Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

New Jersey

Sabitlendi New Jersey
345 92 39.9k 81

• 😂😅😁😁

• @ayvalik10, içinde söyledi: New Jersey

@OrlandoGücü
    forumdan sana gelsin

https://www.youtube.com/watch?v=x_skGeCrQSo

Alın şu vizeyide sizide götürelim artık

• Merhabalar , bu yıl green card talihlisiyim kız arkadaşımla birlikte süreci devam ettirmek istiyorum inşallah sürecim iyi ilerlerse New Jersey'ye gelmeyi düşünüyoruz. Merak ettiğim New Jersey de iki kişinin aylık masrafları ne kadar oluyor?

• ⭐⭐⭐

@isotti Merhaba, şu başlıkta veriler mevcut. Yıl olarak eski olabilir ama fikir edinebilirsiniz.

Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri

• @Programmer, içinde söyledi: New Jersey

@isotti Merhaba, şu başlıkta veriler mevcut. Yıl olarak eski olabilir ama fikir edinebilirsiniz.

Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri

Pek bilgiler guncel degil hcam 2 yetiskin bir kucuk cocuk icin ortalama yasam masraflari ne kadar acaba? ( ev kirasi ...vs)

• New Jersey de north nj bölgesi güvenli bölge diyebilir miyiz? Nezih bölgeler neresidir ? Hem ev kiraları uygun hem çocuklu, hemde iş sahası geniş yada delivery uygun iş yapılacak yerlerdir?

• Merhaba, Ben de benzer sorularla geldim aslında..
    Çocuklu aileler için güvenli okullara sahip New Jersey şehirleri nereler acaba? Güncel bilgilere pek rastlayamadım. Tabii ki resmi rakamlara baktım ama bu bölgeye hakim forum dostları bilgilendirebilirse sevinirim.
    *Örneğin NY ve Manhattan'a yakın ( çalışma hattı olarak kullanmak için) ama oralar kadar kalabalık olmayan yerleşimler var mı?
    *Ya da sizin deneyimlediğiniz "böyle bir şey var, bunu bilseydim başka şehir ya da eyalet tercih ederdim" dediğiniz durumlar var mı?
    Bu başlığı ve bence tüm eyalet başlıklarını sizlerin deneyimleri üzerinden okumak daha gerçekçi.
    Zira Admin ve moderator arkadaşlarımız tüm resmi ve yardımcı formal bilgileri zaten hep iletiyorlar sağolsunlar.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim

• @mexido, içinde söyledi: New Jersey

New Jersey de north nj bölgesi güvenli bölge diyebilir miyiz? Nezih bölgeler neresidir ? Hem ev kiraları uygun hem çocuklu, hemde iş sahası geniş yada delivery uygun iş yapılacak yerlerdir?

Ek olarak;
    (Nj Newark icin eksi cok iyi seyler okumadin cok sikintili bir yermis. )

• Merhaba. NJ ile ile ilgili merak ettiginiz hususlari bana sorabilirsiniz, vaktim oldukca bilgim dahilinde cevaplayabilirim.

• @Apsaras-0 Merhaba. Pandemi sonrasi NJ kiralari epey artti oncelikle bunu soyleyeyim. Cocuklu aile olarak guvenli yerde ici duzgun 2+1 bir daire 3000 den basliyor artik. Ben Rutherford da 2+1 icin 2600 kira veriyorum su an 2900 dan veriyolar yenilerini. NY a yakin olmak icin Cliffside Park/ Edgewater/ Weehawken/ Hoboken /West New York /Secaucus gibi yerlerden bakabilirsiniz ancak hem nezih hem NY yakin olsun isterseniz I-80 kuzeyinden bakin Bergen County icerisinde.

• @mexido Delivery isleri bitik durumda. Maliyetler yuksek. Durgunluk ve enflaston talebi bitirdi.

• @selsen Çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız ve güncel bilgiler verdiğiniz için. Orada yaşayan birinden ses almak güzel:smiling_face:

• @selsen, içinde söyledi: New Jersey

@mexido Delivery isleri bitik durumda. Maliyetler yuksek. Durgunluk ve enflaston talebi bitirdi.

Ne gibi maliyetler bunlar acaba?
    Günlük 10-12 saat ortalamayla doordash ubereats tahmini ne kadar kazac sağlayabilirsiniz?
    200-250diye yaşayan birkaç kişi bilgi verdi. Sizin bulunduğunuz yerde daha mı düşük?

Son olarak newark bölgesi çok tehlikeli diyorlar doğrumudur?

• dun internette uber saat ucreti arastirdim,normal okarak $18,60 ssati yillik 36,270 dolar ama 49,000 dolara kadar cikiyormus,.uberle insan tasiyacak sahisin arabasi guvenlikli olmali yani biraz ust model,ticari otolarin kaza sigortalarida yuksek olabilir.

@mexido Delivery isleri bitik durumda. Maliyetler yuksek. Durgunluk ve enflaston talebi bitirdi.

Birkac gun once arkadas ile gorustum delivery degilde uber yapiyor haftalik 2bin$ lik kazanc tablosunu gonderdi. Delivery icinde gunluk 200-250 yapilir dedi. Bitik hali buysa bize bitik olmasi da yeter :)

• @vermaynen, içinde söyledi: New Jersey

@selsen, içinde söyledi: New Jersey

Birkac gun once arkadas ile gorustum delivery degilde uber yapiyor haftalik 2bin$ lik kazanc tablosunu gonderdi. Delivery icinde gunluk 200-250 yapilir dedi. Bitik hali buysa bize bitik olmasi da yeter :)

En büyük sıkıntı bu zaten. Uber için 1 yıllık ehliyet lazım, herkes yapamıyor, o yüzden Uber in kazancı iyi, yemek dağıtımı işleri daha düşük kazandırıyor

• @OrlandoGücü, içinde söyledi: New Jersey

@vermaynen, içinde söyledi: New Jersey

@selsen, içinde söyledi: New Jersey

En büyük sıkıntı bu zaten. Uber için 1 yıllık ehliyet lazım, herkes yapamıyor, o yüzden Uber in kazancı iyi, yemek dağıtımı işleri daha düşük kazandırıyor

Hem green card hem de dediginiz gibi 1 yillik ehliyet gerekli. Eger green card sahibi ise kisi zamanla ubere donebilir.

• @mexido Maliyetlerin basinda barinma geliyor; evli ve cocuklu iseniz app delivery isleri yaparak eli yuzu duzgun guvenlikli bir evin maliyetlerini ( Basta ciddi sekilde artan Kira olmak uzere- elektrik-su-dogalgaz-internet) karsilamak zor. Bunlara mutfak masrafleri da ekleyin minimum 500-600 USD ( ki enflasyon ciddi hissedilmwye baslandi). Sonra isinizi yapmak icin araca ihtiyaciniz olacak, ikincinel araclar ciddi zamlandi, benzini zaten soylememe gerek yok, bakimdi sigortaydi ciddi maliyet kalemleri. Enflasyon ve durgunluk siparis adetini ve niteligini de dusurdu, insanlar eskisi gibi siparis vermiyolar tip te eskisi gibi degil. Pandemi zamani bol keseden para yakmiyor insanlar artik. Gunde 10-12 saat bu isi yapacaksaniz da iki gune bur depo fullersiniz.Ha 200-250 belki gene yaparsiniz ama masrafleri ve vergiyi dustukten sonra elinize kalanla zor idare etmek cepten yersiniz varsa. Son olarak ben NY a 15 dakikalik mesafede alim gucunun yuksek ildugu bir yerdeyim burasi boyle ise diger yerleri dusunemiyorum. Newsrk icin de uzak durun derim. Net. Bir suru baska guzel yer var.

@mexido Maliyetlerin basinda barinma geliyor; evli ve cocuklu iseniz app delivery isleri yaparak eli yuzu duzgun guvenlikli bir evin maliyetlerini ( Basta ciddi sekilde artan Kira olmak uzere- elektrik-su-dogalgaz-internet) karsilamak zor. Bunlara mutfak masrafleri da ekleyin minimum 500-600 USD ( ki enflasyon ciddi hissedilmwye baslandi). Sonra isinizi yapmak icin araca ihtiyaciniz olacak, ikincinel araclar ciddi zamlandi, benzini zaten soylememe gerek yok, bakimdi sigortaydi ciddi maliyet kalemleri. Enflasyon ve durgunluk siparis adetini ve niteligini de dusurdu, insanlar eskisi gibi siparis vermiyolar tip te eskisi gibi degil. Pandemi zamani bol keseden para yakmiyor insanlar artik. Gunde 10-12 saat bu isi yapacaksaniz da iki gune bur depo fullersiniz.Ha 200-250 belki gene yaparsiniz ama masrafleri ve vergiyi dustukten sonra elinize kalanla zor idare etmek cepten yersiniz varsa. Son olarak ben NY a 15 dakikalik mesafede alim gucunun yuksek ildugu bir yerdeyim burasi boyle ise diger yerleri dusunemiyorum. Newsrk icin de uzak durun derim. Net. Bir suru baska guzel yer var.

Bilgilendirme için teşekkürler. Evet newark berbat araştırdım. Belirtmiş olduğunuz yerler güzele benziyor fiyatlarda 1700-1900 dan aşağı kiralık ev zor gibi.

@Apsaras-0 Merhaba. Pandemi sonrasi NJ kiralari epey artti oncelikle bunu soyleyeyim. Cocuklu aile olarak guvenli yerde ici duzgun 2+1 bir daire 3000 den basliyor artik. Ben Rutherford da 2+1 icin 2600 kira veriyorum su an 2900 dan veriyolar yenilerini. NY a yakin olmak icin Cliffside Park/ Edgewater/ Weehawken/ Hoboken /West New York /Secaucus gibi yerlerden bakabilirsiniz ancak hem nezih hem NY yakin olsun isterseniz I-80 kuzeyinden bakin Bergen County icerisinde.

cliffside park edgewater iyi bilirim bence çok nezih yerler.

Benzer Başlıklar

• NJ - Saglik

New Jersey
    2
    2 Oy
    2 İleti
    226 Bakış
    Onur KürekçiO
    @mister cok guzel bir yazi elinize saglik
  • NJ - Ulasim (Toplu Tasima)

New Jersey
    2
    2 Oy
    2 İleti
    250 Bakış
    RedbeardR
    @mister Ellerinize ve emeklerinize sağlık...
  • NJ - Is imkanlari

New Jersey
    8
    6 Oy
    8 İleti
    497 Bakış
    ?
    12 - Montaj isleri: elinizden kucuk tamir isleri geliyorsa ve mobilya montajini seviyorsaniz, ozellikle IKEA nin mobilya montaj islerini dusunebilirsiniz. IKEA yillar oncesine kadar sadece 2-3 eyalette hizmet verirken, gunumuzde bircok eyalete yayildi. montaj isleri icin https://www.taskrabbit.com/ adresinden profil yaratabilirsiniz. 13- Boya&Badana : eger boya badana islerini seviyorsaniz, bu isi dusunebilirsiniz. fiyatlandirmalar genelde sq ft / oda basina gore belirleniyor ki musteri portfoyu olusturdugunuzda, 1-2 yil icinde kemik musteri kitlesine sahip guzel paralar kazanabilirsiniz. musteriye ulasabilmek icin facebook gruplarini kullanabilirsiniz veya angielist, handy gibi uygulamalar uzerinden de musteriye ulasabilirsiniz. bay / bayan farketmeksizin yapilabilinecek bir is. isin buyuklugune gore yardimci tutmaniz gerekebilir. bu sektorde kendinizi gelistirmek isterseniz, Paterson da bu isi yapan Turkler ile tanisip (genel olarak bu kisileri kahvehanede bulabilirsiniz), onlarla calismaya baslayabilirsiniz. sonucta bu isi yapanlara mutlaka yardimci lazim oluyor. 14- Agac kesme sektoru: disardan bakildiginda basit gorulen bu is aslinda yeri geliyor muazzam detay isteyebiliyor. Ozellikle NJ eyaletinde, yogun gecen kis sezonu sonrasinda mutlaka agaclar kiriliyor veya yikiliyor ki, bircok kisi butceye uygun agac kesen kisiler ariyorlar. eger bu sektorde yolunuza ilerlemek istiyorsaniz, agac firmalariyla iletisime gecerek onlarin yaninda calisarak isin detaylarini ogrenebilirsiniz. bu sektorun diger bir kazanc kapisi da, kesilen agaclari odun haline getirerek satmak ve ogutulen dal ve yapraklari "mulch" yaparak satmak. is kolunda gereken buyuk ekipmanlar, vinc, ogutucu ..vs. saatlik/gunluk/haftalik/ aylik olarak uygun fiyata kiralayabiliyorsunuz. 15 - Onar&Sat isleri: bircok kisi isine yaramayan esyalari cop gunu oncesi yol kenarina birakir. bazi kisilerde facebook gruplarindan ilan verip ucretsiz olarak gidip alabilirsiniz. Aslinda piyasada bu isleri yapan cok kisi var fakat halen daha cok iyi paralar kazanabilirsiniz. ornegin mobilya atilmistir. hafif zimpara ve boya atarak yenileyebilir ve uygun fiyata satabilirsiniz. facebook marketplace - letgo gibi bircok platformdan pazarlayabilirsiniz. garage sale leri takip edip, urun alip ayni mantik ile online satabilirsiniz. Hatta elinizdeki urunleri hazir hale getirdiginizde, belediyeden "garage sale" permit alarak, her ay duzenli olarak garage sale adi altinda bu urunleri satabilirsiniz. garage sale in meraklisi emin olun bu ulkede cok fazla. 16- Bebek esyasi kiralama: kulaga cok ilginc gelen bir is kolu son 2-3 senedir populer oldu. Eger elinizde bebeginizden kalma besik, cocuk arabasi vs... urunler var ise, online platformlar uzerinden kiralayarak ekstra gelir elde edebilirsiniz. babyquip in sitesinden detaylari gorebilirsiniz.
  • Coronavirus zamani New Jersey

New Jersey
    38
    0 Oy
    38 İleti
    1k Bakış
    K
    @ICu bazi siteler ABD disindan duzgun calismayabiliyor
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

39

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k