Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'ya müzisyen olarak gitmek

Amerikan Vizeleri
1 1 137 1

• Selamlar dostlar Amerika'ya gidip orda yaşamak yıllarca kalmak çalışmak istiyorum Türkiye'ye dönmem büyük ihtimal ile. Türkiyede Profesyonel Bateristim Ve Ustalık Belgem var . Bize özel bir vize yada bana önerdiğiniz bir vize varmı? Nasıl bir yol izleyip Amerika'ya taşınıp orada baterist olarak çalışıp oturum alabilirim Teşekkürler :)

Benzer Başlıklar

• Avrupa gezisi Amerika vize başvuruma etki eder mi?

Amerikan Vizeleri
    1
    0 Oy
    1 İleti
    60 Bakış
    P
    Merhaba, Amerika turist veya öğrenci (dil okulu) vizesine başvurmak istiyorum ve şöyle bir şey düşündüm. Öncelikle 10 yıllık pasaport çıkartayım. Balkanlar'ı çok ucuz bütçeyle gezip pasaportuma damga vurdurayım Balkan ülkelerinde. Ardından Schengen vizesi alıp çok ucuza da Avrupa'nın her ülkesini görüp pasaportuma damga vurayım diyorum. Son olarak da Amerika vizesine başvururum. Bunun çok etkisi olur mu?
  • 1 Oy
    1 İleti
    81 Bakış
    A
    Merhaba, Konuya uygun başlık bulmaya çalıştım ama elimden bu geldi :) İlk açtığım konu başlığı bu nedenle mazur görün lütfen :) Şimdi detaylandırınca daha çok anlayabilirsiniz diye düşünüyorum. Benim eşim İran vatandaşı. Kendisine İstanbul Konsolosluğundan H-4 vizesi aldık ve inşallah bu senenin sonuna doğru Amerika ya geleceğiz. Bununla beraber, Amerika da ki T.C Konsolosluğundan Türk vatandaşlık işlemlerine başlıycaz. Yaklaşık 6 ay ile 1 yıl sürebileceğini tahmin ediyorum. Eşimin Amerika daki T.C konsolosluktaki vatandaşlık işlemlerinden sonra hem Pasaportu yani uyruğu hemde isim ve soy isimleri değişecek. Bununla beraber, sorularım şu şekilde hem pasaportu hemde isim ve soy isimlerindeki değişikliklerinden ötürü vize yenilemem gerekirmi? Gerekirse eğer Amerika dan bu işlemleri yapabilirmiyim yoksa Türkiye ye dönüp konsolosluktanmı işlemlere devam etmek zorundayım? Umarım bu başlıkla birlikte benim durumumda olanlara da faydam dokunur. Konu uzmanlarından ve buradaki tecrübelilerden yardım bekliyorum :)
  • Amerika ya vizesiz girmek ?

Amerikan Vizeleri
    12
    0 Oy
    12 İleti
    1k Bakış
    tashT
    @Burak-Erdoğan, içinde söyledi: Amerika ya vizesiz girmek ? @tash katiliyorum amerikaya 2018 ekim ayında Atatürk Havalimani'ndan ucmustum, abd'den önce kore,katar,yunanistan,hollanda,almanya gibi yerlere ucusum ve kapi tecrübem oldu.Abd kadar didik didik arandıgımı hatırlamıyorum 3kere üstüm arandı 2kere pasaportumdaki vizeye bakıldı kabin bagaji detaylica arandi ve ayakkabilari cikarttilar bu sadece bana degil orda bulundugumda herkese yapildi.Amerika'ya sanırım ekstra ekstra önem gösteriyorlar. Bende şöyle bir deneyim paylaşayım o halde. 15 ten fazla ülkeye sehayat ettim ve bunu her yıl düzenli yapıyorum. ABD henüz gitmedim ama bir tek bizim ülkemizde saçma sapan arandığımızı sanıyordum, sanırım bir de ABD varmış :) Örneğin Baltık ülkelerinde avm veya havalimanlarına girişlerde xray cihazının bile olmadığını söylesem, henüz 1.sınıf bir ülke olamadığımızı anlamaya yeter sanırım. Ama olucak :D
  • Amerika'da iş görüşmesi için hangi vize alınır?

Taşındı Amerikan Vizeleri
    6
    0 Oy
    6 İleti
    439 Bakış
    crazycellsC
    @sami-nur, içinde söyledi: Amerika'da iş görüşmesi için hangi vize alınır? @crazycells abi merhaba .en sonunda arasdirdim .ben direk ucucam amerikaya .cunki tranzit vize ye cikilan para bana gore deyil .ben baküden new yorka axtarmasiz ucucam Sorum su ki ,new yorkda indiyimde houston ,texas ve ta dallasa en ucuz yolla nasil gide bilirim ? Zannima göre şoförler çok para isdiyor bilgimə görə . Yardim ederseniz sevinirim sorularinizi rastgele konularda soramazsiniz, sizi forumdan iki haftaligina cikariyorum. Geri dondugunuzde lutfen sorularinizi sadece ilgili basliklarda sorun. Sizin sorunuzun bu baslikla ne alakasi var?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

13

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k