Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Arkadaslar iyi gunler. Yabanci biri (asil talihli) Ankarada mulakata girmek isterse yalnizca kendinde ikamet ve s. izin olmasi yeterli mi ya ailede her kes icin izin olmasi gerekiyor mu? Bilenler yardimci ola bilir mi rica etsem? Konsolosluga email yazdim alakasiz cevap gonderdiler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @hajiyevs88 ds260 mülakat yeri olarak neresini yazdıysan orada girmek zorundasın. Ancak geçen sene kızı amerika da olduğu için haklı nedeni bu ondan amerika da mülakata girmişti. Kısacası yer değiştirmek istiyorsan KCC mail atıyorsun. Ancak haklı bir nedenin olması lazım. Ondan sonra senin dosyanı isteidğin konsolosluğa gönderiyorlar sana mülakat tarihi verilene kadar dosyan yani senle ilgili bilgiler KCC sonra konsolosluğa bilgilerini gönderiyorlar mülakat zamanı konsolosluk gelen dosyana göre değerlendiriyor.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @hajiyevs88, içinde söyledi: Yabancilarin Ankarada mulakat deneyimleri

    Arkadaslar iyi gunler. Yabanci biri (asil talihli) Ankarada mulakata girmek isterse yalnizca kendinde ikamet ve s. izin olmasi yeterli mi ya ailede her kes icin izin olmasi gerekiyor mu? Bilenler yardimci ola bilir mi rica etsem? Konsolosluga email yazdim alakasiz cevap gonderdiler.

    DV2020 talihlisi misiniz?

    DV2020 sureci resmi olarak sona erdi, bilginize.

    Eger Turkiye'de yasiyorsaniz konsoloslukta mulakata girebilirsiniz, eger aile uyeleriniz yasiyorsa onlar da girebilir. Fakat bunun icin KCC'nin size ait dosyalari Ankara ABD konsolosluguna gondermesi gerekiyor, bilginize.


  • @crazycells dv2021 talihlisiyim ve Azerbaycan vatandasiyim. Bizim mulakatlar otomatikman Gurcistanda yapiliyor. Simdi eger mulakatlar baslarsa bizim ulkeden yalniz Turkiyeye gide biliniyor, Gurcistan da yabancilari ozel izinle ulkeye aliyor. Yine de bu hal devam ederse ikinci bir alternatif dusuneyim dedim. Yabancilarin ankara konsoloslugunda mulakata girmeleri icin en azindan ikamet izni , ogrenci izni ve s olmasi gerekiyormus. Onun icin sordum. Hakli neden sorarlarsa sinirlar kapali Gurcistana gidemiyoruz bir tek Turkiyeye gitme sansimiz var. Surec baslarsa boyle bir vaziyetde nasil ilerleyecegiz malum degil

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @hajiyevs88, içinde söyledi: Yabancilarin Ankarada mulakat deneyimleri

    @crazycells dv2021 talihlisiyim ve Azerbaycan vatandasiyim. Bizim mulakatlar otomatikman Gurcistanda yapiliyor. Simdi eger mulakatlar baslarsa bizim ulkeden yalniz Turkiyeye gide biliniyor, Gurcistan da yabancilari ozel izinle ulkeye aliyor. Yine de bu hal devam ederse ikinci bir alternatif dusuneyim dedim. Yabancilarin ankara konsoloslugunda mulakata girmeleri icin en azindan ikamet izni , ogrenci izni ve s olmasi gerekiyormus. Onun icin sordum. Hakli neden sorarlarsa sinirlar kapali Gurcistana gidemiyoruz bir tek Turkiyeye gitme sansimiz var. Surec baslarsa boyle bir vaziyetde nasil ilerleyecegiz malum degil

    o durumda sorun olmaz, zaten Azerbaycan'da gocmen vize alamayacaginizi Ankara'daki konsolosluk da biliyor. Eger 14 gun veya daha oncesinden Turkiye'ye girerseniz mulakata hepinizi kabul edeceklerdir diye dusunuyorum.

    Mulakatlar basladigi zaman bu durumu KCC'ye bildirip, adresi Turkiye'ye alip dosyanizin direkt Ankara'daki ABD konsolosluguna aktarilmasini saglayabilirsiniz.


  • @hajiyevs88 merak ediyorum mülakata sonuç olarak nerede katıldınız?


  • Arkadaşlar hangi evrakların çevirisi gerekli mülakatta.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Bariş-Koç-Sahne-Sanatlari, içinde söyledi: Yabancilarin Ankarada mulakat deneyimleri

    Arkadaşlar hangi evrakların çevirisi gerekli mülakatta.

    Yabanci ulkelerden aldiginiz ve dili Ingilizce olmayan tum belgeleri Ingilizce cevirtmelisiniz.


  • @crazycells Türkiye'deki belgelerinin ingilizce olmasimi gerek diploma antrenörlük belgem usta öğretici belgem gibi

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Bariş-Koç-Sahne-Sanatlari, içinde söyledi: Yabancilarin Ankarada mulakat deneyimleri

    @crazycells Türkiye'deki belgelerinin ingilizce olmasimi gerek diploma antrenörlük belgem usta öğretici belgem gibi

    Ankara'da mulakata giriyorsaniz o durumda Turkiye'den alacaginiz belgeleri Turkce olarak da alabilirsiniz.

    Sadece mahkeme kaydi varsa bunlarin ingilizce tercumeleri gerekiyor.


  • Simdi ben AFGANISTANLIYIM turkiyede yasiyorum ve mulakatimide ankara de vericegim ben hangi kitanin case numaralarini takip edim AVRUPA yoksa ASYA mi yardimci olabilirmisiniz ?


  • Simdi ben AFGANISTANLIYIM turkiyede yasiyorum ve mulakatimide ankara de vericegim ben hangi kitanin case numaralarini takip edim AVRUPA yoksa ASYA mi yardimci olabilirmisiniz ?


  • @Hasamuddin, içinde söyledi: Yabancilarin Ankarada mulakat deneyimleri

    Simdi ben AFGANISTANLIYIM turkiyede yasiyorum ve mulakatimide ankara de vericegim ben hangi kitanin case numaralarini takip edim AVRUPA yoksa ASYA mi yardimci olabilirmisiniz ?

    Numaranız 2022ASxx. Asya tabii ki. Mayıs ayı bülteninde numaranız aktif oldu.

    Bundan sonra maillerinize, spam klasörü dahil olmak üzere sık sık göz atın.

    Ayrıca garanti olsun diye;

    adresinden her gün numaranızın konsolosluğa aktarılıp aktarılmadığını kontrol edebilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Hasamuddin, içinde söyledi: Yabancilarin Ankarada mulakat deneyimleri

    Simdi ben AFGANISTANLIYIM turkiyede yasiyorum ve mulakatimide ankara de vericegim ben hangi kitanin case numaralarini takip edim AVRUPA yoksa ASYA mi yardimci olabilirmisiniz ?

    Ankara'da mulakata girip girmemeniz problem degil, dosya numaraniz AS oldugu icin Asya numaralarini takip etmelisiniz.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

94
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum