Florida
-
@jamel86 Benim Florida'yı beğenmeme sebebim genellikle çok fazla latin nüfusu olduğundan Ingilizce'den çok İspanyolca konuşması nedeniyle iş bulmamı zorlaştırır diye düşünmüştüm.
Bu anlattıklarınıza şaşırdım.
Niye Türk Türk diyip size gülmüşler onu da anlamadım.
-
@Rhonster bundan daha kibarı maalesef olmaz bana kalsa açıcam agzimi yumucam gözümü ama en kibar ve en özeti böyle. Admin lütfen silme yada duzelticem yerleri söyleyin duzeltim
-
@jamel86, içinde söyledi: Florida
@Rhonster bundan daha kibarı maalesef olmaz bana kalsa açıcam agzimi yumucam gözümü ama en kibar ve en özeti böyle. Admin lütfen silme yada duzelticem yerleri söyleyin duzeltim
bu yazdığınızda herhangi birşey yok merak etmeyin :) galiba baya saydırdınız hispaniklere bir önceki yazınızda :D
-
@Final-Approach yanımızda bir tane restaurant var, eşcinselleri topluma kazandırıp meslek sahibi yapmaları için insani bir proje ile insanlar ekmek kazanıyor meslek sahibi oluyor. Bu kişilere bile yemin ediyorum devamli aşağılayıcı kelimeler dışlayıcı şeyler söylüyorlar insanlara ayrımcı davranan bu kişilerin ne işi var bu toplumda ben turk ve muslumanim ya kendisi okuma yazma bile bilmiyor beni kimbilir ne sanıyor deve sırtında çölde gezen biri sanıyor. Öyle olsamda dalga gecilmezki.
-
Hispaniklerle söylenenlerin hiçbirine katılmıyorum. Pekçok hispanik arkadaşım var ve hepsi mükemmel insanlar. Kişisel ilişkileri genellemek son derece yanlış. Her türlü ırkçılığı lanetliyorum. Bu tip yazıların forumda olmaması gerekir.
-
@divionyedi ne demek lanetlemek büyücümüsün sen beğenmediysen dislike yap kendi goruslerimi buradan acilayamazmiyim. iyi valla alışmışsın şakşakçılıga elestiri gelince lanetle. işte senin gibiler yüzünden abd ye gelecek insanlar bilgi edinemiyor. Böyle yaparsan tabiki birdaha yorum yapmam. Alkışa devam etsin millet
-
@jamel86 yazinizda belirttiğiniz birçok şeye katılıyorum. Florida yada özellikle Miami bölgesi bu konuda ne yazikki benimde aynı şeylerden dert yandığım bir bölge . Bu nedenle Afro Amerikan bölgesinde yaşamayı ve çalışmayı seçtim. Ancak yakamı hispanikler hiç bırakmadı. İspanyolca öğrenme me konusunda Size yüzde yüz katılıyorum. Günde en az 100 defa İspanyolca bilmediğimi söylüyorum.
Floridayi tercih edecekler için söylüyorum Mümkün olduğunca Fort Lauderdale uzeri bölgelerde iş ve ev bulsunlar . İş bulma ve komşuluk kurma acisindan en azından basınız ağrımaz ve ABD rüyanız baslamadan bitmez. Cogunlugun olduğu yerlerde onların kurallarına uymak durumundasiniz Burası ne yazık ki ABD olsa bile
-
@redsat2000 sizin gibi insanlar sayesinde insanlar doğru bilgileri edinmeye devam edecek. Lütfen herkes çekinmesin ve florida konusunda hep iyi konuşmayın bura cennet değil ki. Bende floridaya yerleşmeyi düşünüyorum ama mantıklı bir sonuç alamıyorum.
-
Tanımadığı birine şakşakçı diyen, ırkçılığı lanetleyene karşı çıkan birini ciddiye bile almıyorum.
-
İspanyolca öğrenmek istemeyenler için Jacksonville daha iyi bir seçenek gibi duruyor. Nüfusu 1 milyon kadar, Miami ve Orlando'dan daha fazla.

-
@Final-Approach kredi puanım biraz daha iyi olsun Jacksonville yi bende düşünüyorum ama 1 ay gezip iyi mühim seçmem lazim
-
@Final-Approach kredi puanım biraz daha iyi olsun Jacksonville yi bende düşünüyorum ama 1 ay gezip iyi mühim seçmem lazim
Tampa tarafları nasıl :D St. Petersburg filan
-
@Final-Approach, içinde söyledi: Florida
İspanyolca öğrenmek istemeyenler için Jacksonville daha iyi bir seçenek gibi duruyor. Nüfusu 1 milyon kadar, Miami ve Orlando'dan daha fazla.

hangi site bu ?
-
Jacksonville'de suç oranları Florida ve ülke ortalamasının biraz üstünde. O yüzden güvenilir bir bölgesine yerleşmek gerçekten önemli.
Tabii nüfus da burada önem arz ediyor. 1 milyona yakın nüfusa sahip hemen hemen birçok şehirde suç oranları yüksek oluyor.
Ancak Miami'de İspanyolca konuşan grup % 70 iken; Jacksonville'de ise sadece % 6.
Bu nedenle latin nüfus ve İspanyolca'ya maruz kalmak istemeyenler için güzel bir seçenek bence. :)
-
bunların barbekülü partileri var sabah 10 da başlayıp gece 1 lere kadar bahcede balkonda sonses müzikle göbek atarlar. Siz bunların komşusu olsanız kaç gün sabır gösterirsiniz evinizde tv izleyemeyecek kadar ses var. Polisi arayan diğer komşular kaç defa şikayet etselerde polis geliyor 6 dan sonra susturun müziği diyor peki 6 ya kadar dayanacakmisinız haftada 3 gün bu işkenceye hadi biri kapattı bütün hispanikler böyle, mahalleyimi dava edeceksin, amerikada 50 bine bile ev satılıyor bu düşük fiyat kötü komşulardan dolayı ucuz- Okan Serbes'in ev bakma videosunda baktıkları 2 evin yan tarafında yüksek sesli latin müzikleri çalıyordu tahmin ettiğim gibi durum. Aynı zamanda youtubeda çekdar ailesinin de iş hayatında dominos pizzada yaşadığı kötü tecrübeler vardı hatırladığım kadarıyla hispaniklerle alakalı üzücü gerçekten.
-
Florida Ehliyette yazan adresim, yeni eve taşınmadan önce yine floridada kirada olan ama hiç oturmadığım evimin adresi.. şuanda DMV ler kapalı olduğu için bu Yeni adresiMi Güncelleyemiyoruz.Bu şekilde olması bir sorun çıkartır mı? Lütfen polemik yapmadan cevap verebilcek olan varsa sevinirim.
-
uygunsuz bazi ifadeleri cikardim...
yazinizdaki asil problem kendi deneyimleriniz uzerinden butun hispanikler hakkinda net fikir belirtmeniz. Boyle yapmak yerine kendi deneyiminiz ya da sizin yasadiginiz bolgedeki insanlarin bu sekilde oldugunu belirtmeniz gerekiyor. Eger bunu yapmayi adet edinmezseniz yazdiklariniz hizli sekilde "nefret soylemlerine" ve "irkciliga" donusur... Lutfen bundan sonra bu sekilde yazmaya ozen gosterin.
Ayrica lutfen hickimseyi fiziksel ozellikleriyle asagilamaya calismayin, bunu yapmak forumda kesinlikle yasak. Hickimse fizigi ozelligi farkli oldugu icin sizden daha degerli ya da degersiz degil.
-
@estoyza, içinde söyledi: Florida
Florida Ehliyette yazan adresim, yeni eve taşınmadan önce yine floridada kirada olan ama hiç oturmadığım evimin adresi.. şuanda DMV ler kapalı olduğu için bu Yeni adresiMi Güncelleyemiyoruz.Bu şekilde olması bir sorun çıkartır mı? Lütfen polemik yapmadan cevap verebilcek olan varsa sevinirim.
sorunuzu su baslikta sorabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/71/amerika-da-ehliyet-almak
Sorunuz Florida ile degil, DMV ile alakali.
-
@estoyza Asagidaki linkten online adres degisikligi yapabilirsiniz.
-
@HockeyUmpire2 merhaba rahatsız ediyorum da imzanızda farkettim Jacksonville e taşınmışsınız ben sizi Houston'da biliyordum yeni şehriniz öncelikle hayırlı olsun :) zaman içinde deneyimlerinizi aktarabilir misiniz mesela şuan ilk gözleminiz nasıl ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum