Florida
-
@Halil-İbrahim-Kamacı oluruz umarım güzel şehir ülkenin en ünlü plajı sadece 1 köprü cıvıl cıvıl St. Petersburg 1 köprü ucuzluğuyla bilinen Saratosa 25 30dk bir çok spor takımı burada hele ki amerikan futbolu takımı bu sene super bowl şampiyonu açık tekne balıkçılık desen var teknoloji desen var eğlence desen var ohhh yarasın :D
-
Orda köpek balığı yok mu? 🤣
Ya ben bu köpek balığı olayını merak ediyorum. O kadar güzel sahil çöp mü yani 😡
-
@Fevzi-ÖZYURT-0 değil tabi ki her sorunun bir çözümü var abd de merak etme
-
Yani yüzebiliyor muyuz? 🤣
Ulan ben de diyorum ki hiç biri olmasa gider şu alt tarafta uzantı varya oradaki beyaz sahillerde 1 metre sularda yüzerim. Gerek yok her yerde yüzebiliyoruz desene. 🤣 -
@Rhonster Hocam öyle bir anlattınki şimdi biraz da araştırıyorum şehri, şehir beni etkiledi açıkcası şu an kuş olup uçup gidesim var. :D
-
15 dakikadır sayfadan çıkmadı @Rhonster döktürüyor şu an, bekleyelim bakalım ne yazacak 🤣🤣🤣
-
Bu ileti silindi! -
@Fevzi-ÖZYURT-0 açık kalmış sayfa birşey yazmicaktım aheuahuea :D
-
-
@Fevzi-ÖZYURT-0 genç canlı iş imkanları iyi işsizlik düşük kısa mesafede 4 farklı şehirle çevrili birinde bulamazsan iş diğerine git her yere arabayla gidiyon zaten.
-
@Fevzi-ÖZYURT-0 köpek balığından korkuyorsan gelme boş ver sahil şeridi sana yaramaz :D
-
Eee niye u yaptın şimdi hani çaresi vardı😡
Yüzemiyor muyuz yani 😭 -
@Fevzi-ÖZYURT-0 yüzebiliyorsun o kadar insan boşamı Clearwater Beach a akın ediyor çok güzel diye :D
-
Köpek balığı ? Onu nasıl yapıyoruz ? Kışt diyince kaçmaz ki! Çare vardı çare nerde o 😭
-
@Fevzi-ÖZYURT-0 orasını da sen araştır ben korkmadığım için hiç düşünmedim :D
-
Florida candir gerisi heyacandir diyecegim Florida heyacanin ta kendisidir. Her yer donar Florida yanar. Ucan eyalettir Florida. Her yil eylul ayinda kasirgalar ayagimizi yerden keser. Baya dokturmussunuz ben bu kadar bilmiyorum Florida hakkinda
-
Tampa, FL geçici iş olarak bazı işlere baktım. Kargo Paketleme vb işlere dikkatimi şu çekti kargo işlerinde Amazonun paketleme işini hiç bulamadım ama UPS, DHL, vb şirketlerin işi vardı merak ettiğim konu neden Amazon paketleme işi yok ? O bölge de iş yapmıyor mu dicem de kesin yapıyordur ama çok şaşırdım.
-
Köpek balıkları sanıldığının aksine insanı yemezler ve insanlara zarar vermezler, yani köpekbalıklı denize girmekten çekinmenize gerek yok. Araştırması vardı, tahrik etmemeniz yeterli olacaktır. :smiling_face:
-
@kaanvercetti, içinde söyledi: Florida
Köpek balıkları sanıldığının aksine insanı yemezler ve insanlara zarar vermezler, yani köpekbalıklı denize girmekten çekinmenize gerek yok. Araştırması vardı, tahrik etmemeniz yeterli olacaktır. :smiling_face:
Öğrendiğim kadarı ile bir sörfcülere saldırıyorlarmış genelde bir de amfibi komando lara. Onların giydikleri siyah dalgıç kıyafetleri sebebiyle fok balıklarına benzetiyorlarmış. 🤣🤣🤣
-
@goodluck :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum