Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhaba arkadaşlar. DV2020 talihli-talihsizlerindenim :)) Martta yapılacak açıklamayı bekliyoruz 9095 vize için.
    ben TR de metalurji malzeme müh bitirdim. ama 6 senedir otomotiv-lojistik sektöründe raportör olarak çalışıyorum. yani teknik bilgim iyi seviyede değil. hele ki ABD olunca metalurji malzeme alanında çalışmayı pek ihtimal görmüyorum. ama ingilizce seviyem iyi. toefl 97 ielts 8.0 aldım.

    iş bulma durumumu nasıl görüyorsunuz. teknik olmasa bile masa başı parası çok kötü olmayan (çok iyi olmasa da olur) temiz bi iş bulabilir miyim? ingilizceyi de dahil ederek.

    bir de orada bir eğitim bitirmenin önemli olduğunu biliyorum. tekrar üni okuyacak zamanım ya da enerjim yok 4 sene. akşam ya da haftasonu gidebileceğim lisans, yüksek lisans, ön lisans vb oluşumlar var mı? 1-2 yıllık

    teşekkürler

  • ⭐⭐

    ilk gittiginde herkes kötü işlerde çalışıyor
    sonra iyi işlere bakıyor herkes
    iyi işde calışmak sana kalmış bişey bulabilirsen tabiki


  • İngilizcem iyi demişsin bu durumda herhangi bir iş bulma konusunda sıkıntı yaşamazsın. Kendi alanımla ilgili binlerce iş inanına baktım çok kez “x derecede mezun veya x yıl tecrübe” ifadesini çok gördüm. Çıkarımım şu teknik alanlarda eğitimden ziyade tecrübeye önem veriyorlar. Eğer yeterli miktar birikim ile gelmezsen herhangi bir kolej yada üniversiteye gitme konusunda sıkıntı yaşabilirsin. Bence gelmeden önce kendi alanın veya çalışmak istediğin alanlar ile ilgili iş ilanlarını inceleyebilir, hatta başvurularda bulunabilirsin. Burada yaşarken ekonomik olarak bir sorunun olmazsa istediğin eğitimi alır, yeni bir meslek edinebilirsin.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

106
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.8k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum