Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'ya müzisyen olarak gitmek

Amerikan Vizeleri
1 1 137 1

• Selamlar dostlar Amerika'ya gidip orda yaşamak yıllarca kalmak çalışmak istiyorum Türkiye'ye dönmem büyük ihtimal ile. Türkiyede Profesyonel Bateristim Ve Ustalık Belgem var . Bize özel bir vize yada bana önerdiğiniz bir vize varmı? Nasıl bir yol izleyip Amerika'ya taşınıp orada baterist olarak çalışıp oturum alabilirim Teşekkürler :)

Benzer Başlıklar

• Avrupa gezisi Amerika vize başvuruma etki eder mi?

Amerikan Vizeleri
    1
    0 Oy
    1 İleti
    60 Bakış
    P
    Merhaba, Amerika turist veya öğrenci (dil okulu) vizesine başvurmak istiyorum ve şöyle bir şey düşündüm. Öncelikle 10 yıllık pasaport çıkartayım. Balkanlar'ı çok ucuz bütçeyle gezip pasaportuma damga vurdurayım Balkan ülkelerinde. Ardından Schengen vizesi alıp çok ucuza da Avrupa'nın her ülkesini görüp pasaportuma damga vurayım diyorum. Son olarak da Amerika vizesine başvururum. Bunun çok etkisi olur mu?
  • Amerika Konsolosluğunu dava edebilir miyim ?

Amerikan Vizeleri
    3
    0 Oy
    3 İleti
    298 Bakış
    C
    @fenerbahçe06 siz vize basvurusunu Ve verilme kriterlerini yanlis anlamissiniz. Sadece yurtdisi cikisi vize garantisi saglamaz. 20 tane Schengen alabilirsiniz. 50+ ulke gezen insanlar red Aldi. Milyonerler red Aldi. Pentagondan davetli general red Aldi, vs vs. 2011de ingiltere kralicesinden odul almis fotografcinin red aldigini gordum. Ds160i cok ciddi Ve duzgun doldurmaniz gerek Ve mulakatta gayet acik Ve net seyahat sebebini aciklamaniz lazim. Sadece gezicem, alisveris yapicam bir sebep degildir. Bu arada dava acamazsiniz yasal olarak.
  • Visapeer Amerika Vize Danışmanlığı

Sabitlendi Taşındı Amerikan Vizeleri
    8
    3
    5 Oy
    8 İleti
    9k Bakış
    Nil YakarN
    Daha önce iki vize reddi olan kardeşim için VisaPeer’den destek aldık. Instagram'daki tanıtım videodaları bizde önceki retlerin nedenlerine dair detaylı bir analiz yapılacağı ve buna yönelik iyileştirme desteği alacağımız beklentisi oluşturdu. Bu tür bir analiz ve iyileştirme desteğinin ayrıca “premium” bir hizmet kapsamında olduğu bize açıkça söylenmemişti. İlk görüşmeden itibaren ret geçmişini açıkça belirtmemize rağmen, detaylı bir ret analizi yapılmadan yeni başvuruya yönlendirildik ve tekrar reddedildik. Daha önce vize reddi almış kişilere önerim: Hizmet almadan önce detaylı ret analizi, risk değerlendirmesi ve başvuruyu güçlendirmeye yönelik somut desteğin pakete dahil olup olmadığını mutlaka yazılı olarak netleştirin.
  • Amerika'ya girerken verilen 5 yıllık giriş yasağının diğer başvurulara etkisi

Amerikan Vizeleri
    1
    1 Oy
    1 İleti
    464 Bakış
    E
    Abd turist vizem ile 5 sene sureli amerika’dan deport edildim. Iki defa 6 ay kalis yapmistim. Ikisinde de 6 ay giris vermislerdi. 3. Defa turkiye’den girmek istedim. Dikkat cekmemek icin farkli eyaletten Miami’den giris yaptim. Polis memuru suphelendj ve beni odaya aldi. Ardindan amerika’da turist vizesiyle work and travel’dan aldigim ssn ile calistigimi gormusler. Bu sebeple 5 sene geri donemeyecegimi ve ulkeme yollayacaklarini soylediler. Su an turkiye’ye geri dondum. Sorularim; green card lottery cikarsa eger bu durum cekilisi kazandigim halde kart almami etkiler mi? eger sponsor bulup HB1 calisma vizesine basvurursam bu durum red yememe sebep olur mu? Diger ulkelere basvuracagim (schengen vizesi) turistik amacli gezilerimde amerika turist vizesi reddim, schengen vizesi almami etkiler mi? Bir de tavsiyeleriniz. Cok tesekkurler
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

43

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k