardla alakali videolara bakiyorum , kazanmasak depresyondayik 😞

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |