@nilfersev eski yazılarıma dönüp bakınca ne kadar çok şey değişmiş hayatımda vay ki ne vay...
-
Selam biraz geç kaldım sanırım 🙂 . Umarım gerçekten isteyen herkese çıkar saygılar.
-
@osmanhasoglu mülakata Ankara’da gireceksiniz, sorularınıza DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığı altında daha hızlı cevap alabilirsiniz.
DV2024 mülakat deneyimleri konu başlığının ilk paylaşımında mülakat öncesi yapılması gereken adımlar ve toplanması gereken belgelerin detayları mevcut. DV2023 mülakat deneyimlerini okuyarak da daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz. Bol şans
-
@LSkae DV çekilişi sonucu kazanırsanız, mülakat tarihi alırsanız, mülakat tarihi öncesi e-devletten alacağınız Arşiv Kayıtlı Adli Sicil Kaydı sorgulama sonucu altında bir kayıt çıkarsa, bu kayda ait mahkeme kararının çıktısını ve yeminli tercümesini alarak mülakata gideceksiniz. Mülakat esnasında takdir konsolosun!
Mülakat tarihinden önce alacağınız Arşiv Kayıtlı Adli Sicil Kaydında herhangi bir kayıt çıkmaz ise herhangi bir açıklama yapmanıza gerek yok konsolosa. Birden fazla sormuşsunuz konuyu forumda, bu açıklama umarım yeterli olmuştur sizin için. Bol şans
-
@Caner-Türk NVC transfer edildi diye bir mail geldiyse süper o zaman uscis onayından geçmiş şimdi size NVC den bir e-mail gelecek o e-mailde yapmanız gerekenler yazıyor zaten
-
Merhaba, yüksek lisans mezunuyum ama yüksek lisansımı yaptığım ülkeden şu an diplomanın apostilini almam mümkün değil. Lisans diplomamı götürsem yeterli olur mu, yoksa en yüksek seviye eğitimimizin diplomasını mı istiyorlar?
-
-
@yunoxxw hangi eyalet sakıncası yok ise ?
-
Merhaba, Forumda aradım ama bulamadım, Eğer daha önce cevaplandıysa kusura bakmayın.
Eşim ile ayrıyız ve boşanma aşamasındayız. Resmen evlilik devam ediyor. Anlaşmalı boşanma olacak mayısa kadar biteceği ümidindeyiz.
Greencard başvurusunda resminin kullanılmasını istemiyor. İki sorum olacak;1- Acaba eşim ve 18 yaşındaki çocuğum için güncel ve kurala uygun olmayan bir resmi eklesem loto çıkarsa benim için problem teşkil eder mi?
2- Mayıs ayında resmen boşanmış olacağım için, boşanmış seçeneği işaretleyebilir miyim ?Şimdiden cevap içn teşekkürler, herkese bol şanlar...
-
@BaranCem rica ederim hayırlı olsun şimdiden
-
Bende tekrardan form doldurdum 2 hafta içinde gelir dedi. Ben New York’tan girmiştim ve pasaport kontrolünde ki görevli Türk’tü. Ülkeye girdiğim gibi de kahpelik yapmazsın be..
-
-
@lavita Çok teşekkür ederim ! 🙂
-
@gucarslan Cevap için teşekkürler. Polonyaya gidebilmemiz için schengen almamız gerekiyor ben ve eşim için. Yol ve vize masraflarından kaçınmak adına gc mülakatını ankaraya taşımamızın bir yolu var mı acaba? Bizim dosya numaramız çok mu dezavantajlı? Ek olarak forumdan edindiğim bilgilere göre evlendikten sonra formu doldurup göndermek daha doğru olurmuş. Sizce de öyle mi? Teşekkür ederim ilginiz için
-
@Liliac, içinde söyledi: Evlilik ile Greencard
Merhabalar ben greencardliyim 4 sene ulke disinda kaldim gecerli sebeplerim vardi tekrar ulkeye giris yaptim. Nisanliyim ve nisanlimi en kisa surede buraya getirmek istiyorum. iltica basvurusunda bulunsa sponsor olan biriyle benim bulundugum yere getirilse iltica eden biri greencardli biriyle evlenebilir mi sorum bu. Birde ben evlenip bosandigim icin greencardimi eski esim sayesinde almistim cekilis ona cikmisti buda bir sorun teskil eder mi ? Cevaplar icin simdiden tesekkuler:)
Maalesef Green Card'lilar nisanlilarina sponsor olamiyorlar, ABD vatandasi olduktan sonra nisanliniza K1 ile sponsor olabilirsiniz.
Genelde yeniden evlenip Green Card sponsoru olacaksaniz gocmen olma tarihinizin ustunden en az 5 yil gecmis olmasini istiyorlar.
-
sorulariniz icin yeni baslik olusturmayin ve sorularinizi uygun baslikta sorun:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/133/abd-vatandaşlığı-başvuru-süreci-naturalization/
-
@ayvalik10 bu plan bencede mükemmel.benimde 1 oğlum var 7 yaşında eşim ve kendi adıma da ayrı başvuru yaptık çıkması halinde (bana tabi) birlikte giriş yapıp 1 hafta yada 10 gün dinlenip eşimi ve oğlumu göndermek.green cardlar gelince de bir süre sonra onları kalıcı olarak aldırmak.tek başıma olsam hiç sorun değil.ancak eşim ve küçük oğlumuzun adaptasyon sürecinde sıkıntı yaşamaması adına en doğru karar bence de bu..daha mantıklı bir planı olan var ise paylaşabilir.akıl akıldan üstündür sonuçta.desteklerinizi bekliyorum.
-
-
@arnblt bu zaten giriste pasaporta vurduklar idamga degil mi? Sonrasinda ekstra bir yere gitmemize gerek yopk yani ?
-
@vecihi slmlar belki faydası olur diye eklemek isterim 2019 yılında çektirdiğim aynı fotoğrafla
2019, 2020 ve 2021 basvuruları yaptım 2021 de yaptığım başvuruyu kazandım.. hersey şans 🍀
Ha kazandığımı zamanında farketmediğim için DS 260 ı dünyada en son dolduran kişi olarak mülakat tarihi alamadım tabi o ayrı 🙂 ..hersey kısmet🍀..

DV2023 Sohbet Odası
-
Merhaba ilk başvurumu bu yıl yapacağım totem olsun diye ilk ben açmak istedim umarım çok isteyene çıkar. iyi forumlar
not: resmi yonergelere gore sonuclar 8 Mayis'ta aciklanacak; fakat daha sonra hazirlanan resmi sitede tarih 7 Mayis olarak degistirilmis. resmi yonergelerde hala 8 Mayis tarihi gectigi icin takvimi degistirmedik.
Sonuclari 7 Mayis 2022 Cumartesi gunu Turkiye saati ile 19:00'dan sonra, New York saati ile 12:00'den sonra resmi siteden ogrenebilirsiniz:
plugin-calendar-event-wrapper:start |||DV2023 Sonuclari Aciklaniyor|||
DV2023 Sonuclari AciklaniyorSonuclari 7 Mayis 2022 tarihinde TSI 19:00'dan sonra, New York saati ile 12:00'dan sonra su linkten ogrenebilirsiniz:
-
başvurduk rez -
Ben de yerimi aldım.
-
"Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir."
Bu sene de sizleri keyifle okuyacağım.
-
Has not been selected'ı aldık oturduk yerimize
3 oldu bu sene çok ümitliydim çıkmadı, artık başka çözümler üretmeye başlıcam gibi
-
Buraya park ediyorum
-
-
- kez has not been selected yazımızı gördük. Herkese merhaba haha
- kez has not been selected yazımızı gördük. Herkese merhaba haha
-
@Erkand, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Merhaba ilk başvurumu bu yıl yapacağım totem olsun diye ilk ben açmak istedim umarım çok isteyene çıkar. iyi forumlar
benim de ilk başvurum olacak adaş, umarım ikimize de çıkar. yerimizi alalım bakalım şööyle
-
Bi çay söyleyin…
-
Geldim bende
-
Bekleyelim yine işimizin adı ne xD
-
Bende ilk basvurumu bu sene yapicaklardan olarak yerimi aliyorum
️İlk Basvurunun Ayni Zamanda Son Basvuru Olmasi Ümidi İle
-
- ve son başvurumu da tamamlandığına göre, yeni katılacak, umutları hayalleri olan arkadaşlara başarılar diliyorum. Benden bu kadar. Umarım siz hayallerinize kavuşursunuz.
-
@Ping-PONG
Uzuldum dostumsizin tayfadan ses varmi ?
-
Tampacı tayfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ? Ses verin
-
Yine burdayız
-
Yine geldik maalesef, başvuru döneminde görüşürüz arkadaşlar
-
2022 yalan oldu
-
Offf Offff yolumuz uzun yerimizi alalım

Benzer Başlıklar
46