Florida
-
Bu ileti silindi! -
@yigitboncuk @Halil-İbrahim-Kamacı zaten vaktimiz olacak yerleştikten sonra ssn kartı filan bekleyene kadar ufak ufak geziler yapılır etrafa sakin kafayla :D
-
@Ping-PONG 50 dolara Miami-Tampa arası çok ucuz değil mi hocam ?
Yoksa biz kazıklanmaya alışmışız burda bana çok ucuz geldi. :D -
@Ping-PONG sen sus Tampa yamı geliyon da fikir veriyon :D
-
@Halil-İbrahim-Kamacı hayır kira ücreti hariç orada ki şubesine 50 dolar extra ödeyip arabayı teslim edebilirsin.
-
@Ping-PONG https://www.youtube.com/watch?v=DA2dxCpZSfA dakika 2.30 tan sonrasını izle seni orada bir başına bırakacam timsahlar yesin belki gökten köpek balığıda düşer :D
-
Bu ileti silindi! -
@Rhonster Şimdi internetten kira ücretlerine baktım da extra haricinde bana çok ucuz geldi. Türkiye de pahalı ondan galiba. :D
-
@Halil-İbrahim-Kamacı, @Ping-PONG, @Rhonster, @yigitboncuk yanıtlarınız için teşekkür ederim. Birde şöyle birşey var. Genelde bu hikaye Texas için. Aile Austin'e yerleşecek ama direkt uçuş var diye Houston'dan giriyorlar. Sonra Houston'da meşhur galerici abimizden (adını unuttum şaun) araçlarını alıyorlar 2. el, bir kaç gün otelde kalıyorlar sonra Austin'e devam ediyorlar. Bu hikayeyi birden fazla ailede okudum. Peki bunu Florida'ya uyarlarsak? Girdik Miami'den. Aktarmasız uçuş tercih ettik. Bebeğimiz var, ya da valizimiz ağır vs vs. Miami havaalanından girişimizi yaptık. Araç kiralama değil de araç almak istiyoruz 2. el olarak. Önerebileceğiniz bir yer var mıdır güvenilir? Sonra Tampa Orlando vs nereye karar kıldıysak yola koyuluyoruz :)
-
-
@Rhonster, içinde söyledi: Florida
@Ping-PONG morukların arasında için bayılsın sen bilin git tema parkta çim o kadar meraklıysan valla ben bot kiralayıp @ibrahimasar abimle balığa çıkacam hep balık tutmak istiyordum hiç tutmadım bugüne kadar abim öğretir bana balık nasıl yakalanır.
Balık tutmakla ilgili tüm teorik bilgilere sahibim. Pratikte hep ufak tefek balıkları tuttuğumdan bir yerde hata yaptığımı düşünüyorum. Tekne kullanmayı da biliyorum sıkıntı yok. Olmadı köpek balıklarını avlarız. Yalnız Florida Tekne falan diyince aklıma DEXTER geldi nedense. :)
-
@ibrahimasar https://www.youtube.com/watch?v=Plu_uORJ3WE yaparız birşeyler abi aha böle D:
-
Bu ileti silindi! -
@Ping-PONG köpek balıklarına yem diye atarız seni :D sen git orlando'n da yaşlılarla briç oyna :D
-
Bu ileti silindi! -
@Ping-PONG, içinde söyledi: Florida
Yok domino öğretirim ben onlara, domino oynarız. Sen git Kuçu kuçular totondan 3-5 kilo alsın da aklın başına gelsin. :D
dostum bitane şu aletten edinirsin en kötü :beaming_face_with_smiling_eyes:
https://www.rpela.com/ köpek balığı savar
-
@yigitboncuk ne yaptın sen olamaz olamaz olamaz dedim.
-
@Ping-PONG gelsin gelsin bırakın gelsin gel hele gel :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: Florida
@Ping-PONG gelsin gelsin bırakın gelsin gel hele gel :D
911 i ararın içeri attırının :)
-
@yigitboncuk hain vatan haini kürtaj yapıyorlar burda.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum