Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

GC Vize Bitiş Tarihini Ötelemek

• Arkadaşlar,
    Bana 1XXX sıradan GC çıktı.
    Anladığım kadarı ile EKİM de mülakata gideceğim ve vizem hazır olacak.
    Kasım da vize çıksa 6 ay içinde gitmek gerekiyor. En son Nisan 2019.

Ben hemen gidebilirim.
    Ancak 2 çocuğum var. 1 ve 4 ncü sınıf.
    Onların okul bittikten sonra gelmelerini istesem nasıl yapabilirim ?
    Hem ben önden gidip düzeni kurmuş, iş bulmuş olurum.

• @Necatiarslan öncelikle tebrikler. Eger esas talihli sizseniz ilk olarak tek basiniza gidebilirsiniz.6 aylik dediginiz saglik muayane gecerlilik suresi yani pasaporttaki vizeyle 1 yil icinde girebilirsiniz ancak 6 ayi gecerse tekrar muayane olmaniz gerekir buda fazlaca masraf demek.cocuklarin saglik muayane islerinin nasil isledigini bilmiyorum ama onlar icin tekrar gerekebilir okul kapanmasi haziranda oldugu icin.size tavsiyem cocuklarinizla birlikte vizelerinizi alinca gitmeniz okullar gelen ogrenciyi ceviremez donem arasi farketmez emin olun cocuklar icin adapte olmak daha kolay olacaktir okullarda boyle ogrencilere yardimci oldugunu ve kolaylik sagladigini biliyorum.he soyle diyorsaniz benim ilk gidiste beni misafir edebilecek bi tanidigim akrabam yoksa ev tutma ve diğer işler surecinde cocuklarla belki zor olabilir diyorsaniz ona birsey diyemem .soylede yapabilirsiniz ds 260 i simdi doldurmazsiniz sene sonunda doldurursunuz vizenizi otelemis olursunuz.ocak şubat gibi almış olsanız vizenizi yaz tatiline kaydırmış olabilirsiniz

• @necatiarslan
    Öncelikle hayırlı olsun.
    Şu durumda siz vizeyi aldıktan hemen sonra ABD gitseniz ve ev - iş konularını halledebilirsiniz. Sonrada eş ve çocuklarınızı nisan gibi yanınıza aldırabilirsiniz.

vizeyi ABD ye giriş - çıkış yapmadan uzatamazsınız. Bu nedenle okuldan belki erken bitirme gibi bişeyler yaptırılabilir.

• Başka bir yöntemde konsolosluk vize verdiğinde randevuya gitmemek ve daha sonra yeni randevu istemek. bu yöntem ile ekim yerine kasım veya aralıkta randevuya gitmiş olursunuz.

• Bu ileti silindi!

• çocukların 1. ve 4.sınıfta olduğunu belirtmiş sizce okulu bitirme gibi bi durum mu var ? lütfen dikkatli okuyun

• @necatiarslan GC Vize Bitiş Tarihini Ötelemek içinde söyledi:

Arkadaşlar,
    Bana 1XXX sıradan GC çıktı.
    Anladığım kadarı ile EKİM de mülakata gideceğim ve vizem hazır olacak.
    Kasım da vize çıksa 6 ay içinde gitmek gerekiyor. En son Nisan 2019.

Ben hemen gidebilirim.
    Ancak 2 çocuğum var. 1 ve 4 ncü sınıf.
    Onların okul bittikten sonra gelmelerini istesem nasıl yapabilirim ?
    Hem ben önden gidip düzeni kurmuş, iş bulmuş olurum.

Eger kendi vizenizi erken alip sadece cocuklarinizin vizesini daha gec bir zamanda almayi dusunuyorsaniz, mulakat gunu cocuklarinizin saglik raporunu konsolosluga goturmeyin. Daha dogrusu hic almayin. Boylece siz vize alabileceksiniz ama diger aile uyeleri eksik belge durumuna dusecekler. Konsolosluga cocuklarin okul durumlarindan dolayi yazin ABD'ye girebileceklerini o nedenle eksik belgeleri Subat-Mart gibi gondermek istediginizi belirtin. sorun cikartmazlar.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Necatiarslan Ha bu arada oneride cocuklarinizin mulakatini bilerek ertelemedim, cunku eger mulakat ertelenirse bir daha mulakata katilmalari gerekecek, siz ABD'deyken bu daha zor olur diye dusundum o nedenle herkes mulakata gitsin ilk seferde, zaten eksik belge durumunda posta ile iletisim kuruyorsunuz, bir daha konsolosluga gitmenize gerek yok. Bilginize.

• @crazycells
    Faydalı bilgiler için teşekkür ederim. 👍

Benzer Başlıklar

• Yurt dışı yasağı ve vize bitiş tarihi!

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    0 Oy
    6 İleti
    1k Bakış
    oğuz kılıç 0O
    desenize çiçek gibi hakkı yandı..
  • Yeşil pasaport geçerlilik tarihi ve vize süreçleri

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    12
    0 Oy
    12 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @feyzikertis, içinde söyledi: Yeşil pasaport geçerlilik tarihi ve vize süreçleri Evlenirsem yeşil pasaportum iptal olur mu? Merhaba ben hem work and travela hem de green carda başvurdum eğer green card çıkar ise evlenip eşimle birlikte gitmek istiyorum ben babam memur olduğu için kendime yeşil pasaport çıkarttım ama evli olmama şartı vardı eğer ben evlendiğimde yeşil pasaportum iptal olursa hem wata giderken sorun yaşarım hem green card sürecinde bu konuda bir bilgisi olan varmı ne kadar araştırdıysam bulamadım. sorun olmaz. Yeni bir pasaport alip, eski pasaporttaki vizeleri ABD'ye giris icin kullanabilirsiniz. Pasaportu iptal ettirirken, icindeki vizelere zarar vermemeleri icin ilgili memurlari uyarmayi unutmayin.
  • 0 Oy
    2 İleti
    690 Bakış
    crazycellsC
    @sinanpasa4 extreme hardship waiver(10 yil vize yasaklilar icin es durumundan vize alabilme) içinde söyledi: Merhaba ben abd de 13 yıl yaşadıktan sonra Türkiye ye döndüm ben yaklaşık 5 sene oldu. Abd de ye öğrenci vizesi ile gittikten sonra vize sürem dolduğu için kaçak duruma düştüm. Geçen aylarda turist vizesi için ankara ya gittim ve red aldım bana 10 yıl gidiş yasağım olduğu söylendi. Şimdi abd deki kız arkadaşım ile nişanlanıp k1 fiance (nişanlı) vizesi için başvuru yapsam bana tekrar red verirlermi? Eğer red olursa nişanlı vizesi için extreme hardship waiver a başvuru yapabilirmiyim? Sayin @sinanpasa4 su konuda cevap verdim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/634/10-yıl-vize-yasağı-ile-abd-vizesi-almak-waiver Nisanlilik vizesine cok emin olamadim, ama gocmen vize basvurulari icin kesin gerekecek. O durumda esinizle Turkiye'de evlenmek durumunda kalabilirsiniz. Lutfen yukaridaki konudaki cevabi okuyun, ben sizi daha sonra konu hakkinda bilgilendirecegim. Su an yanlis yonlendirmemek icin ayrintili yazamiyorum.
  • Mülakat tarihi

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    16
    0 Oy
    16 İleti
    3k Bakış
    J
    @ayvalik10 anlaşıldı çok sağol
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

29

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k