@nihat26 merhaba, aşağıdaki linkte yer alan konu size yardımcı olabilir.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/183/göçmen-vize-ile-abd-ye-ilk-giriş/1845
-
@ytrbilgisayar hepsinin cevabı bu forum.
-
-
Arkadaşlar askerlikten sağlık sorunu nedeni ile muaf olan biri green card mülakatında sorun yaşar mı?
-
-
-
@FKÇ8076 cutoff rakamları daha bugün açıklandı mülakat mailleri bu ayın ortasından sonra gelmeye başlayabilir. Süreci yakından takip etmek için DV2023 Aşamaları konu başlığının ilk sayfasındaki excell formunu doldurun ve telegram grubuna katılın derim
-
-
@rosa8 tekrar form nasıl açtırılıyor mesela bende onu merak ediyorum... kcc ye mail mi atılıyor bu mail için bir örnek var mı mesela?
-
@coldplay3 Bahsettiğimiz dosya onayı size gelen ds260 barkodlu belgesi değil. Sistemde sıkıntı yoksa barkodlu belge formu dolduran herkese gidiyor.
Dosya onayı ise eğer DV2023’de KCC evrak isterse, size evrak istediklerine dair email gelecek ve siz listedeki evrakları göndereceksiniz. Sonrasında eksiklik ya da hata yoksa dosyanız onaylanacak.
-
@caliskanpr Almanya kazanan 530 Türkiye 2700 kişi fakat başvuru sayısına bakmak gerekiyor
-
-
@cem-ceylan-Ankara siz çekilişi kazandınız mı yoksa kazanmadınız mı?
çünkü imzanızda DV2023 bilgileri var, kazanan değilseniz lütfen düzeltin.gelelim sorunuza; bu durum bir araştırma sürecine tabi tutulur ve sizden ilgili mahkeme kayıtlarının beyanı talep edilir. ilgili inceleme sonrası karar tamamen konsolosluk görevlisinin takdiridir. bunun sonucunu da kimse bilemez.. her şey onların takdiridir.
-
teşekkür ederim
-
-
-
@animehime94 merhaba. ilgili durumunuz çekilişe başvurmanızı elbette engellemez. kazandığınız takdirde vize alıp alamayacağınız öncelikle sağlık muayenesinde doktorun vereceği rapora ve sonrasında mülakatı yapan konsolosluk görevlisine bağlıdır.
ilk olarak baktıkları elbette bulaşıcı hastalıklar oluyor. bu durumda bir sorun yoksa abd'deki hayatınızda geçiminizi kendi başınıza sağlayabilecek fiziki durumunuzun da olması konusunu kontrol edeceklerdir. burada karar elbette muayeneyi yapacak hekimin takdiridir, bu konuda fikir beyan etmemiz doğru olmaz.
kazandığınız ve mulakat aldığınız takdirde genel olarak masraflar 350$ - 400$ arası doktor muayenesi, 330$ mülakat ücreti olacaktır.
-
@Caner-Tıkız
Bugün 25 Haziran Green card’ım elime ulaştı Ssn kartım henüz gelmedi ve yüksek ihtimal kayboldu ama ssn ofisine gittiğimde bana numarayı söylediler çok beklediğim için. 49. Günde Gc geldi. Ssn beklemeye devam -
@gkhanfeez caseniz 17k imiş mayısta mülakat gelmiş tahmini 17klara hep mayıstamı geliyor örneğin bu senede sizce öylemi olur
DV2023 Sohbet Odası
-
Merhaba ilk başvurumu bu yıl yapacağım totem olsun diye ilk ben açmak istedim umarım çok isteyene çıkar. iyi forumlar
not: resmi yonergelere gore sonuclar 8 Mayis'ta aciklanacak; fakat daha sonra hazirlanan resmi sitede tarih 7 Mayis olarak degistirilmis. resmi yonergelerde hala 8 Mayis tarihi gectigi icin takvimi degistirmedik.
Sonuclari 7 Mayis 2022 Cumartesi gunu Turkiye saati ile 19:00'dan sonra, New York saati ile 12:00'den sonra resmi siteden ogrenebilirsiniz:
plugin-calendar-event-wrapper:start |||DV2023 Sonuclari Aciklaniyor|||
DV2023 Sonuclari AciklaniyorSonuclari 7 Mayis 2022 tarihinde TSI 19:00'dan sonra, New York saati ile 12:00'dan sonra su linkten ogrenebilirsiniz:
-
başvurduk rez -
Ben de yerimi aldım.
-
"Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir."
Bu sene de sizleri keyifle okuyacağım.
-
Has not been selected'ı aldık oturduk yerimize
3 oldu bu sene çok ümitliydim çıkmadı, artık başka çözümler üretmeye başlıcam gibi
-
Buraya park ediyorum
-
-
- kez has not been selected yazımızı gördük. Herkese merhaba haha
- kez has not been selected yazımızı gördük. Herkese merhaba haha
-
@Erkand, içinde söyledi: DV2023 Bekleme Odası
Merhaba ilk başvurumu bu yıl yapacağım totem olsun diye ilk ben açmak istedim umarım çok isteyene çıkar. iyi forumlar
benim de ilk başvurum olacak adaş, umarım ikimize de çıkar. yerimizi alalım bakalım şööyle
-
Bi çay söyleyin…
-
Geldim bende
-
Bekleyelim yine işimizin adı ne xD
-
Bende ilk basvurumu bu sene yapicaklardan olarak yerimi aliyorum
️İlk Basvurunun Ayni Zamanda Son Basvuru Olmasi Ümidi İle
-
- ve son başvurumu da tamamlandığına göre, yeni katılacak, umutları hayalleri olan arkadaşlara başarılar diliyorum. Benden bu kadar. Umarım siz hayallerinize kavuşursunuz.
-
@Ping-PONG
Uzuldum dostumsizin tayfadan ses varmi ?
-
Tampacı tayfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ? Ses verin
-
Yine burdayız
-
Yine geldik maalesef, başvuru döneminde görüşürüz arkadaşlar
-
2022 yalan oldu
-
Offf Offff yolumuz uzun yerimizi alalım
Benzer Başlıklar
57