Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

T-mobile müşterilerinin verileri hack'lendi

Taşındı İletişim ve Teknoloji
8 4 334 3

Benzer Başlıklar

• ABD'de Canlı Spor Yayını izlemek için TV Kanalı Abonelikleri

30
    1 Oy
    30 İleti
    4k Bakış
    J
    @vartorian, içinde söyledi: ABD'de Canlı Spor Yayını izlemek için TV Kanalı Abonelikleri Bence IP TV en iyisi, hepsini içeriyor :) Sadece “bir maçı izleyeyim, sonra kapatırım” diyorsan, Inat TV iş görebilir — ama riskleri bilerek kullan. Ama “ben rahat rahat, donmadan, HD izleyeyim” diyorsan, yasal platformları kullanmak çok daha iyi, sadece biraz daha maliyetli.
  • ABD'de Ev İnterneti Tavsiyesi

4
    0 Oy
    4 İleti
    674 Bakış
    MySeaM
    @diana-kate Verizon Fios https://www.verizon.com/home/internet/fios/
  • Türkiye-Amerika arası iletişim yolları (Telefon, internet vs.)

56
    5 Oy
    56 İleti
    12k Bakış
    deebeeD
    @umarimarmy, içinde söyledi: Türkiye-Amerika arası iletişim yolları (Telefon, internet vs.) Türk bankalarında hangi bankalar abd numarasıın kabul edip sms atıyor bi listesi var mı acaba? Özellike merak ettiklerim: Akbank, İş Bankası ,Ykb ve Vakfıbank Ben QNB ile calisiyorum, ABD tel nosu ile haberlesiyoruz.
  • ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri

1k
    6 Oy
    1k İleti
    177k Bakış
    BK84B
    @emkey wifi olmasa bile diğer takılı tr hattının İnterneti üzerinden kullanıyor sorunsuz. [image: 1781561917106-ae793a7a-c25b-4afc-9143-60aeea341392-image-resized.png]
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

36

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k